واسه من بازه !
واسه من بازه !
سلام
اگه از سایتش سفارش بدم چند روزه میرسه؟ تهران و شهرستان فرقی دارن؟
بعدش وقتی برسه دستم فعال هست، یعنی کار میکنه، یا باید کاری کنم فعال شه؟ اخه شنیدم وقتی میخری یه هفته بعد فعال میشه.
Sent from my Xperia Arc S using Tapatalk
من سیم کارت رایتل ندارم
اگر منظورت صفحه ی اوله reg یا همون ثبت نام هست برای من باز میشه الان
الان چک کن ببین باز میشه
سلام
من میخام سیم کارت دائمی بگیرم - و طرح بینهایت رو فعال کنم - البته قبلش ۱ مگ کنم سرعت اینترنت رو
چند تا سوال
این که نوشته سیاست مصرف منصفانه یعنی من چند گیگ میتونم دانلود کنم بدون این که سرعت ام رو محدود کنن ؟ - بدون این که به سیاست اشون اصابت کنم -
سؤال دوم - برای واریز وجه میشه شارژ رایتل ریخت به خط دائمی رایتل ؟
سؤال سوم - سرعت سرویس ۱ مگ اشون چطوره ؟ تو چه رنجی کار میکنه - و وضیت پینگ به ۸.۸.۸.۸ یا ۴.۲.۲.۲
سؤال چهارم - با سیم کارت اعتباری هم میتونم ۱ مگ کنم و طرح بینهایت رو بگیرم یا فقط برای خط دائمیه این سرویس ؟
با گوگل فارسی اینپوت تایپ کردم - اگه غلط املایی داره عذر میخام -
مرسی
سلام عزیز
من هم همین سوالا رو دارم . 2 بار هم همینجا پرسیدم اما کسی جواب نداد . گویا اینجا هیچکس طرح بینهایت نداره!
من فقط جواب سوال چهارمت رو میدونم و اینکه برای طرح بینهایت باید حتما خط دائمی باشه.
امیدوارم اگر کسی میدونه بقیه رو جواب بده.
چون تعدادی استان و شهر جدید به منوی خرید اینترنتی سیم کارت اضافه شده
1-نمیدونم مگه اینکه به رایتل بزنگی از زیر زبونشون بکشی بیرون
2-فکر نکنم فعلا بشه اما در آینده شاید
3- سرعتش 110 هست و ثابت.بعضی اوقات در حد 5 کیلوبایت سرعت نوسان داره چون اشتراکش 1 به 1 هست.پینگ کمی بالاست اما رو سرعتش تاثیری نداره
4-می تونی 1 مگ بگیری اما بی نهایت نه.
من طرح بی نهایت دارم ...
1- مسئولش گفته 15 گیگ برای دو ماه ..البته من یبار رو 17 گیگ تموم شد برام ولی می دونم هیچ نظارت دستگاهی وجود نداره بلکه بصورت فردی و شخصی نظارت دارن ....اونم اوایل بود احتمال داره الان بیشتر باشه ...دیگه تست نکردم ماه های پیش هم تا 12 گیگ نرسیدم بیشتر دانلود کنم
2-نه نمی شه
3- بروی 130 بعضی وقتا هم روی 150 فیکس
4-خیر
سلام فیکس 62
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)