سلام
با نرم افزار Reverse Tether که هم پولیه و هم روت میخواد.
سلام
با نرم افزار Reverse Tether که هم پولیه و هم روت میخواد.
سلام دوستان
من می خوام یک مموری 8 یا 16 گیگ برای این گوشی بخرم ولی نمی دونم با چه برندی و چه کلاسی بخرم
به نظرتون 8 گیگ و کلاس 6 سامسونگ بخرم یا تیم و پاتریوت و... ؟؟؟
لطفا کلاس و برند مموریی که الان روی گوشیتون هست و ازش راضی هستین بگین ممنون
سلام دوست عزیز
همون کلاس 4 یا 6 گزینه خوبی هست الکی پول کلاس بالاتر هم نده
مدل هم فقط پاتریوت بگیر گارانتی های پاتریوت هم سه تا شرکت هست که گارانتی می کنن
اتفاقا من دنبال یه ۱۶ یا ۳۲ گیگ کلاس ۱۰ بودم. یعنی کلاس ۶ واسه یه ضبط فیلم درست و درمون و ریختن و اجرای اپ مشکلی نداره؟!
بله دوست عزیز واسه ضبط فیلم 720 کافیه واسه اجرا بازی ها کلاس دو هم کافیه یعنی همون فابریک گوشی
اگه گوشی 1080 فیلم بگیره و بخواد پخش کنه یه کوچولونیاز میشه
فقط تنها تفاوتی که خیلی به چشم میاد بین تمام کلاس ها سرعت خواندن نوشتن قاعدتا هرچی سرعت بیشتر باشه و زمانی کپی فایل هم سریع تر و همچنین برعکس
بچه ها دستم به دامنتون
سرویسم کرده
رو اندروید 4 پسورد گذاشتم،یعنی pass code ک،نه پترن
الان کد رو درست میزنم،اما باز نمیکنه
کلی کارام مونده رو گوشی و موندم چی کار کنم ؟؟؟
کاشکی مثل پترن بود که بعدش Security question میپرسید،اما فقط پسورد میخواد ،که قبول نمیکنه
دوستان به نظر شما با توجه به اینکه این گوشی مال حدود یک سال و نیم پیش هست آیا الآن با قیمت 550 ارزش خرید داره؟ برای من کیفیت پخش موزیک توی هندزفری بیشترین اهمیت رو داره و تا 700 هم میتونم هزینه کنم.
سوال دیگه اینکه آیا روی این گوشی پلیر پاورامپ (PowerAmp) نصب و اجرا میشه؟
ممنون.
اگر كيفيت صدا براتون مهمه . بله چون اين گوشي در پخش تقريبا از همه اسمارت فونها جلوتره .
دوستان حدود یه هفته هست گوشی زیاد هنگ می کنه و حتی لیست منو ها و شخصی سازی ای که روی صفحات اصلی گوشی کردم به حالت اول کارخونه بر میگرده.
مشکل چیه؟
سلام دوستان،
من یه مشکل دارم توی تغییر فونت فارسی،
گوشیم روت شده، خواستم با ifont فونت فارسیش رو عوض کنم،بار اول جواب داد اما دومی رو که تست کردم ریست شد ودیگه بالا نیومد(پشت سرهم ریست میشد) ، کسی راه حل داره؟؟؟؟
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)