تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 602 اولاول ... 337379808182838485868793133183583 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام

با بودجه حدود 100 تومان هدفون وایرلس خوب برای تی وی چیزی پیدا میشه ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید
    سلام
    یک سری هدفونهای جدید وایرلس وارد بازار شده به اسم 1 10in که کیفیت متوسطی دارن ولی برای استفاده tv خوبه .از هدفونهای فیلیپس هم میتونین تهیه کنین.

2. 4 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوستان.میخوام یه هدفون یا هندزفری بخرم.یا تو گوشی یا بیرون گوش.مهم نیست.بین beats و sennheiser گیر کردم...بودم 800 هست.
    یه چیزی میخوام که فیلم و بازی و موسیقی باهاش عالی باشه.قابل حمل بودنش مهم نیست.فقط باس عالی میخوام با کیفیت بی نظیر.مخصوصا برای موسیفی.برای گوشی iphone 4s میخوام.
    لطفا یه مدل عالی معرفی کنید از توگوشی و بیرون گوش.
    مرسی.

پ.ن:یه سوال.ایا هدفون های بیرون گوش ای beats به ایفون میخوره؟

ممنون

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان.میخوام یه هدفون یا هندزفری بخرم.یا تو گوشی یا بیرون گوش.مهم نیست.بین beats و sennheiser گیر کردم...بودم 800 هست.
    یه چیزی میخوام که فیلم و بازی و موسیقی باهاش عالی باشه.قابل حمل بودنش مهم نیست.فقط باس عالی میخوام با کیفیت بی نظیر.مخصوصا برای موسیفی.برای گوشی iphone 4s میخوام.
    لطفا یه مدل عالی معرفی کنید از توگوشی و بیرون گوش.
    مرسی.

پ.ن:یه سوال.ایا هدفون های بیرون گوش ای beats به ایفون میخوره؟

ممنون
    سلام
    عرض كنم خدمتتون كه هدفونهاي فول سايز سنهايزر بيسي كه مورد نظرتون هست رو ندارن.و هدفونهاي بيتس با توجه به بيس خيلي قويشون متاسفانه قيمتي كه ارزش هدفونهاشون باشن رو ندارن و بخاطر تبليغات نجوميشون قيمتهاي نجومي هم دارن در صورتي كه ارزششون نصف قيمتشون هست.
    با توجه به كار برد و مورد استفادتون من هدفون هاي ديگه اي مثل audio technica و denon رو بهتون پيشنهاد ميكنم و توصيه مي كنم در بارشون تحقيقي انجام بدين اگه مورد پسند بودن بهم پيغام بدين در مورد تهيشون راهنماييتون كنم.البته مدل مناسب شما رو الان سراغ دارم ولي قبل از معرفي شما يك تحقيقي انجام بدين بهتر هست.
    بله هدفونهاي بيتس با ايفون بخوبي درايو ميشن.

5. 4 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نسبت به این برند ها یه کم مشکوکم.اخه الان دور دوره بیتس هست.ولی سن هایزر اهل تبلیغ و تبلیغ بازی نیست.یه کم حس بد دارم نسبت بهشون.چیز خاصی نتونستم ازشون تحقیق کنم...
    کلا نمیدونم چی انتخاب کنم.
    یکی میگه beats studio
    یکی میگه beats pro
    یکی میگه sennheiser hd 25
    گیج شدمبه خدا!

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

نسبت به این برند ها یه کم مشکوکم.اخه الان دور دوره بیتس هست.ولی سن هایزر اهل تبلیغ و تبلیغ بازی نیست.یه کم حس بد دارم نسبت بهشون.چیز خاصی نتونستم ازشون تحقیق کنم...
    کلا نمیدونم چی انتخاب کنم.
    یکی میگه beats studio
    یکی میگه beats pro
    یکی میگه sennheiser hd 25
    گیج شدمبه خدا!
    دور بیتسه، یعنی...
    عزیز دل برادر!کسی وقتی می خواد در مورد چیزی تحقیق کنه، باید بره از اهلش بپرسه؛ حالا 90 درصد ملت دنیا هم بیان بگن فلان برند یا مدل خوبه، ولی برای من نوعی حرف 5 تا منبعی که میشناسم برام ملاکه
    شما هم باید بتونی منبع معتبر رو تشخیص بدی و بدونی کجا بگردی وقتی می خوایی در این حد هزینه کنی
    head-fi.org معتبر ترین افرادی که بنده میشناسم حضور دارن
    سنهایزر مدل hd650 بیس گرم و خوبی داره ولی متأسفانه به لطف وارد کنندۀ گرامی به قیمت خیره کنندۀ یک میلیون و سیصد عرضه میشه توسط گارانتی نامداران؛ البته این مدل به آمپ خوبی هم نیاز داره
    همونطور که دوستمون گفتن شما میتونی از برند دنون تهیه کنین؛ این برند تخصص در هدفون های فول سایز بسته داره و برای سبک الکترونیک و بازی خوب جواب میده مدل d2000 مناسبه

یا همۀ این حرف ها و فکر و خیال ها رو کنار بزاری و بری یدونه بیتس پرو بخری هم از قیافش لذت ببری و هم دیگه لازم نیست به دوستات توضیح بدی که چرا بیتس نخریدی هم دختر همسایه راضیه و هم اینکه چون به احتمال زیاد دیگه هیچ وقت هدفون معتبری تست نخواهی کرد، از همین بیتس پرو راضی خواهی بود و به اصطلاح نمیفهمی که چه چیزی رو از دست دادی
    Last edited by rave-87; 16-08-2012 at 01:09.

8. 11 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

عالیه.فقط یه نکته.با ایفون مشکلی نداره؟میسازه؟amp نیاز نداره؟
    باس فوق العاده ای میتونم با ایفونم ازش بگیرم؟
    صداش توی ماکزیموم وولوم خش دار که نمیشه؟
    فقط لطف میکنید اگه فروشگاهی که میتونم ازش دنون رو تهیه کنم رو بهم بگید.مرسی

داره خودمونی میشه star Walker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست گرامی
    راستش من قصد خرید هدفون Sennheiser مدل HD 598 رو دارم ، کسی تا به حال این هدفون رو داشته ؟! یا امتحانش کرده ؟!
    میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم که چطور هدفونی هستش ؟! آیا ارزش خرید داره ، اونم با قیمت 635 تومان ؟! نسبت به هدفون های معمولی 20 - 30 تومنی چه چیز فوق العاده ای داره ؟! شما با چه دستگاه هایی ازش استفاده کردین ؟! روی کامپیوتر چطوری جواب میده ؟ آیا باید از کارت صدای مجزا استفاده کرد ؟! آیا منی که از کارت صدای مجزا استفاده نمیکنم میتونم از نهایت کیفیت این هدفون بهره ببرم ؟! آیا همینطوری میتونم تفاوتش رو با هدفون های معمولی حس کنم ؟! یا نیاز به آمپیلی و کارت صدا و دم و دستگاه های مختلف دارم ... ؟!! و اینکه اگر که عوضش کردید ! چرا عوضش کردید مگه چه مشکلی داشته ؟!
    میبخشید سوالام طولانی شد ... شرمنده ... به من حق بدید وقتی میخوام انقدر هزینه کنم ، میخوام مطمئن باشم که یه جنس عالی میخرم ...
    الان فعلاً هنوز هدفونم A4tech مدل HS-800 هستش ...
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    با تشکر

11. این کاربر از star Walker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

خوب بستگي به نوع صدايي كه ميپسندين دارهاگه صداي موزيكاليته دوست دارين هدفونهاي klipsch خيلي خوب هستنو اگه صداي سرد و البته طبيعي دوست دارين هدفونهاي akg مناسب ترن.
    ممنون از پاسخ شما ولی من معنی موزیکالیته رو درست نمیدونم و بین s4 و akg های هم رده مثل k330 گیرکردم!
    چون قصد خرید دارم و یه بار فاکتورایی که برام مهمه ردیف میکنم شما لطفا نظرتونو بگین:
    تفکیک و وضوح صدا - نویز آیسولیشن - طبیعی بودن و بیس متعادل

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

عالیه.فقط یه نکته.با ایفون مشکلی نداره؟میسازه؟amp نیاز نداره؟
    باس فوق العاده ای میتونم با ایفونم ازش بگیرم؟
    صداش توی ماکزیموم وولوم خش دار که نمیشه؟
    فقط لطف میکنید اگه فروشگاهی که میتونم ازش دنون رو تهیه کنم رو بهم بگید.مرسی
    محصولات دنون سخت درایو نمیشن (احتیاج به آمپ قوی ندارن) ولی این به این معنا نیست که با آیفون ازشون استفاده کنین (البته بنده تست نکردم و اگر کسی از دوستان تست کرده خیلی بهتره که نظر بدن- یادمه آقا رضا مدل d2000 رو داشتن) شما می خوایی بیرون از منزل استفاده کنی؟ اینها اصلاً برای استفاده از بیرون منزل جالب نیستن؛ اگر هم در منزل می خواین استفاده کنین، تهیۀ یدونه از این کارت صدا های موجود در داخل کشور الزامیه
    منظور از بیس فوق العاده چیه؟ اگر منظورتون این چیزیه که ملت توی خیابون توی ماشین هاشون با بستن ساب بدست میارن، نه اون رو مطمئناً بدست نخواهید آورد. ولی اگر قضیه بیس با کیفیت ولی گرم هست (که حالا بازم تعریف آدم ها از بیس گرم متفاوته) توی این هدفون به بهترین نحو پیدا خواهید کرد.

ممنون از پاسخ شما ولی من معنی موزیکالیته رو درست نمیدونم و بین s4 و akg های هم رده مثل k330 گیرکردم!
    چون قصد خرید دارم و یه بار فاکتورایی که برام مهمه ردیف میکنم شما لطفا نظرتونو بگین:
    تفکیک و وضوح صدا - نویز آیسولیشن - طبیعی بودن و بیس متعادل
    برای اینکه آقا سالار بتونن بهتر راهنماییتون بکنن، بهتره یک مقدار واضح تر خواسته هاتون رو بگین، مثلاً یک هدفون دیگه نام ببرین و بگین که اینیکی هدفونی که می خوام، دوست دارم از اونیکی بیسش بیشتر باشه یا کمتر
    چونکه همینجوری می گین بیس متعادل می خوام، شاید به نظر شما بیس s4 متعادل باشه ولی به نظر آقا سالار گرم باشه

با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست گرامی
    راستش من قصد خرید هدفون Sennheiser مدل HD 598 رو دارم ، کسی تا به حال این هدفون رو داشته ؟! یا امتحانش کرده ؟!
    میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم که چطور هدفونی هستش ؟! آیا ارزش خرید داره ، اونم با قیمت 635 تومان ؟! نسبت به هدفون های معمولی 20 - 30 تومنی چه چیز فوق العاده ای داره ؟! شما با چه دستگاه هایی ازش استفاده کردین ؟! روی کامپیوتر چطوری جواب میده ؟ آیا باید از کارت صدای مجزا استفاده کرد ؟! آیا منی که از کارت صدای مجزا استفاده نمیکنم میتونم از نهایت کیفیت این هدفون بهره ببرم ؟! آیا همینطوری میتونم تفاوتش رو با هدفون های معمولی حس کنم ؟! یا نیاز به آمپیلی و کارت صدا و دم و دستگاه های مختلف دارم ... ؟!! و اینکه اگر که عوضش کردید ! چرا عوضش کردید مگه چه مشکلی داشته ؟!
    میبخشید سوالام طولانی شد ... شرمنده ... به من حق بدید وقتی میخوام انقدر هزینه کنم ، میخوام مطمئن باشم که یه جنس عالی میخرم ...
    الان فعلاً هنوز هدفونم A4tech مدل HS-800 هستش ...
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    با تشکر

یکسری کلیات بگم تا آقا سالار زحمت بکشن جزئیات رو بفرماین
    ارزش خرید، بستگی مستقیم به جیب انسان ها داره، ولی یک چیزی که همه قبول دارن اینه که هرچی قیمت میره بالاتر، ارزش در برابر بهای پرداختی، به شدت کاهش پیدا می کنه
    این هدفون نیاز به این چیز میزها داره، کیفیت آهنگ خوب، کارت صدای خوب (حالت خیلی بهترش دک+آمپ)
    یکی از خوبی های هدفون های داخل گوشی اینه که به اینجورچیزها خیلی کمتر نیازدارن (البته به کیفیت بالای آهنگ صد در صد نیاز دارن)

14. 6 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان یه سوال.
    آمپلی فایر برای هدفون چی بخرم؟دیگه نهایتا 400 باشه قیمتش.
    این چطوره؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اونوقت کار این امپلی فایر چیه؟من یه هدفون حرفه ای بخرم و وصلش کنم باهاش چی کار میتونم بکنم؟یعنی از موبایل هم میشه با همین امپلی فایر استفاده کرد؟یعنی هدفون و موبایل و امپلی فایر.
    یه راهنمایی بکنید.مظنورم ایفون هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •