چرا وقتی با اسنایپ زوم می کنم هیچ خطی نداره که هدف رو نشونه بگیرم؟ یعنی باگه؟
بازی هم ورژن 1.02 هست.
چرا وقتی با اسنایپ زوم می کنم هیچ خطی نداره که هدف رو نشونه بگیرم؟ یعنی باگه؟
بازی هم ورژن 1.02 هست.
خُب همینه دیگه اصلا کمپلت انتخاب سیترا یه انتخاب کاملا غیر صحیحه
نمی دونم شما GTA IV بازی کردید یا غیر اونجا هم اینطور بود توی چند جا شما امکان انتخاب دارید... که هدف سازنده اون انتخاب صحیحه غلط بودن انتخاب هم معلومه چیزای چرتی بودن مثلا بین دواین و پلی بوی شما باید پلی بوی رو بکشید... کشتن دواین کاملا احمقانه اس... چون به هیچ دردی نمی خوره زنده اش! وقتی می کشیمش خونه اش - هامر H1 که جلوی خونه اشه می رسه به ما از طرفی دواین زنده می مونه و به عنوان فریند می تونیم ازش بخواییم توی درگیری ها به کمکمون بیاد یا آخر بازی انتخاب انتقام و انتخاب به دست آوردن پول! خوب معلومه باید انتقام رو انتخاب کنیم دیگه چون پول که اصلا بعد پایان بازی به دردمون نمی خوره اصلا به درد نمی خوره همون مقدار پولی که اواخر بازی داریم واسه هفت جد نیکو بسه نیکو واسه انتقام رفته لیبرتی سیتی
حالا توی این بازی هم همین برنامه اس این پایان رو گذاشتن به همون دلیلی که گفتم یعنی اگه پلیر یعنی ما مدنس بازی دربیاریم و نامزدمون رو بکشیم و به اون سیترای لنهور بپیوندیم آخر عاقبتش میشه همون که دیدید... این رو گذاشته تا اونایی که دلشون به حال سیترا می سوزه که مثلا جونش رو فدای ما می کنه تجدید نطر کنن و خوشحال باشن که توسط یکی دیگه می میره... دلیل این پایان غلط همینه شما حتی اگر ندونید که اگه سیترا رو انتخاب کنید چه پایان مضحک و مسخره و بیخودی پیدا می کنه باید نجات دوستان رو انتخاب کنید... چون اصلا هدف همینه
بله معلومه که این باگه سعی کنید همیشه آپدیت کنید وقتی آپدیت رسمی میاد ایرادات بازی برطرف میشه
ولی خدائیش ایکس باکس راحتیه نه کرک نه آپدیت نه کرش شدن نه افت فریم همه چیز آپتیمایز برای لذت بردن از گیم... گرچه قبول دارم PC گیمینگ با یه دسکتاپ یا لپ تاپ فوق العاده خفن یه چیز دیگه اس و یه عالم دیگه داره ولی واسه گیم خور یکم اذیت کننده میشه PC گیمینگ... به دلیل این جور مسائل... حالا باری به هر جهت... هرکی یه جور حال می کنه
موفق باشید رفقا
Last edited by Spaniuly; 16-01-2013 at 00:59.
ممنون بابت توضیحات.
البته من بازی (به قول شما با مشکل روی PC) رو به ایکس باکس ترجیح می دم. و همچنین نیازی به داشتن یه سیستم فوق العاده خفن نداره.
با یه گرافیک رو به بالا ( نه High-End ) در حال حاضر می شه گرافیکی بهتر از 360 رو تجربه کرد + DX11
سلام
دوستان بازی من حجمش 7.77 گیگه ایم کامله یا نه؟
میتونم پتچ 1.02 رو بریزم پتچ دیگه ای نمیخواد؟
بعد این بازی برا pc بیشتر 35 فریم نمیده؟
چی بگم والا من که لپ تاپ خیر سرش گیمیمنگم چیزی ندیدم! مافیا 2 نصب کردم وقتی میذارم روی رزولیشن بالا و کمترین کیفیت گرافیک لگ داره دارکسایدرز همینطور! من فکر می کنم شما زیاد ایکس باکس بازی کردن با پورت HDMI روی یک LED 46 Inch رو تجربه نکردی واسه همین این مقایسه رو می کنی... اگه امتحان نمی کردم خودم هیچی نمی گفتم...
گرافیکم جی فورث GT540 و سی پی یو i7 2670QM و رم هم 8 گیگ دیگه به قول شما این میشه سیستم نسبتا خوب نه های اند ولی روی رزولیشن 1366 هر بازی لگ داره حتی وقتی می ذارم روی کیفتیت پائین... نگید از درایوره که آخرین درایور همیشه نصبه روی سیستمم... شما وقتی ایکس باکس رو وصل می کنید به HDMI یه 46 اینچ رزولیشن 1920 در 1080 میده اگه سیستم های اند نباشه هیچ بازی امروزی رو نمیشه روی این رزولیشن گذاشت و لگ نداشت روی 1366 بازی مثل مافیا 2 که مال 2 - 3 سال پیشه کم میاره چه برسه به 1920
ولی منظورم از اینا گفتن اینه که سیستم باید واقعا توپ باشه واسه خروجی خوب گرفتن از بازی های امروزی بخصوص که الان اکثر بازی های PC پورت از روی کنسول هستند... همه اشون نه بعضی ها یا بهتر بگیم تقریبا بیشترشون... دقیقا همون کیفیت و رزولیشینی که من روی ایکس باکس می گیرم روی لپ تاپ نمی گیرم این نشون دهنده چی هست؟ یعنی باید که سیستم های اند باشه که بتونه سرتر باشه از لحاظ خروجی... تازه کل اینا به یه طرف قضیه اساسی اینه که بازی روی کنسول به شما این اطمینان قلبی رو می ده که هیچ لگ و افت فریمی رو تحت هیچ شرایطی نمی بینید. ولی روی PC حتی همون های اند هم رندرینگ ها بعضا چشمه هایی از ناتوانی رو نشون می دن... من اول صحبت هام هم گفتم بازی روی PC واقعا یه عالم دیگه ای داره هیچ کسی منکر این قضیه نیست... من می گم گیمینگ کنسولی سهولت بیتری داره از هر لحاظ که فکرشو بکنی
عجیبه که بیشترین لگ را روی سیستم من وقتی داره که به صورت عمودی حرکت میکنم! مثلا وقتی از نردبان برج رادیویی بالا میرم.![]()
سلام دوستان من تازه بازیو شروع کردم ماشالا بچه ها بازیو ترکوندن!!!!!
یه سوال داشتم
من اول بازیم وقتی میخوام پول بردارم بر نمیداره میگه فوله ، میخوام ازون گل هاکه واسه جونه بچینم نمیزاره کلا بگم میخوام هرچی بردارم نمیزاره میگه فوله میدونین باید چی کار کنم؟
سوال بعدیم اینه نمیشه همزمان چند تا اسلحه با هم داشت؟ مث فارکرای2؟؟ اگه میشه چجوری؟
مرسی اگه ج بدین لطف میکنین![]()
Last edited by majidts; 16-01-2013 at 18:13.
به قسمت کرافتینگ برید
شما کیف همراه دارید
یکیش برای وسایل مثل گیاهان و پوست یا دل و روده شکارهایی می کنید و بعضی خرط و پرط های قابل فروش که از زمین خورده ها کف می رید.
یه کیف هم مربوط به پوله
اول بازی اینا کمترین حجم رو دارن اوایل باید برای افزایش کیف پول و کیف وسایل کرافتینگ کرافت کنید توی کرافتینگ می نویسه که فلا چیزارو جمع کن تا مثلا کیف وسایلت حجمش بیشتر بشه کرافتینگ ها چند نوع هستند:
سورنگ ها
کیف ها
ظرفیت سلاح های همزمان
ظرفیت هم فشنگ
ظرفیت حمل مهمات
می تونید کرافت کنید
قبل از اینکه مراحل سخت بشن سعی کنید تا جایی که می تونید کرافتینگ ها رو کامل کنید تا ادامه کار راحت باشه
حرفتون کاملا درسته
اما خب لب تاب ها به هیچ عنوان ا ز لحاظ قدرت به پای پی سی نمی رسند هرچند اعداد و ارقامشون بالا باشه خیلی خیلی نسبت به همون اعداد و ارقام توی پی سی ضعیفتر هستند و اصلا لب تاب به درد بازی در سطح حرفه ای واقعا نمیخوره. مثلا من با یک کارت گرافیک 9800gt حدود 4 سال هست تمامی بازیهای روز رو تا الان بدون کوچکترین مشکلی دارم اجرا میکنم.
بازی های ایکس باکس هیچ کدوم Full HD واقعی رندر نمیشه و بازی رو میان بعنوان مثال 2x و یا 3x سایزش رو زیاد میکنه (بعنوان مثال کرایسس 2 با رزولیشن 720*480 رندر میشه و تا فول اچ دی ریسایز میشه) . دقیقا همون کاری که وقتی گوشی موبایل هوشمندی رو با کابل HDMI به تلوزیون وصل میکنی و باهاش بازی میکنی رزولیشن 1080 هست اما گوشی 1080 رندر نمیکنه. همچنین مواردی مثل antiasliling و vsync میشه گفت در بازیهای یه کم سنگین تر (حتی مثل فیفا) در کنسول وجود نداره
تنها خوبd های کنسول اینه که نصب و اجرای بازیها خیلی راحته - بازیهای انحصاری براش وجود داره- تا چند سالی جدیدترین بازیها رو میشه روش اجرا کرد (هرچند وسط های عمرش به بعد گرافیک واقعی رو مثل پی سی نمیتونه نشون بده)
اما نسل بعد کنسول ها به عقیده همه کارشناس ها آخرین کنسول ها هستند چون در آینده ای نچندان دور ابزارهایی مثل موبایل و تبلت جای کنسول ها رو به کلی خواهند گرفت.
Last edited by kingmohsen; 16-01-2013 at 19:03.
شما برید به لینک زیر اونجا کامل توضیح دادم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)