یه سوتی خفن از بازی گرفتم در حد دلار
من الان لول 10 هستم واونجایی که با KARN باید دنبال سه تیکه سنگ برای چسبوندن به غول سنگی باشی
ومن الان بعد از این که سنگ دوم را اوردم وبه غوله چسبوندم(جسبید) بعدش که میخوای بری دنبال سنگ سوم ظاهرا باید از یک دری که تیغه داراه توسط کارن به بالای تیغه پریده و از در عبور کنم
ولی من بعداز اینکه سنگ دوم به غول چسبیده شد با غولی که زیر پاش گوی اهنی داره رفتم طرف دری که تیغه داره وتا دیدم تیغه ها بالاست از غول گوی دار پیاده شدم اشتباه رفتم به مکان های دیگه دنبال راه حلی برای رفتن تیغه ها به پایین و وقتی که چیز خاصی پیدا نکردم دوباره برگشتم طرف همون تیغه ودیدم KARN قلاب گرفته
وسوار قلابش شدم ومنو از بالای تیغه پرت کرد ومن هم اهرم در راکشیدم تا در برای KARN هم باز باشه و وقتی داخل اتاق رفتم دیدم غول گوی دار لازم داره که بتونم سنگسوم که سبز رنگ هم هست رو بیارم
ونکته جالب اینجاست که وقتی اومدم دنبال غول گوی دار که قبلا طرف در تیغه ای ازش پیاه شده بودم دیدم سر جاش نیس وهر چی هم اون محوطه رو به طور کلی گشتم پیداش نکردم اصلا انگار غیب شده
حالا موندم چیکار کنم برای بدست اوردن سنگ سوم نیاز به اون غوله داره که هر چی میگردم دیگه پیداش نمیکنم
لا مصب بازی یه جوریه که نمیشه از مرحله قبل اورد
حالا به نظر شما چیکار باید بکنم؟؟؟