این register سرور fng رو بردارید میری تو register می کنی بعد login میشی بعد میگه you're not member باگ داره!
این register سرور fng رو بردارید میری تو register می کنی بعد login میشی بعد میگه you're not member باگ داره!
باگ نیست.شما رجیستر کردی و لوگین کردی یه ادمین باید بیاد Memberت کنه.
این پرهام دیگه اعصابمو خرد کرده!
امروز به خر گیر داده بود که بات داری.اون بیچاره به هر کی داشت قسم میخورد میگفت نه.آخر سر از Memberی درش اورد گفت تا آف نکنی دوباره نمیذارم بازی کنی!این بیچاره میگفت چیو آف کنم آخه؟!آخرشم الکی گفت آف کردم آف کردم ولم کن!
بعدشم که پرهام لول 2 بود و 0 امتیاز!چند ثانیه بعد شده بود لول 3 و 860 امتیاز!در یه مدت کم یعنی 1859 امتیاز گرفته!از ادمینی سواستفاده میکنه الکی هی لول بالا میبره برا خودش!
فقط Novae هستش که واقعا ادمینه!
دیگه نمیشه تو سرور های پرشین بازی کرد. سرور ها همه داغون شده و بروبچه قدیمی هم که دیگه نمیان.
ولی به قول امیر شهاب دیروز سرور زد بدون vps با مکس پلیر 4 نفر.
رفتیم بازی کردیم خیلی حال داد.
فعلا هم که شهاب تا 5 روز نیست و دیگه تی حال نمیده.
یا سرور درست و حسابی باشه یا اگه کسی بازی با حال دیگه پیدا کرد مارو هم خبر کنه.![]()
بچه ها ببخشيد امروزا سرور يكم شلوغ هستش
اگه خدا بخواد تا چند روز آينده همه سرور ها آروم ميشه و شما مي تونين به راحتي بازي كنيد
پس شكيبا باشيد
پرهام بچه باحالي هست هر كاري ميكنه داره واسه پيشرفت سرور ها ميكنه مثلا Unfreeze تو fng واسه امتحان اون, كارو كرد نه واسه بازي
تو بلاك هم يكم شيطوني ميكنه اما واسه عكس و fun هست
به دل نگيريد
بچه ها ببخشيد امروزا سرور يكم شلوغ هستش
اگه خدا بخواد تا چند روز آينده همه سرور ها آروم ميشه و شما مي تونين به راحتي بازي كنيد
پس شكيبا باشيد
پرهام بچه باحالي هست هر كاري ميكنه داره واسه پيشرفت سرور ها ميكنه مثلا Unfreeze تو fng واسه امتحان اون, كارو كرد نه واسه بازي
تو بلاك هم يكم شيطوني ميكنه اما واسه عكس و fun هست
به دل نگيريد
دادا اینو که خودمم عکس گرفتم یادگاری بمونهاینم 2تا عکس که ادمین parham ردیفمون کردما نمیتونستیم تکون بخوریم فقط تیر میزدیم
جالب شد
از خنده داشتم می مردم.
اگه هم شما دوس نداری میتونی کیل بدی !
داداش چیزی نمی دونی حرف نرن دیگه.هرکی بات بزنه باید unmember بشه.اون خر هم بات زده بود.بعدشم اف کرد member شد :| اگه می خوای بگی بات نداشت بهتره بگم در این باره بحث نکن که اگه مطمئن نبودم این کارو نمی کردم.این پرهام دیگه اعصابمو خرد کرده!
امروز به خر گیر داده بود که بات داری.اون بیچاره به هر کی داشت قسم میخورد میگفت نه.آخر سر از Memberی درش اورد گفت تا آف نکنی دوباره نمیذارم بازی کنی!این بیچاره میگفت چیو آف کنم آخه؟!آخرشم الکی گفت آف کردم آف کردم ولم کن!
بعدشم که پرهام لول 2 بود و 0 امتیاز!چند ثانیه بعد شده بود لول 3 و 860 امتیاز!در یه مدت کم یعنی 1859 امتیاز گرفته!از ادمینی سواستفاده میکنه الکی هی لول بالا میبره برا خودش!
فقط Novae هستش که واقعا ادمینه!
اینکه میگی امتیاز بالا میبرم.الان بیا تو fng ببین امتیازم چنده :| من برای تست اینکه lvl ها ذخیره میشه یا نه این کارو کردم.
ایده ی رجیستر هم با جیکس بود.گفت این طوری بساز منم ساختم دادم بهش.
در ضمن.شما میاین اینجا آدمو تخریب می کنیداگه حرفی هست تو بازی بگین.یه طرفه به قاضی نرین.من زیاد به forum سر نمی زنم.
Last edited by parhamic2000; 09-09-2012 at 13:49.
اقا یه بار گفتم اینم بار دوم فعلا سرور ها تازی تاسیس دارن تست میکنن که باگ ها برطرف شه خودتون بتونید بهتر بازی کنید !!!
چقدر موضوع رو کش میدین شما ؟ :|
silvermh ولی واقعا تو سرور شهاب حال داد
HaDi
هادی این لاست تویی؟
بابا زودتر بگو
آره خیلی حال داد باشه از این سرورا!!
خسته نباشی جیگر زیره همه پستام که نوشتم lolHaDi
دیگه تا 10 روز دیگه خبری از سرور نیست !
حالام باشه ما نیستیم که حالشو ببریم :|
اینم از تابستون :|
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)