تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 83 از 461 اولاول ... 337379808182838485868793133183 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه bina22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ای بابا خوب یه ماه..وا..ره بگیرین توش نگاه کنین یا از یکی بخواین که داره براتون ضبط کنه!!! کلا از دست ندید.امروز در باره کنکور ریاضی داشت حرفه میزید.میگفت تو رشته ریاضی 58000 نفر ریاضی رو منفی میزنن.اگه این آمار درست باشه واقعا واسه ریاضیه کشورمون متاسفم.!!!!
    یا میگفت تو انسانی اگه 2 درصد ریاضی بزنید میتونید قبول شید میانگین ریاضی واسه رشته ریاضی هم 20 درصد بود!!! باورتون میشه؟؟؟

2. این کاربر از bina22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

ای بابا خوب یه ماه..وا..ره بگیرین توش نگاه کنین یا از یکی بخواین که داره براتون ضبط کنه!!! کلا از دست ندید.امروز در باره کنکور ریاضی داشت حرفه میزید.میگفت تو رشته ریاضی 58000 نفر ریاضی رو منفی میزنن.اگه این آمار درست باشه واقعا واسه ریاضیه کشورمون متاسفم.!!!!
    یا میگفت تو انسانی اگه 2 درصد ریاضی بزنید میتونید قبول شید میانگین ریاضی واسه رشته ریاضی هم 20 درصد بود!!! باورتون میشه؟؟؟
    خب این آمار که به نظر طبیعی میاد فکر می کردم ریاضی میانگینش توی کل کشور منفی باشه (برای رشته ریاضی )
    اینجور نگاه نکنید فقط به خودتونو دوستاتونو ... یه عده ای که تعدادشونم کم نیست به نوعی سیاهی لشگرن و به قول معروف ( معروف بین کنکوریا ) برای کیک و بیسکویت خشکشون سر جلسه میرن
    اما موضوع اینجاست که وقتی این سیاهی لشگر هارو کنار بزنین 10تا 20هزار تا کنکوریه با هدف هستن که رقابت اصلیه شما با ایناست .

4. 3 کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

خب این آمار که به نظر طبیعی میاد فکر می کردم ریاضی میانگینش توی کل کشور منفی باشه (برای رشته ریاضی )
    اینجور نگاه نکنید فقط به خودتونو دوستاتونو ... یه عده ای که تعدادشونم کم نیست به نوعی سیاهی لشگرن و به قول معروف ( معروف بین کنکوریا ) برای کیک و بیسکویت خشکشون سر جلسه میرن
    اما موضوع اینجاست که وقتی این سیاهی لشگر هارو کنار بزنین 10تا 20هزار تا کنکوریه با هدف هستن که رقابت اصلیه شما با ایناست .
    داداش شوخیت گرفته؟؟!! منظورت از این حرفا اینه که میانگین بیست درصد طبیعیه؟؟؟؟!!!
    پارسال یعنی سال 89، میانگین درصد ریاضی 6 درصد بود. (انتهای سنجش آخر گاج نوشته.) درسته امسال یه مقدار ریاضیش آسونتر بود ولی دیگه نه تا این حد!!! من فکر میکردم امسال میانگین حدود 8 درصد باشه. به احتمال بسیار زیاد اون مشاوره توی فرصت برابر حرف الکی زده.

6. 2 کاربر از lohrasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه METACORTEX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    LIVE FROM 0191

پيش فرض

سلام دوستان برای دانلود پاسخ تشریحی سوالات کنکور 90 به لینک زیر بروید!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 4 کاربر از METACORTEX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

داداش شوخیت گرفته؟؟!! منظورت از این حرفا اینه که میانگین بیست درصد طبیعیه؟؟؟؟!!!
    پارسال یعنی سال 89، میانگین درصد ریاضی 6 درصد بود. (انتهای سنجش آخر گاج نوشته.) درسته امسال یه مقدار ریاضیش آسونتر بود ولی دیگه نه تا این حد!!! من فکر میکردم امسال میانگین حدود 8 درصد باشه. به احتمال بسیار زیاد اون مشاوره توی فرصت برابر حرف الکی زده.
    من که گفتم فکر می کردم میانگین ریاضی اصلاَ منفی باشه این دوستمون فکر می کردن که این 20 درصد هم کمه منم در جوابش گفتم درصدای کم طبیعیه
    اون مشاور حرفش درست نبوده .

10. این کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 12p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام به همه خیلی ببخشید اگه میشه یه لیست کامل از کتاب های که لازمه تو کنکور ریاضی موفق شد با بیان دلیل برا هر کتاب بنویسید!
    خواهش میکنم

کی میدونه برای زبان مبتکران(پیش وسوم)بهتره یا شبقره یا خیلی سبز؟ برای ریدینگ خیلی سبز یا دکتر اناری؟
    برا عربی ایاد فیلی مبتکران یا فوت وفن ؟
    برا ادبیات سفید گاج یا سه جلد ادبیات خیلی سبز و برای چه مباحثی لازمه کتاب مو ضوعی بخونم؟
    برا شیمی مبتکران یا خیلی سبز؟
    برا هندسه و گسسته و....چی؟
    دفتر برنامه ریزی بجز قلمچی چی بگیرم؟
    لطفا اگه جواب دادید با دلیل برتری یه کتاب به کتابی دیگر!

میدونم خیلی توقعم بالاست اما خیلی سردرگمم کـــــمــــکـــــــــــــ ـــــــــــــم کنیـــــــــــــــد!

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    BARCELONA

پيش فرض

نفر پنجم کنکور ریاضی:
    تمرکز در کلاس درس کمک شایانی به موفقیت در کنکور می‌کند

اصفهان - خبرگزاری مهر: نفر پنجم کنکور ریاضی با اشاره به مطالب ارائه شده توسط معلمان در کلاس درس گفت: تمرکز هنگام تدریس معلم و پاسخگویی سریع به سئوالات، تمرین مناسبی جهت یادگیری و تنظیم وقت پاسخگویی به سئوالات آزمون سراسری است.
    احمدرضا مومنی دانش آموز دبیرستان غیرانتفاعی پسرانه امام صادق(ع) در اصفهان در ادامه با اشاره به اینکه دانش آموزانی که از لحاظ درسی در وضعیت مطلوبی هستند با کمی پشتکار می‌توانند بدون حضور در کلاسهای آمادگی کنکور، در آزمون ورودی دانشگاه موفق شوند، افزود: این کلاسها به دانش آموزانی که از لحاظ درسی در سطح پایین‌تری قرار دارند، کمک می‌کند تا با آمادگی بیشتری در آزمون سراسری شرکت کنند.
    وی همچنین در خصوص نتایج کلاسهای آموزشی نیز تصریح کرد: کلاس‌های آموزشی دانش‌آموزان را خسته می‌کند.
    مومنی همچنین در ادامه در خصوص نحوه درس خواندن جهت شرکت در کنکور سراسری اظهار داشت: از سال سوم دبیرستان به طور جدی برای موفقیت در کنکور تلاش کردم و مطالعه درسی داشتم چنانچه در تابستان سال گذشته روزانه نزدیک به هشت ساعت در روز مطالعه داشتم.
    این نفر پنجم کنکور ریاضی سال 90 تلاش خود دانش‌آموزان برای موفقیت در کنکور را مهم تلقی کرد و ادامه داد: موفقیت در کنکور سراسری به تلاش خود دانش‌آموزان بستگی دارد و این افراد باید درک خود را نسبت به دروس مختلف افزایش دهند.

آزمونهای کنکور آموزشی در موفقیت دانش آموزان موثر است
    وی همچنین در ادامه سخنان خود با اشاره به نقش کنکور‌های آزمایشی یادآور شد: این آزمونها قدرت تست‌زنی دانش‌آموزان را افزایش خواهد داد چنانچه می‌توان با شرکت در این آزمونها چگونگی تنظیم زمان را یاد گرفت.
    مؤمنی تصریح کرد: یادگیری هنر تست‌زنی برای موفقیت در کنکور سراسری از اهمیت زیادی برخوردار است و دانش‌آموزان باید آمادگی رویارویی با هر سئوالی را داشته باشند.

Last edited by Jalal @ A.gh; 28-08-2011 at 10:19.

13. 4 کاربر از Jalal @ A.gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

پيش فرض

من
    :: ریاضیات را در سر کلاس درس و با حل مسائل بسیار یاد گرفتم
    :: شیمی را با مهندس بهمن بازرگانی یاد گرفتم
    :: عربی را سر کلاس مقدمات و با ایاد فیلی به شکل کنکوری یاد گرفتم
    :: زیست را هم فقط از روی کتاب درسی و یادداشت برداری های مکرر و علاقه بسیاری که بهش داشتم یاد گرفتم
    :: زبان را با عشق یاد گرفتم
    :: دین و زندگی را با اصلاح روش مطالعه ام از روی کتاب درسی یاد گرفتم
    :: ادبیات را با تمرین و افزایش شمّ ادبی ام و از دکتر الهی قمشه ای یاد گرفتم
    :: فیزیک: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    برای فیزیک نه معلمی خوبی داشتم و نه علاقه ی زیادی بهش داشتم و نه کتاب خوبی براش داشتم از برای همین هنوز «فیزیک را یاد نگرفتم!»

این بود آن پروسه ای که «من به معنای واقعی یاد گرفتم»

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

همون ساعت 17 از شبکه آموزش پخش میشه ( جمعه ها پخش نمیشه ) + دبیراش و مشاوراش خیلی خوبه ( مثله اون بی مصرفای گزینه دو نیستن )

برخی از دبیرانش مثل دین و زندگی زیاد جالب نیست.میاد یه نکات ویکسری تست میده که اصلا مشابه کنکور نیستن.
    ولی در مجموع برنامه خوبی هست...

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

یعنی هیچ سایتی برنامه فرصت برابر رو به صورت روزانه آپ نمیکنه ؟
    خود برنامه هیچ سایتی نداره ؟

از توی قسمت ارشیو سایت شبکه اموزش میتونید پیدا کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •