تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 171 اولاول ... 337379808182838485868793133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 1701

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های 2012 LG

اگه نباشه جاش خالی می مونه pori.ya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خب آخه جالب اینجاست که با فلش هم که میذارم نشون نمیده! زیرنویس با فیلم تو یه پوشه هستن و دقیقا هم نام هستن ولی نشون نمیده!
    بعد جالبیش اینجاست که از امروز حتی دیگه فرمت mkv رو تلویزیونم پخش نمیکنه! خیلی جالبه! همه نوع فرمتی رو پخش میکنه جز mkv ، در صورتی که تا همین دیروز فرمت mkv رو پخش میکرد! عجب گیری کردیما، تا دیروز زیرنویس رو نشون نمیداد امروز دیگه خود فیلم هم نشون نمیده!!! حتی اومدم تنظیمات رو ریست کردم و به حالت کارخونه در آوردم ولی بازم دیگه خود فیلم mkv رو هم پخش نمیکنه، خدمات پس از فروش ال جی هم که هویجه!!! زنگ زدم مشکلم رو حل کنم دیدم از من بی سواد ترن و اصلا نمیدونن من در مورد چی حرف میزنم!!! واقعا متاسفم برای خدمات دهی ال جی، خیلی مذخرفه
    من که پشیمون شدم از گرفتن تلویزیون ال جی
    امکان داره اون فیلمی که با فرمت mkv هست مشکل داره و تلویزیون اجرا نمیکنه چون برای من همین مشکل وجود داشت و یک فیلم رو اجرا نمیکرد اما تو لپ تاپ اجرا میشد
    برای زیر نویس وقتی فیلم رو اجرا میکنید دکمه تنظیمات روی کنترل رو بزنید بعد روی set video play برید و گزینه subtitle language رو on کنید و بعد از اون code page رو عربی بزارید زیرنویس قطعا اجرا میشه
    موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

امکان داره اون فیلمی که با فرمت mkv هست مشکل داره و تلویزیون اجرا نمیکنه چون برای من همین مشکل وجود داشت و یک فیلم رو اجرا نمیکرد اما تو لپ تاپ اجرا میشد
    برای زیر نویس وقتی فیلم رو اجرا میکنید دکمه تنظیمات روی کنترل رو بزنید بعد روی set video play برید و گزینه subtitle language رو on کنید و بعد از اون code page رو عربی بزارید زیرنویس قطعا اجرا میشه
    موفق باشید
    من وقتی فیلم داره اجرا میشه دکمه تنظیمات رو میزنم فقط تنظیمات مربوط به کیفیت پخش فیلم یا حالت دو بعدی و سه بعدی رو میاره، اصلا گزینه ای به عنوان subtitle یا زیر نویس نداره، شما میشه لطف کنید یه عکس از تنظیمات مربوط به زیرنویس رو که در موقع اجرای فیلم نشون میده رو بذارید ببینم شاید منو تنظیمات تلویزیون من مثل شما نیست ، من خیلی دنبال تنظیمات زیر نویس گشتم ولی جایی پیدا نکردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

اقا یکی راهنمایی کنه کالیبره LM86000 رو از کجا گیر بیارم،مرسی

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

اقا یکی راهنمایی کنه کالیبره LM86000 رو از کجا گیر بیارم،مرسی

اینو امتحان کنید ببینید چطوره:

Picture preset: Expert1
    Backlight 47
    Contrast 85
    Brightness: 50
    V/H Sharpness: 50
    Tint 0
    Dynamic Contrast Off
    Super Resolution Off
    Colour Gamut Standard
    Edge enhancer Off
    Color Filter Off
    Noise reduction Off
    Mpeg noise reduction Off
    Black level Low
    LED local dimming Off
    TruMotion Off
    Color temperature Warm
    Gamma 2.2
    RGB Method 2 point
    R high -6
    G high -11
    B high 18
    R low -1
    G low -2
    B low 4

در آغاز فعالیت mm222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام و خسته نباشید..

من کمتر از 2 ماهی هست که led lg 65100 خریدم ولی الان یکدفعه تصویر از وسط نصف طوری که نصف درخشانه نصفش تاریک تر از اون یکیه .. هرکاری کردم تنظیماتشم به حالت کارخونه زدم ولی درست نشد.کسی میدونه مشکلم از چیه

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

سلام و خسته نباشید..

من کمتر از 2 ماهی هست که led lg 65100 خریدم ولی الان یکدفعه تصویر از وسط نصف طوری که نصف درخشانه نصفش تاریک تر از اون یکیه .. هرکاری کردم تنظیماتشم به حالت کارخونه زدم ولی درست نشد.کسی میدونه مشکلم از چیه

تو قسمت تنظیمات تصویر شاید گزینه ای مربوط به حالت نمایشی رو فعال کرده باشید که برای پشت ویترین مغازه ها کاربرد داره، تو تنظیمات تصویرو یه بررسی کنید امیدوارم درست بشه.

در آغاز فعالیت parsiann's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام به همه
    یه 3 هفته ای میشه lm67100 گرفتم و با استفاده از تنظیماتی که تو همین فروم بوده کالیبره کردمش ؛تو این مدت تستهای مختلفی ازش گرفتم و به جرات میگم واقعا عالی عمل کرده
    کیفیت پخشش در حالت دو بعدی و سه بعدی بسیار خوب بوده و رنگها مخصوصا مشکی که بعضی نقطه ضعف این مدل اعلام کرده بودند بسیار طبیعی و درخشان هستند ؛از زوایای مختلف کیفیت خوب بود و کیفیت پخش هنگام بازی با کنسول هم من رو شگفت زده کرده، (البته رشیورم فول اچ دی هست و با کابل اچ دی ام ای هم صلش کردم) کیفیت پخش فیلمهای با حجم بالا هم بسیار عالی بوده، از اونجایی که علاقه شخصی من فیلم بوده و هست ،کیفیت فیلم برام مهمه که بر خلاف گفته بعضی از دوستان این مدل کیفیت پخش بسیار مطلوبی داره و نکته جالب در اینجاست که هنگام خرید، این مدل و lm76100 در کنار هم و از یک سورس در حال پخش بودند و هردو عملکرد کاملا یکسانی داشتند و دیگه اینکه همسایه بنده هم lm76100 داره و حقیقتا بعد از کالیبره کردن هردو تی وی ،هیچ گونه تفاوتی در کیفیت اونها مشاهده نشد، اگه برخی از دوستان از این مدل ناراضی هستند و از کالیبره کردن وکیفیت سورس فایلها مطمعن هستند احتمال مشکل دار بودن تلویزیون رو هم بدند ،من که ازخریدم راضی هستم
    امیدوارم موفق باشبد

8. این کاربر از parsiann بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    اگه مشخصات کالیبره LM66100 را دارید لطف کنید.
    یعنی فقط مختص این مدل باشه.
    ممنون...
    Last edited by arash51; 28-11-2012 at 11:05.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    در حدود 4 ماه گذشته واسه این سری 2012 4 بار آپدیت اومده.
    توی اولین آپدیت مشگل فونت فارسی توی وبلاگها رفع شد.
    ولی توی بقیه آپدیت ها من دیگه چیزی ندیدم.
    دوستان اطلاع دارن که از کجا باید مزایای این ورژن های جدید را ملاحظه کرد؟
    احتمالآ توی سایتهای شرکت الجی باید باشه ولی من که پیدا نکردم.
    Last edited by arash51; 28-11-2012 at 10:54.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض lm86000 cpu چیه؟

آقا من یه lm86000 گرفتم 400 تومن هم نسبت به76100 بیشتر پول دادم که cpu دوهسته ای باشه ولی حالا که میرم تو سایت lg app بازیcut the rope رو که خیلی باحاله 3d هم هست دانلود کنم سایت با پررویی هر چه تمام میگه دستگاه شما توانایی اجرای برنامه رو نداره واقعا مسخره اس96و86 آخرین مدلهای lg 2012 اند مثلا... گفتم شاید مال اینه که از فارسی سایت وارد شدم ولی تو آمریکاش هم همین رو میگه! این در حالیه که خارجیا با lm8600(نهlm86000) بازی کردند نظرم دادن واقعا معلوم نیست تو ایران چی گذوشتن تو تلویزیونا اصلا کل بازیها که ساپورت میکنه۱۰ ۱۵ تا هست که خیلی هم چرته! تو سایتش حذاقل ۵۰ ۶۰ تا هست کسی میدونه باید چه کرد؟ گلدیران هم فکر نکنم در مورد برنامه های شخص ثالث و ... جوابگو باشه! با آپدیت درست میشه؟اصلا آپدیتش چندmg؟
    Last edited by gleenooks; 29-11-2012 at 13:51.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •