منم منظورم همین مصرف برق بود دیگه اینترنت به درک حالا میگی چه کنیم اینم یه روش مبارزست دیگه
بلی
خیر
منم منظورم همین مصرف برق بود دیگه اینترنت به درک حالا میگی چه کنیم اینم یه روش مبارزست دیگه
همین گنگ بودن این قانون خودش باعث سوء استفاده و دزدی فراوان میشه
مثل این می مونه که یکی بیاد یه خونه رو به 10 نفر اون هم با سند قانونی بفروشه و هیچ کس هم نباشه که بتونه جلوش رو بگیره چون کارش قانونی بوده!!!!!!!!!
ببین یه ضریب شیرینگ تعریف کردن چه وضعیتی درست شده !
بعد میگن تو کشورهای دیگه هم ضریب شیرینگ وجود داره ، یکی نیست بهشون بگه آخه آدمای حسابی تو کشورهای دیگه روی این سرعت ها ضریب شیرینگ دارن ؟
اومدن محدودیت 128 برای کاربر خانگی گذاشتن بعد تازه همون رو هم با ضریب 1 به 10 !
اینا رسما خودشونو مسخره کردن ، خلاصه شده این قانون میشه این : " اینترنت محدود نامحدود !!!!"
Last edited by mohammad8711; 18-09-2011 at 01:23.
پس این کلمه ی نامحدود رو برداریم 40 گیگ برای 10 نفر که اصلا نامحدود نیست همون اینترنت حجمیه دیگه
حالا اگر پی در پی در ماه دانلود بشه کلا میشه 40 گیگ یا اینکه 40 گیگ حجم داریم و امکان داره به ماه نکشیده تموم کنیم؟ و باید دوباره شارژ کنیم چجوریاس؟
ok طی 1 ماه اگر با سرویس 128 دانلود کنید 40 گیگ دانلود میکنید البته اگر او 9 نفر دیگه دانلود نکنند
برای شروع بد نیست یعتی وقتی تعرفه ها عملی بشه تازه کار ما شروع میشه برای شکایت از این شیرینگ مسخره ...
pcsoft جان اگه این طرح اجرا بشه و 10 نفر با هم فایلیو دانلود کنند دلیل نمیشه که سرعتشون برابر باشه.
به احتمال زیاد سرعت یکی بسیار بیشتر از بقیه شون هست.
به عبارت دیگه فکر کن دانلود شبانه ی فعلی رو توی 24 ساعت شبانه روز بسط بدن.
یه نفر روزی 20-30 گیگ دانلود می کنه و بقیه سرعتی معادل 1-2 کیلوبایت دارن.
به نظر من جای حمایت از این طرح مسخره یه طرح مطرح کنید مثلا طرح محدودیت دانلود شبانه و درش fair use رو برای دانلود شبانه مطرح کنید.مثلا هر فرد حق داره در ماه 15 گیگ دانلود شبانه داشته باشه اگه بیشتر داشت سرعتش نصف بشه.یا یه چیزی شبیه به این
چه ارتباطی داره به بحث مالی !
اینترنت محدود 128 (وضعیت فعلی) رو مثلا روی 1 مگ می بندن و حداکثر یه مقدار مشخصی میشه ازش دانلود کرد.
اینترنت نامحدود 128 (وضعیت آتی) رو روی 128 می بندن و حداکثر یه مقدار مشخصی میشه ازش دانلود کرد.
در هر 2 حالت ، مقدار مشخصی بین تعدادی کاربر ، شیر شده.
حالا (طبق گفته شما) اگه کسی بیشتر از حقش (حداکثر حجم تقسیم بر تعداد کاربر شیر شده) استفاده کنه، یعنی حق کاربر دیگه ای رو خورده.
بنابراین در اینترنت نامحدود (طبق گفته شما) یا باید حق کاربر دیگه ای رو خورد یا به 4 گیگ (!) حجم بسنده کرد.
بنابراین واضحه که اینترنت حجمی فعلی بهتره.
این که "پولش رو کاربر داده یا نه" رو شما مشخص نمی کنی.
شرکتی که این سرویس رو داده، مشخص می کنه.
و شما مختاری که استفاده کنی یا نه.
(در هر صورت، کاربر قیمت فوق العاده بالایی پرداخته.)
اگه نامحدود کردن و سرعت در حد دیال-آپ شد و کسی نخرید ، هم ما اینترنتمون رو از دست میدیم و هم مسئولین به خواسته شون میرسن.
اونوقت شما (بعنوان حامی این طرح!)، وضعیت رو به روال سابق برمیگردونی ؟!!!!!!!!!!
"چرا یه آی اس پی به خودش اجازه میده کاربر رو محدود کنه؟"
مگه این طرح جدید ، طبق قانون و به اسم "نامحدود" ، کاربرها رو محدود نمی کنه ؟!!!!!!!!!!!
وقتی بحث راه میندازی ، باید انتظار شنیدن جوابش رو هم داشته باشی !
در ضمن من طوری صحبت نمی کنم که شما مسئول اجرایی این طرحی.
شما موافق این طرح هستی و من مخالف. مسلماً اختلافاتی وجود خواهد داشت.
Last edited by feizol65; 15-09-2011 at 22:21.
سلام. می دونم مشکل همه مون این هستش. ولی هم من هم شما می دونیم اینا کار خودشون رو می کنن.
البته طرحی که گفتید هم به نظر من خیلی هم خوبه چون الان اگه شبانه محدودیتی داشته باشه دیگه طرف نمیاد یه فایل 5 گیگی رو بزاره برای دانلود و بره.
بالاخره باید یه محدودیتی باشه تا کاربرا درست از شبانه استفاده کنند.
من خودم راستش کامل به این طرح اطمینان ندارم ولی از اینکه میبینم شبانه رو محدود کردند ترجیح دادم موافق این طرح باشم.
سرویس من در حال حاضر:
256 مخابرات قم. 4 گیگابایت محدودیت دانلود!
دیگه خودتون حساب کنید ما مخابراتی های قم چی می کشیم از دست اینها. دانلود شبانه هم که نداره و تازگی گفتن 10 % تخفیف برای "مشتریان تازه" اعمال کردند(بچه گول زدن)
باید ببینیم چی میشه این طرح. این پیگیری 20:30 هم که خودشو کشت. فوری خبر داد پیگیری به نتیجه رسید! این همه کاربر گفتن پاشید برید شرکت ها و قیمت ها و حجم ها رو ببینید یه تکونی به خودشون ندادن سایت شرکت ها رو ببینن.
رضا
Last edited by pcsoft; 15-09-2011 at 22:14.
من منظورم این بود که محدودیتی که گذاشتند رو اعلام نکردند . حداقل اینها(رگولاتوری) از اول دارن میگن محدودیت داره.
ولی شرکتی مثل شاتل کجای قراردادش نوشته که این محدودیت وجود داره؟
اگه می نوشت مثلا 15 گیگ(مثالی که دوستمون زدن) خیلی بهتر بود تا اینکه ننویسند.
من منتظر شنیدن جواب بحث هستم برای همین هم هست که اینجام.
وگرنه حرفم رو می زدم و می رفتم.
من موافق 100% نیستم. فعلا بین بد و بدتر گیر کردیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)