فكر نكنم آپديتي بياد . چون cpu آن ضعيف هست . مگر اينكه از رامهاي مختلف استفاده كنيد كه توصيه نميشه .
فكر نكنم آپديتي بياد . چون cpu آن ضعيف هست . مگر اينكه از رامهاي مختلف استفاده كنيد كه توصيه نميشه .
آقا شما جواب سوالامو نمیدونید ؟ لطفا بگین
من یه تبلت ایسر آ 500 خریدم برای وصل شدن به اینترنت گفتن از کارت گفتن دانگل بخر برم کامپیوتریا بگم دانگل میخوام بگم چی میخوام و چند قیمته
فکر کردم نوشتی 500 خریدم
تعجب کردم
بازار کامپیوتر و لپ تاپ و لوازم جانبی ها دارن ولی مارک های زیادی هستش. شما برند خوب بخر. البته مدل هاوایی هست که همین مودم های وایمکس مبین نت و ایرانسل رو میزنه خوبه از اون بخری چون سیستم عامل های اندروید رو هم ساپورت میکنه اونجوری که رو خودش نوشته.
================================================== ==========================
دوستان خوب شد من تبلت خریدم الان 50 هزار تومان رفته رو قیمت تبلت من تازه بازار گرون تره از اینجا که خریدم ارزونتر از همه جا بود با گارانتی اصلی پارس مایکروتل
Last edited by mrmostafa; 18-02-2012 at 18:06.
آقای mrmostafa آیا شما با ویوسونیک ویوپد 7 کار کردید اگه کار کرید بگید من سوال دارم
ببخشید یعنی من این تبلتو بگیرم ؟ هر کی با این تبلت کار کرده بگه
علتش چی هست که p1010 رو نمیخری ؟؟ به خاطر اینکه سیمکارت نمیخوره ؟؟
یعنی هیچکس نبود در مورد این تبلت نظری بده!!
یه لینک ازش یافتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کی هر چی در مورد تبلت IRobot که کپی ای پد هستش هر چی میدونه بگه
آیا 120 هزار تومن میارزه یا خیر؟!
دوست عزیز 120 هزار تومان پول یه گوشی ساده هستش شما یخوا تبلت بخری؟؟؟ خوب نخری سنگین تری. با 120 هزار تومان انتظار چه تبلتی داری؟؟؟ وقتی یه برند معروف که کمترین امکانات رو داره 700 هزار تومان هستش باید حساب کنی یه فرقی دارن اونم تازه تبلت های چینی درجه 3 هم همشون 200 به بالا هستن و یکی مثل ویوسونیک و آرکوس حدود 400 تا 600 قیمت دارن. شما انتظار هیچی نباید از اون داشته باشی و اینکه بعد 1 ماه خراب بشه بندازیش بیرون. پولت رو دور نریز. یه برند معروف بخر حتی گرون ولی برات کار کنه و لذت ببری.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)