درود.
خب ، اینم از وضعیت الان من :
![]()
درود.
خب ، اینم از وضعیت الان من :
![]()
به من هم قول سه روزه دادن که امیدوارم درست از آب دربیاد هر چند که من همین الانش هم با یه خط دیگه از مخابرات سرویس دارم ولی خیلی دوست دارم ببینم نوین نت چطوره اگه خوب باشه از دست این مخابرات کلاهبردار راحت میشم و در خواست جمع آوری میدم
جالبه شما میخوای بیای نوین من میخوام برم از نوین، پینگش منو اذیت میکنه![]()
منطقه به منطقه داره ولی خب توی اصفهان ، مرکزی که ما هستیم ، میگم ؛ واقعا اذیت میکنند آدم رو اما اینا همون سومین روز واسم فعال کردند.
بستگی به نیازها و انتظاراتتون داره ؛ امیدوارم که واستون خوب باشه کامبیز جان.
من بیشتر از پینگ دانلود برام مهمه بعد اگه شما بدونی من گیر چه شرکتی افتادم همون نوین نت رو دودستی می چسبیدی بیخیالش نمیشدی
من سرویسم 512 با پهنای 8 گیگه که به جرات میگم این ماه 4 گیگ استفاده نکردم ولی این مخابرات دزد کلاهبردار حدود 4 گیگمو کشیده بالا جالبه تا وصل میشم و یه سایت خیلی سبک میبینم چک میکنم میبینم 100 مگ از پهنام رفته
مرسی من در ابتدا میخواستم سرویس نامحدود بگیرم ولی با پیشنهاد شما همون سرویس 10 گیگ با پهنای 512 تا دو مگ رو گرفتم
تو این چند ساله به طور گردش پارس آنلاین فن آوا شاتل لایزر مخابرات رو طی کردم و رسیدم به نوین نت خدا کنه این دیگه مثل اونا نشه![]()
iهستن همچین شرکتایی
خودم چند تا شونو تجربه کردم
سلام دوستان منم از مکس نت دارم دیگه خسته شدم از کلاهبرداریاش
میخوام نوین نت بگیرم ولی رفتم واسه ثبت نام تازه واسه شهر ما اومده
راستی تو قیمت خرید یه قسمت محدوده بود شامل
حوزه اتصال
پورت (رایگان)
شهری (ماهیانه 30,000ریال)
استانی (ماهیانه 45,000ریال)
کشوری (ماهیانه 60,000ریال)
اینا هستند یعنی چی کدوم خوبه بردارم میشه برام بگین؟
منم این صبانت رو فسخ کردم اومدم نوین نت
پنچ شنبه که ثبت نام کردم توی سایتشون شنبه خطم رانژه شد
میخواستم ببینم این سرویس شبانشون از همون 1 تا 6 هه دیگه ؟؟ یوزر پس روزانه و شبانش فرقی نداره که ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)