تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 152 اولاول ... 337379808182838485868793133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 1516

نام تاپيک: Galaxy Note » گوشی/تبلت سامسونگ با سیستم عامل Android و صفحه نمایش 5.3 اینچ

اگه نباشه جاش خالی می مونه name's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

رام اصلی 2.3.6 خاورمیانه رو از کجا باید دانلود کنم ؟

اگر اصلی پیدا بشه مگه بازم نیاز به روت داره ؟

این لینک مربوط به رام اصلی jpkk2 هست که مستقیم کردمش چون لینک مستقیم تقریبا پیدا نمیشه برای رام.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شما رام اصلی رو هم باید روت کنید.این به راحتی با برنامه one click root روت میشه.
    موفق باشید.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

من تا حالا آندروید رو آپدیت نکردم.رام من خاور میانه است.پس هنوز ics براش نیومده؟
    چطوری میشه ics رو نصب کرد؟

راستی به جا خوندم تاچ ویز تو ics سر جاش مونده!
    چون رام رسمی هست براحتیمیتونی نصبش کنی
    من دانلودش کردم ولی راستش نصبش نکردم هنوز
    دوست دارم برا خاور میانه بیاد
    اره متاسفانه تاچ ویز لعنتی تو اندروید 4 هم هستش
    اقا یه موضوع بدجوری رفته رو نروم من گوشیو تازه دیروز گرفتم پلمپ شده هیچ برنامه ای جز فایر فاکس روش نصب نکردم با این حال وقتی میرم تو قسمت task manager تو قسمت فضای رم در حالت عادی تقریبا 400 مگ از فضای رم اشغال شدس و وقتی فایر فاکسو باز میکنم میرسه به 600 و خوردهای که مسلما تو کند بودن گوشی تاثیر میزاره آیا این مساله غیر عادی نیست؟
    اینم سیستمه رام گوشیم:
    android version :2.3.6
    based version:nN7000XXLA4
    ممکنه با تعویض رام درس بشه؟الان بهترین و پر سرعترین رام چیه؟
    فایرفاکس چیز درستی نیست
    در نسخه پی سی هم همیشه کراش میکنه
    و درصد مصرف سی پی یو و مخصوصا رمش خیلی بیشتره
    توصیه میکنم بندازیش بیرون
    و از براوزرهای دیگری استفاده کنی (مثل کروم و اپرا)
    رام رسمی دارید؟!
    کاستوم رام هایی هستند (من از نوت خبر ندارم متاسفانه ) که بعضی از برنامه های چرت رام رو حذف کردن و رام تا 700 مگ هم خالی امکان داره داشته باشه
    من روی s2 با رام فاکس هاند 760 مگ رم خالی داشتم (البته برا بستن دهن بعضی ها کافی بود )
    حالا برید تو XDA و کامنت ها رو بخونید
    ببینید کدوم رام پر طرفدار تره اون رو فلش بزنید
    کلا استفاده از رام رسمی تو هیچ دیوایس اندورید توصیه نمیشه
    البته سلیقه ای هست
    و منم نظری برعکس این دارم
    و از رامهای اصلی بیشتر خوشم میاد ....
    Last edited by golmohammadi; 13-05-2012 at 02:44.

3. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه S_M_P_D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

این لینک مربوط به رام اصلی jpkk2 هست که مستقیم کردمش چون لینک مستقیم تقریبا پیدا نمیشه برای رام.
    شما رام اصلی رو هم باید روت کنید.این به راحتی با برنامه one click root روت میشه.
    موفق باشید.

دانلود کردم .... اون یکی برنامه رو از کجا باید دانلود کنم . پیدا نکردم ...

راستی چطر باید روت بشه در حالی که من HD2 داشتم و رام های اصلیش که از سایت HTC میگرفتم بدون روت راحت نصب میشد و آپدیت میشد...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یه سوال دیگه ....

این رام شماست >>>> N7000JPKK2_N7000OJPKK2_KSA

با این رام چه فرقی میکنه ( رامی که خودم دان کرده بودم از یه سایت دیگه) >>>>> N7000JPLA1_N7000OJPLA1_KSA

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام ببخشید دوستان بهترین کاستوم رام واسه نوت چی هستش ؟ و چطوری میشه نصبش کرد ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دانلود کردم .... اون یکی برنامه رو از کجا باید دانلود کنم . پیدا نکردم ...

راستی چطر باید روت بشه در حالی که من HD2 داشتم و رام های اصلیش که از سایت HTC میگرفتم بدون روت راحت نصب میشد و آپدیت میشد...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یه سوال دیگه ....

این رام شماست >>>> N7000JPKK2_N7000OJPKK2_KSA

با این رام چه فرقی میکنه ( رامی که خودم دان کرده بودم از یه سایت دیگه) >>>>> N7000JPLA1_N7000OJPLA1_KSA
    این رامی که شما دانلود کردید آخرین رام 2.3.6 هست که سامسونگ معرفی کرد.رامی که من معرفی قبل این رام هست.رام که شما دارید روت کردنش نا ممکنه مگر اینکه این رام jpkk2 رو نصب و روت کنید بعد رامتون رو از طریق گوشی به jpla1 آپگرید کنید(کاری که من روی گوشیم کردم)برای آپگرید هم حدود 70 مگابایت باید با گوشی دانلود کنید.
    لینک برنامه برای روت کردن رام:
    Last edited by name; 13-05-2012 at 16:33.

7. این کاربر از name بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه S_M_P_D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

این رامی که شما دانلود کردید آخرین رام 2.3.6 هست که سامسونگ معرفی کرد.رامی که من معرفی قبل این رام هست.رام که شما دارید روت کردنش نا ممکنه مگر اینکه این رام jpkk2 رو نصب و روت کنید بعد رامتون رو از طریق گوشی به jpla1 آپگرید کنید(کاری که من روی گوشیم کردم)برای آپگرید هم حدود 70 مگابایت باید با گوشی دانلود کنید.
    لینک برنامه برای روت کردن رام:

از هرکدوم از لینکها که مایل بودید میتونید دانلود کنید.

این لینک ها کار نمیکنه .... اولی که فیلتره . و دومی هم که خرابه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعدش یه سوال دوست من ..... IEMI عوض نمیشه که .×!

9. این کاربر از S_M_P_D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یعنی من دیگه دارم کلافه میشم قبل از اینکه من این گوشیو بگیرم کلی تعریف ازش شنیدم درباره پردازندش که میگفتن نه تنها از گلکسی اس 2 کمتر نیست تازه سی پیوشم قوی تره ولی در مقایسه با گوشی قبلیم که اس 2 بود احساس میکنم اون خیلی روونتر بود تازه وقتی میرفتی تو قسمت تسک منیجر رمش 840 مگ بود ولی نوت من 800 مگ فضا داره و وقتی end task میکردی 250 مگ فصا اشغال میکرد ولی این یکی زیر 360 تا نمیاد تازه نوسان هم داره یکی.از دوستان میگفت این فضای خالی به سرعت و لگ کردن ربط ندازه ولی میدونم حرفشدرست نیس در کل حرف من اینه که اینی ک میگفتن پردازندش قویتره پس چرا به روونیه اس2 نیستش؟؟؟؟؟

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

در ضمن میخاستم بدونم بهترین و روونترین رام واسه این گوشی چیه من دیروز رام 2.3.6 jkpp2 نصب کردم ولی باز فضای رم مثل اس2 نیس و اکثر مواقع با اینکه برنامهای روش نصب نکردم بالای 400.مگ هست که منو داره دیوونه میکنه و تو سرعت اینترنت هم تاثیر گذاشته و صفحات دیرتر بالا میاد تورو خدا کمک کنید از از این احساس پشیمونی.در بیام حیفم اومده به اون 300تومنی که سر دادم

پروفشنال New-P30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

3

یعنی من دیگه دارم کلافه میشم قبل از اینکه من این گوشیو بگیرم کلی تعریف ازش شنیدم درباره پردازندش که میگفتن نه تنها از گلکسی اس 2 کمتر نیست تازه سی پیوشم قوی تره ولی در مقایسه با گوشی قبلیم که اس 2 بود احساس میکنم اون خیلی روونتر بود تازه وقتی میرفتی تو قسمت تسک منیجر رمش 840 مگ بود ولی نوت من 800 مگ فضا داره و وقتی end task میکردی 250 مگ فصا اشغال میکرد ولی این یکی زیر 360 تا نمیاد تازه نوسان هم داره یکی.از دوستان میگفت این فضای خالی به سرعت و لگ کردن ربط ندازه ولی میدونم حرفشدرست نیس در کل حرف من اینه که اینی ک میگفتن پردازندش قویتره پس چرا به روونیه اس2 نیستش؟؟؟؟؟
    -
    در ضمن میخاستم بدونم بهترین و روونترین رام واسه این گوشی چیه من دیروز رام 2.3.6 jkpp2 نصب کردم ولی باز فضای رم مثل اس2 نیس و اکثر مواقع با اینکه برنامهای روش نصب نکردم بالای 400.مگ هست که منو داره دیوونه میکنه و تو سرعت اینترنت هم تاثیر گذاشته و صفحات دیرتر بالا میاد تورو خدا کمک کنید از از این احساس پشیمونی.در بیام حیفم اومده به اون 300تومنی که سر دادم
    ای بابا..

دوستان این مشکلات بر طرف شدنی هست یا خیر..؟؟؟؟

آخـه تا الان با تقویت و الگو پذیری از صبر ایوب!! منتظر کاهش قیمت این نوت موندیم و قصد خریدش رو داریم..

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

این لینک ها کار نمیکنه .... اولی که فیلتره . و دومی هم که خرابه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعدش یه سوال دوست من ..... IEMI عوض نمیشه که .×!
    دوست گرامی لینک اصلاح شد.
    در مورد IEMI هم مطمئن نیستم ولی به احتمال خیلی زیاد این اتفاق نمیافته.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •