هفته پیش دوباره آپدیت شده شما دوباره دانلود کن.
مشکل شما نرم افزاری است ارتباطی زیاد به لپ تاپ نداره.
ویندوز اورجینال برنامه اضافه زیاد داره که باید موقع بالا امدن جلوشون رو گرفت با برنامه ای مثل تون آپ.
هفته پیش دوباره آپدیت شده شما دوباره دانلود کن.
مشکل شما نرم افزاری است ارتباطی زیاد به لپ تاپ نداره.
ویندوز اورجینال برنامه اضافه زیاد داره که باید موقع بالا امدن جلوشون رو گرفت با برنامه ای مثل تون آپ.
سلام به تمامی دوستان.لپ تاب من یه مشکلی داره (بعضی از مواقع این حالت ایجاد میشه)که بد رفته رو اعصابم تا جایی که خواستم بفروشمش لطفا اگه کسی از دوستان میتونه کمک کنه.
مدل لپ تاب XPS L502 فول(یعنی با تیونر) هست.فرض کنید دارید وب گردی میکنید یه موزیک هم در حال پخشه.وقتی یه صفحه جدید لود میشه یا یه برنامه نسبتا سنگین باز میشه صدای خواننده ریپ میزنه و واسه یه لحظه اینگار کم میاره.بعضی مواقع هم بدون اینکه برنامه ای بالا باشه موقع فقط پخش موزیک یا فیلم این اتفاق واسش میوفته همراه ریپ زدن یه صدای ناهنجار نسبتا بلند از اسپیکر شنیده میشه.موقع بازی هم بعضی از مواقع این حالت واسش پیش میاد.تو این جور مواقع موس کاملا در اختیار نیست و موقع حرکت دادن به جای جابجایی نرم پرش داره.اگه همون موقع دمای CPU چک بشه شده 65 تا 80 (یعنی این لپ تاب ما خیلی گرمایی هست تا یه کوچولو دما میره بالا قاطی میکنه میگه تا کولر گازی واسم نخری کار نمیکنم.لول).یه سری اطلاعات میدم شاید کمک کنه.
1-موقع بالا اومدن همون موقع که صدای شروع ویندوز میاد تو اون صدا هم ریپ میزنه.(بعضی از مواقع این اتفاق میوفته)
2-تنظیمات ویندوز را زیاد دستکاری کردم اون اولش مثلا سرعت بره بالا شاید تو خرابی بی تاثیر نبوده باشه
3-حس میکنم موقع بالا اومدن یه سری نرم افزار بیخود که من نمیشناسمشون تو استارت آپ هستن که چون نمیدونم چی به چی هست نمیتونم دست بزنم(البته یکی از دوستان اومد ظاهرا درستش کرد)
4-ویندوز اورجینال خودش هست
5-هیچ ضربه ای نخورده
6-همیشه اینطوری نیست مثلا از 100% تقریبا 10% مواقع اینجوریه
بابت طولانی بودن پستم خیلی خیلی معذرت میخوام.
مرسی عزیزم
gerphic card version 295.75
plus
hdmi audio
and
enable 3D vision
enjoy it !
Wireless Driver/LabelNo Wireless Software/Label RequestedAdditional SoftwareAdditional SoftwareEnergy StarENERGY STAR® qualified/EPEA registeredPowerCordPowerCord 125V 1M C5Shippring MaterialShipping Material ClearFGA ModuleXPS1302_021/BTS/C2FGA LabelFGA Label L321X 021XPS 13XPS 13PROCESSORIntel® Core™ i7-2637M processor (1.70 GHz with Turbo Boost 2.0 up to 2.80 GHz, 4G, TPM)Operating SystemGenuine Windows® 7 Home Premium, 64bit, EnglishHD DISPLAYSilver Anodized Aluminum and 13.3" HD (720p) Truelife WLED Display with 1.3MP HD WebcamMEMORY4GB Dual Channel DDR3 1333MHzHARD DRIVE256GB Solid State DriveGRAPHICS CARD Intel® HD Graphics 3000BATTERY OPTIONS47 WHr 6-Cell BatteryWIRELESS CARDIntel® Centrino® Advanced-N 6230 & Bluetooth 3.0DocumentationEnglish DocumentationSOUND OPTIONSWaves Maxx Audio 4.0ADOBE READERAdobe® ReaderKEYBOARDBacklit Keyboard - EnglishADOBE & ENTERTAINMENTAdobe® Photoshop® Elements 9.0 + Adobe® Premiere® Elements 9.0Wireless Driver/LabelNo Wireless Software/Label RequestedAdditional SoftwareAdditional SoftwareEnergy StarENERGY STAR® qualified/EPEA registeredPowerCordPowerCord 125V 1M C5Shippring MaterialShipping Material ClearFGA ModuleXPS1302_021/BTS/C2FGA LabelFGA Label L321X 021XPS 13XPS 13PROCESSORIntel® Core™ i7-2637M processor (1.70 GHz with Turbo Boost 2.0 up to 2.80 GHz, 4G, TPM)Operating SystemGenuine Windows® 7 Home Premium, 64bit, EnglishHD DISPLAYSilver Anodized Aluminum and 13.3" HD (720p) Truelife WLED Display with 1.3MP HD WebcamMEMORY4GB Dual Channel DDR3 1333MHzHARD DRIVE256GB Solid State DriveGRAPHICS CARD Intel® HD Graphics 3000BATTERY OPTIONS47 WHr 6-Cell BatteryWIRELESS CARDIntel® Centrino® Advanced-N 6230 & Bluetooth 3.0DocumentationEnglish DocumentationSOUND OPTIONSWaves Maxx Audio 4.0ADOBE READERAdobe® ReaderKEYBOARDBacklit Keyboard - EnglishADOBE & ENTERTAINMENTAdobe® Photoshop® Elements 9.0 + Adobe® Premiere® Elements 9.0
Wireless Driver/Label No Wireless Software/Label Requested
Additional Software Additional Software
Energy Star ENERGY STAR® qualified/EPEA registered
PowerCord PowerCord 125V 1M C5
Shippring Material Shipping Material Clear
FGA Module XPS1302_021/BTS/C2
FGA Label FGA Label L321X 021
XPS 13 XPS 13
PROCESSOR Intel® Core™ i7-2637M processor (1.70 GHz with Turbo Boost 2.0 up to 2.80 GHz, 4G, TPM)
Operating System Genuine Windows® 7 Home Premium, 64bit, English
HD DISPLAY Silver Anodized Aluminum and 13.3" HD (720p) Truelife WLED Display with 1.3MP HD Webcam
MEMORY 4GB Dual Channel DDR3 1333MHz
HARD DRIVE 256GB Solid State Drive
GRAPHICS CARD Intel® HD Graphics 3000
BATTERY OPTIONS 47 WHr 6-Cell Battery
WIRELESS CARD Intel® Centrino® Advanced-N 6230 & Bluetooth 3.0
Documentation English Documentation
SOUND OPTIONS Waves Maxx Audio 4.0
ADOBE READER Adobe® Reader
KEYBOARD Backlit Keyboard - English
ADOBE & ENTERTAINMENT Adobe® Photoshop® Elements 9.0 + Adobe® Premiere® Elements 9.0
یعنی دیوانس !
کسایی که بایوس رو آپدیت کردن تا الان با مشکلی بر نخوردن؟!!!! کلا دما سیستم شدید بالا رفته....الان که فقط مسنجر بازه و firefox و روی power saver هست دما 70 هست و فنش همش روشه.........در ضمن علامتهایی رو که با زدن دکمه Fn , و مثلا زیاد کردن صدا روی مانیتور ظاهر می شد دیگه نمی آن!!!!!
کسی هست اینجا جواب ما رو بده!؟!!!!
فن سیستم من تا سیستم روشنه داره کار می کنه و بسیار داغ می شه.....هیچ برنامه ای هم باز نیست!!!!!!!!!!!!!!!
ctrl+alt+del
start task manager
process
ببین کدوم proce مشغول کرده
احتمال داره virus باشه
رفته بودم ولیعصر پاساژ ایران اصلا xps l502 پیدا نمیشه. فقط یه جا داشت که اونم میگفت بدون باطری و گارانتی میشه یک و هشتصد.
یه برگه کانفیگ هم دست یکی دیدم که از پایتخت میومد توی اون قیمتو زده بوده دو میلیون و پنجاه. اینجوری یعنی ما که قبلا خریدیم کلی سود کردیم با خریدن این لپ تاپ نه؟
البته مشکل هنگ کردن وسط سری بازی های کال آو دیوتی همچنان پابرجاست و من هر کاری کردم بدون باطری با باطری با درایور جدید بی درایور جدید خلاصه هرکاری کردم درست نشد این مشکلش متاسفانه![]()
سلام
دوستان فونت تله تکست فارسی رو چطوری میشه حل کرد؟
تو برخی سایتایه فونت بود اعمال کردم جواب نداد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)