تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 503 اولاول ... 337379808182838485868793133183 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 5030

نام تاپيک: مشاوره خرید و قیمت خودروهای داخلی بر اساس مدل ( صفر کیلومتر و کارکرده )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان عیدتون مبارک،امروز رفتم یه ریو 88 نقره ای دیدم،خیلی تمیز بود بدون رنگ بیمه تا برج 7،می گه 13.200 کمم نمی کنه،به نظر شما می ارزه؟با این قیمت ماشین بهتری گیر میاد؟ریو با توجه به توقف تولیدش مشکلی برای قطعاتش یا فروشش در آینده پیش نمیاد؟خودم ریو رو دوست دارم نسبت به 405 و قیمت نجومی 206،لطفا سریعتر راهنمایی کنید تا فردا می خوام اقدام کنم

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان عیدتون مبارک،امروز رفتم یه ریو 88 نقره ای دیدم،خیلی تمیز بود بدون رنگ بیمه تا برج 7،می گه 13.200 کمم نمی کنه،به نظر شما می ارزه؟با این قیمت ماشین بهتری گیر میاد؟ریو با توجه به توقف تولیدش مشکلی برای قطعاتش یا فروشش در آینده پیش نمیاد؟خودم ریو رو دوست دارم نسبت به 405 و قیمت نجومی 206،لطفا سریعتر راهنمایی کنید تا فردا می خوام اقدام کنم
    قیمت مناسب هست ، در مورد قطعات ریو نمیشه نظر داد اما باید برای برخی قطعاتش وقت بزارید ... در حال حاظر نایاب هست .

3. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

با 5 تومن بهتره یه پراید 84 گرفت
    یا یه روا 86 !؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با 5 تومن بهتره یه پراید 84 گرفت
    یا یه روا 86 !؟
    با توجه به شرایط بازار و سواری نچندان جالب روآ ( که در آن سال روآ نبوده و آر دی بوده ) پراید بیشتر توصیه میشه ، البته شاید در برخی جاها روآ بهتر باشه مثل ایمنی در تصادف یا جاداری اتاق ( که باز هم دیفرانسیل برای سرنشینان عقب دردسر ساز شده ) اما مصرف بالا ، صدای زیاد موتور ، راندمان بسیار پایین ، عدم استفاده از کولر ، جا ماندن در سربالایی از مواردی هست که پراید به نسبت برتر است .
    قطعات پراید فت و فراوون ، بسیار ارزان ، مصرف پایین ، موتور کم صدا از برتری های پراید به نسبت روآ هست .

6. 3 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    من حدود 13 تومن دارم و میخوام ماشین بگیرم واسه کار توی آژانس :
    به نظرتون یه پراید دوگانه 131 صفر بگیرم که 11 تومنه
    یا یه پژو 405 دوگانه بگیرم؟

راستی با این 13 تومن چه مدل پژو دوگانه میتونم بگیرم؟(کمی هم رنگ شدگی داشته باشه)
    ممنون میشم راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    من حدود 13 تومن دارم و میخوام ماشین بگیرم واسه کار توی آژانس :
    به نظرتون یه پراید دوگانه 131 صفر بگیرم که 11 تومنه
    یا یه پژو 405 دوگانه بگیرم؟

راستی با این 13 تومن چه مدل پژو دوگانه میتونم بگیرم؟(کمی هم رنگ شدگی داشته باشه)
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    سلام ، در وحله اول چون برای کار و آژانس قرار هست استفاده بشه پراید دوگانه با توجه به کم خرج بودن و ارزان تر بودن قطعاتش بیشتر پیشنهاد میشه ، مخصوصا دوگانه سوز که بسیار به صرفه هست .
    405 هم خوبه اما کمی خرجش بالاتر هست ، مخصوصا اینکه بخواید صفر نخرید ، اما در عوض رانندگی بهتر ، ایمنی بیشتر و راحتی بیشتری رو برای شما به ارمغان میاره . با 13 ملیون مدل 89 تمیز دوگانه راحت گیرتون میاد .

9. 2 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ممنون آقا پوریا بابت پاسخ خوبتون
    ولی اینی که فرمودی خرجش بیشتره ، اگه به قول خودتون یه پژو مدل 89 یا 90 بگیرم چه خرجی داره؟
    خیلی ها میگن این مدل(یعنی مدل بالا) خرجی نداره و فقط بنزین و روغن و لنت
    در کل خیلی دو دلم بین این دو انتخاب

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

ممنون آقا پوریا بابت پاسخ خوبتون
    ولی اینی که فرمودی خرجش بیشتره ، اگه به قول خودتون یه پژو مدل 89 یا 90 بگیرم چه خرجی داره؟
    خیلی ها میگن این مدل(یعنی مدل بالا) خرجی نداره و فقط بنزین و روغن و لنت
    در کل خیلی دو دلم بین این دو انتخاب
    با اجازه پوریا جان
    برای استفاده در آزانس این ماشین با توجه به اینکه 2 سال کارکرده(پژو 89,مدل 90 با این قیمت گیر نمیاد) لنت -دیسک وصفحه که در مدل 89 اصلا کیفیت مناسبی نداره رو احتیاج داره که به نسبت پراید از قیمت بالاتری برخوردارند.

12. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام.یک دانشجو هستم یرای مصرف داخل شهر وسالی یک مسافرت با11میلیون چی پیشنهاد میکیند.پراید یابرم سراغ دست 2یاواستم تا ابان بودجم رو به 17تومن افزایش بدم.میترسم تا اون موقه با 17 تومن یه پرایدم نتونم بگیرم ولی به شدت مخالف پرایدم.شماچه پیشنهادی دارید.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام.یک دانشجو هستم یرای مصرف داخل شهر وسالی یک مسافرت با11میلیون چی پیشنهاد میکیند.پراید یابرم سراغ دست 2یاواستم تا ابان بودجم رو به 17تومن افزایش بدم.میترسم تا اون موقه با 17 تومن یه پرایدم نتونم بگیرم ولی به شدت مخالف پرایدم.شماچه پیشنهادی دارید.
    فعلا یک پراید کارکرده تمیز خریداری کنید تا بودجتون رو بتونید افزایش بدید و خودروی مذکور رو بدون افت فروخته ، جدید بخرید ، پیش بینی میشه تا آبان با رشد 30 درصدی خودروهای داخلی مواجه بشیم ( یعنی قیمت پارس و مگان یکی بشه )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •