قرمز شدن آنتي ويروس نشانه آپديت نبودن يا اينكه يكي از سرويسهاي آنتي ويروس غيرفعال هست.
شما همچنين نگاهي به تاريخ سيستم خودتون بندازيد و ببينيد بروز هست يا نه.
شاد باشيد![]()
قرمز شدن آنتي ويروس نشانه آپديت نبودن يا اينكه يكي از سرويسهاي آنتي ويروس غيرفعال هست.
شما همچنين نگاهي به تاريخ سيستم خودتون بندازيد و ببينيد بروز هست يا نه.
شاد باشيد![]()
عرض کردم با برنامه نود بکاپر دیتابیسش بر حسب تاریخی که زده آبدیت به نظر میرسه یعنی تاریخش مثلا مال امروزه ولی هنوز آیکونش قرمزه و پیغام out of date میده. من میخواستم مثلا اگه آنتی ویروسم 5 ماهه آپدیت نشده با نود بکاپر از یه سیستم دیگه آپدیت ها رو بگیرم و بریزم تو سیستمم.منتها مثل اینکه جواب نمیده.(ٍEset smart sequrity v.5)
به نظر من مشكل در همين استفاده غير استاندارد براي آپديت و بروزرساني نرم افزار هست.
شركت Eset با تغييراتي كه در سرورهاي آپديت خودش به وجود آورده يه سري چنين مشكلاتي رو پيش آورده.
شما بهتره كه آپديت آفلاين رو با استفاده از اينترنت دانلود كنيد و در روي سيستم با توجه به روش خود شركت آپديت كنيد.
مطمئن باشيد كه مشكلتون حل خواهد شد.
در ضمن وضعيت تايم و تاريخ سيستمتون به چه صورت هست؟
شاد باشيد![]()
تایم و تاریخ مشکلی نداره.ممنونم از راهنماییتون.
سلام دوستان
من توی ویندوز xp هاردمو که وصل میکنم نمیشناسه باید قبل از بالا امدن بزنم تا بشناسه
توی یجا یه مطلبی خوندم که گفتن مشکا از eset هستش که یه امکانی داره برای محافظت که اون دچار اختلال میکنه
درسته>؟
سلام این پست ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپاس از شما
یوزر پس من ارجینال هستش22
امروزم باز دوباره همینطوره،آپدیت آفلاین یه هفته پیشم با کلی دنگ و فنگ گیر انداختم و ریختم،اما بازم الان برا آپدیت 12 مگی تا حدود 3-4 مگ میره و گیر میکنه
چه کنم ؟؟؟
سلام دوستان نود من تو ویندوز7 64بیت نصب بود که یهو یه ایرادی داد که نفهمیدم چی بود بعد پاکش کردم حتی از رجستری بعد که خواستم نصب کنم این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایرادو میگره کسی می تونه کمک کنه منمونم اتون![]()
سلام
وارد safe mode شوید و با برنامه ESET Uninstaller بقایای بر جای مانده ناد 32 قبلی رو پاکسازی کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)