تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 421 اولاول ... 337379808182838485868793133183 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

بر عکس نیست مگه؟
    وقتی من به شما زنگ می زنم، یعنی با شما کار دارم. بعد از احوال پرسی و .... بالاخره من بحث رو باز می کنم و در نهایت من منتظرم نهایت حرف شما رو بشنوم. یعنی توپ تو زمین شماست

به نظر من بهتره شما آخر کار که صحبتت تموم شد، توپ رو بندازی تو زمین طرف و مثلا بگی:
    » این نظر من بود، دیگه خودت می دونی
    » دیگه گفتنی ها رو گفتم! امر دیگه ای باشه؟
    » در کل نظر من اینه، بازم سوالی داری؟

یعنی شخصا در حالت معمولی انتظار دارم وقتی به کسی زنگ میزنم، در نهایت اون حرف رو تموم کنه و من تشکر کنم و بای!

(البته همه اینها با پیشفرض این بود که اون سکوت آخر معنای خاصی نداشته باشه!!!)
    نه دوست عزیز من هم فکر میکنم درست این هست کسی که خودش تماس گرفته تمام کننده تماس باشه!
    به نوعی بی احترامی تلقی میشه(از دید من) که به کسی زنگ بزنم و اون بخواد حرف رو تموم کنه!(مگر در شرایط خاص) چون این حس بهم دست میده مزاحمش بودم میخواد خلاص بشه بره

2. 6 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_zero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

بر عکس نیست مگه؟
    وقتی من به شما زنگ می زنم، یعنی با شما کار دارم. بعد از احوال پرسی و .... بالاخره من بحث رو باز می کنم و در نهایت من منتظرم نهایت حرف شما رو بشنوم. یعنی توپ تو زمین شماست

به نظر من بهتره شما آخر کار که صحبتت تموم شد، توپ رو بندازی تو زمین طرف و مثلا بگی:
    » این نظر من بود، دیگه خودت می دونی
    » دیگه گفتنی ها رو گفتم! امر دیگه ای باشه؟
    » در کل نظر من اینه، بازم سوالی داری؟

یعنی شخصا در حالت معمولی انتظار دارم وقتی به کسی زنگ میزنم، در نهایت اون حرف رو تموم کنه و من تشکر کنم و بای!

(البته همه اینها با پیشفرض این بود که اون سکوت آخر معنای خاصی نداشته باشه!!!)
    آخه بیشتر اوقات نمیشه توپ را بندازم توی زمین اون.مثلا چند روز پیش زنگ زد گفت میای بریم بیرون؟گفتم باشه و ساعت قرار و... را هم مشخص کردیم و یکم صحبت کردیم.بعد دوباره سکوت حاکم شد.من گفتم پس آماده باش ساعت فلان میام دنبالت.گفت باشه و دوباره سکوت.من هم گفتم پس فعلا خداحافظ.

ارسال شده از LT29i با استفاده از تپاتالک 2

4. این کاربر از mehrdad_zero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات M0RTEZA_R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    توی

پيش فرض

خیلی خوبه اما من تو مجلسش شرکت کردم و میخواستم یه جمله خوب اگه بشه با همدردی براش بفرستم یکم دخترونه و احساسیهم باشه
    احساسی و دخترونه که بلد نیستیم لااقل عرفانی بگیم

دیگران از مرگ مهلت خواستند
    عاشقان گویند نی نی زود باد

6. 3 کاربر از M0RTEZA_R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن کشاورزی باغبون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    اگه برای مصاحبه بری جایی و فرضا یه شهر دیگه که لهجش با شهر خودتون ففرق داره و لهجه فرد مصاحبه کننده طوری باشه که متوجه نشی یا برات سخت باشه،؛ چی باید بگی یا چکار باید بکنی؟ جلسه رو خیلی رسمی در نظر بگیرید لطفا.
    ممنونم

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام دوستان
    اگه برای مصاحبه بری جایی و فرضا یه شهر دیگه که لهجش با شهر خودتون ففرق داره و لهجه فرد مصاحبه کننده طوری باشه که متوجه نشی یا برات سخت باشه،؛ چی باید بگی یا چکار باید بکنی؟ جلسه رو خیلی رسمی در نظر بگیرید لطفا.
    ممنونم
    کاریش نمیشه کرد جز اینکه ازشون بخواید سوالشون رو تکرار کنند در واقع اگر حرف عادی بود میشد لبخندی بزنید و عادی جلوه بدید قضیه رو ولی سوال که باشه تا وقتی متوجه نشید که نمیشه!بعد اینم نمیشه که شما یک شبه با حرف زدن اونها عادت کنیدبنابراین بهتره ازشون تکرار پرسش رو درخواست کنید
    مثلا بگید:
    عذرخواهی میکنم امکانش هست سوالتون رو مجدد بفرمایید؟
    بعد اگه تکرار شد احیانا خوده طرف متوجه میشه که بیان جالبی نداره و احتمالا بهتر صحبت خواهد کرد

9. 7 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

وقتی یک نفر اشنا نسبتا نزدیکو ببینیم باید اول اون (که خانومه و از من 7 8 سال بزرگتره)سلام احوال پرسی کنه یا من؟
    امروز رفته بودم یه اداره ای بعد کارمند اونجا هی اشنا میومد واسم بعد کارم که تموم شد رفتنی یادم اومد که ـه ،این فلانی بود بعد چیزی نگفتم و رفتم اگه دفعه ی بعد دیدمش باید چیکار کنم سلام اینا بکنم یا نه؟
    البته بابام با بابای طرف دوسته یه جور دوست خانوادگین من زیاد رابطه ای باهاشون ندارم ولی اگه همون اول میشناختمش و اونم میدونستم شناخته یه سلامی میکردم اما الان یه خرده یه جوری شد فک کنم اون منو شناخت من نشناختم ضایع شد، کلا موقعیت کمی پیچیده شد!

11. این کاربر از moh72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ziba12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

به کسی که تازه بچه دار شده به غیر از جمله تکراری قدم نورسیده مبارک باید چی بگیم ؟ ممنون

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

به کسی که تازه بچه دار شده به غیر از جمله تکراری قدم نورسیده مبارک باید چی بگیم ؟ ممنون
    از صمیم قلب به شما و همسر گرامیتان تبریک می گویم

انشاءالله که سایه پدر و مادرش 100 بالا سرش باشه

امیدوارم که اضافه شدن این فرشته خچکل و مچکل زندگیتون شیرین تر از پیش بشه

امیدوارم قدمش مبارک باشه و دنیایی از برکت رو به زندگیتون بده

14. 2 کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

وقتی یک نفر اشنا نسبتا نزدیکو ببینیم باید اول اون (که خانومه و از من 7 8 سال بزرگتره)سلام احوال پرسی کنه یا من؟
    امروز رفته بودم یه اداره ای بعد کارمند اونجا هی اشنا میومد واسم بعد کارم که تموم شد رفتنی یادم اومد که ـه ،این فلانی بود بعد چیزی نگفتم و رفتم اگه دفعه ی بعد دیدمش باید چیکار کنم سلام اینا بکنم یا نه؟
    البته بابام با بابای طرف دوسته یه جور دوست خانوادگین من زیاد رابطه ای باهاشون ندارم ولی اگه همون اول میشناختمش و اونم میدونستم شناخته یه سلامی میکردم اما الان یه خرده یه جوری شد فک کنم اون منو شناخت من نشناختم ضایع شد، کلا موقعیت کمی پیچیده شد!
    به نظر من هیچ چیز جای راستگویی و احترام رو نمیگیره

فکر کنم بهتره دوباره که به اون اداره مراجعه کردید برید پیش اون اشنا سلام و احوال پرسی کنید و بگید اون روز اینقدر ذهنم مشغول بود که فراموش کردم خدمتتون عرض ادب کنم امیدوارم جسارت نشده باشه یا یه چیز تو این مایه ها

16. 3 کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

به نظر من هیچ چیز جای راستگویی و احترام رو نمیگیره

فکر کنم بهتره دوباره که به اون اداره مراجعه کردید برید پیش اون اشنا سلام و احوال پرسی کنید و بگید اون روز اینقدر ذهنم مشغول بود که فراموش کردم خدمتتون عرض ادب کنم امیدوارم جسارت نشده باشه یا یه چیز تو این مایه ها
    خیلی ممنون ،سوال اولم چطور؟باید اول اون احوال پرسی کنه یا من (منظور بزرگتر از کوچیکتر یا برعکس؟)
    Last edited by moh72; 03-07-2013 at 19:09.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •