تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 160 اولاول ... 337379808182838485868793133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 1597

نام تاپيک: ► هر گونه سوال راجع به موی سر در اینجا مطرح شود ◄

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan-inventor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان.
    من رفتم کلی ازمایش دادم از جمله تستسترون که ببینم ریزش موی من ارثیه یا نه. مشکل اینه که جوابش دو هفته دیگه آماده میشه.
    و.لی موهام کماکان داره می ریزه. سو.الم اینه که اگه بذارم تا دو هفته دیگه که جواب آزمایش میاد و مطمئن شدم ریزش ارثیه برم سراغ ماینوکسیدیل و فیناستراید یا نه همین حالا مصرف کنم؟
    اخه از اونجایی که میگن مصرف وابستگی میاره و در صورت قطعش ریزش زیاد میشه گفتم دست نگه دارم که بیخودی مصرف نکنم.
    شاید دلیلش فقر آهن یا استرس یا تیرویید باشه.
    فقر آهن احتمالش زیاده چون محل کار روزی 5 لیوان چایی می خوردم ! اونم بعد از صبحانه و بعد از ناهار. شام درست و حسابی هم این مدت نخوردم وفک کنم حسابی کم آهن شدم.
    استرسمم خیلی شدید بوده این مدت.(+ حرص و جوش خوردن خیلی خیلی زیاد طوری که بعضی وقتا قببمم درد می گرفت !!!))
    تیرویید هم ممکنه ارثی باشه و مشکل داشته باشم چون خیلی ها تو فامیل مشکل تیرویید داشتن.
    از طرفی از نظر ارثی بودن ریزش فقط یه عمومه که تو سن کم ریزش داشت و الان کچله بقیه عموهام و حتی بابام موهای کم پشتی دارن ولی تو سن 40- 50 این جوری شدن قبلش پر پشت و خوب بوده و الان هیچ کدوم هم تاس نیست بلکه فقط کم پشته. دایی هامم همه موهای پر پشت و خوبی دارن.
    حالا راهنمایی می کنین؟ تا نتیجه آزمایش دست نگه دارم یا این که از حالا استفاده کنم؟

بعد سیستم این فیناستراید چجوریه؟ اگه مثلا بعد از 6 ماه که آدم موهاش بریزه بره سراغش جواب خوبی می گیره یا نه باید بلافاصله تو مقطعی که ریزش داره بیاد استفاده کنه؟ نمی دونم تونستم منظورمو برسونم یا نه؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض مصرف برنج هندی، مسمومیت به آرسنیک و در نهایت ریز شدید مو

سلام دوباره.
    من تو اینترنت رابطه ارسنیک و ریزش مو رو جست و جو کردم هم انگلیسی هم فارسی. نکات جالبی پیدا کردم که نشون میده مصرف برنج هندی باعث بالا رفتن سطح آرسنیک تو بدن میشه که در نهایت ریزش مو هم یه عارضه مهمشه !
    من هم 3 ماهه برنج هندی مصرف می کنم که 1 ماهه ریزش شدید مو دارم و قبلش هم که رفتم موهامو کوتاه کنم طرف که همیشه می گفت موهات پر پشته گفت موهات داره کم پشت میشه و مراقب باش.
    فک کنم دلیل ریزش موی خودمو پیدا کردم...نمی دونم برگشت دارن موهام یا نه...
    اینم گلچین رابطه آرسنیک و ریزش مو:
    مسمومیت با آرسنیک: آثار مضر ترکیبهای مختلف‌آرسنیک بر بافتهای بدن و عملکرد آنها مسمومیت با آرسنیک خوانده می‌شود. ترکیبهای آرسنیک در شماری از محصولها، از جمله حشره‌کشها، مرگ‌موش، علف‌کشها، داروهای شیمی‌درمانی، بعضی از رنگها، کاغذهای دیواری و سرامیکها به کار می‌روند.
    مسمومیت با آرسنیک در انسان اغلب در نتیجۀ خوردن یا تنفس حشره‌کشهای حاوی آرسنیک اکسید، مس اَسِتو آرسنیت، کلسیم آرسنات، یا سرب آرسنات ایجاد می‌شود. ممکن است افراد به طور تصادفی (مخصوصاً کودکان)، یا به دلیل شغلی (به خصوص کشاورزانی که سم‌پاشی می‌کنند) در معرض این مواد قرار گیرند. در میوه‌ها و سبزیهای سم‌پاشی شده، ولی شسته نشده نیز ممکن است این مواد به اندازه‌ای که بتواند انسان را مسموم کند، وجود داشته باشد. در میان کارگران بخش صنعت، آرسنیک می‌تواند سبب مسمومیت اتفاقی شود. همچنین ممکن است مسمومیت بر اثر تماس طولانی با داروهایی مانند محلول فاولر (پتاسیم آرسنات) و آرسفِنامین ایجاد شود.
    اعتقاد بر این است که مسمومیت با آرسنیک بر اثر ترکیب شدن آن با بعضی از آنزیمها (کاتالیزورهای آلیِ سلول) به وجود می‌آید و بنابراین، در سوخت و ساز سلولی مداخله می‌کند.
    حساسیت‌افراد نسبت به مسمومیت با آرسنیک بسیار متفاوت است. بعضی از افراد تحمل مقداری از آن را دارند که برای دیگران کشنده است. مسمومیت ممکن‌است بر اثر یک‌بار مصرف این ماده(مسمومیت حاد)یامصرف مکرر مقادیر کم آن(مسمومیت مزمن) ایجاد شود. علامتهای مسمومیت حاد در نتیجۀ خوردن آرسنیک تهوع، استفراغ، سوزش دهان و حلق، و دردهای سخت شکم است. (البته من سوزش دهان رو دارم، گاهی شکم درد هم داشتم)ممکن است شوک قلبی عروقی پدید آید و پس از چند ساعت به مرگ بینجامد. آثار بارز آن در فردی که در معرض آرسین بوده است، عبارت‌اند از تخریب گلبولهای قرمز خون و آسیب دیدن کلیه‌ها.
    در مسمومیت مزمن، آثار معمول‌تر بیماری اینها ست: کاهش تدریجی‌قدرت بدن،(مشکل من) اسهال یا یبوست، تغییر رنگ و پوسته‌پوسته شدن پوست (این مورد رو هم دارم)که ممکن است تغییرات بدخیمی پیدا کند، تظاهرات عصبی که با فلج شدن و تیرگی شعور همراه است، استحالۀ بافت چربی، کم‌خونی(اخیرا خیلی چشمام سیاهی میره) و ظهور رگه‌های مشخصۀ این بیماری روی ناخنها.
    پیش از آنکه روشهای شیمیایی تشخیص مسمومیت با آرسنیک کشف شود، جنایتکاران از ترکیب بی‌رنگ و بدون مزۀ آرسنیو اکسید استفاده می‌کردند. امروزه تشخیص این مسمومیت از راه یافتن آرسنیک در ادرار، مو یا ناخن فرد مسموم به آسانی ممکن است.
    روش درمان مسمومیت حاد با آرسنیک شست و شوی معده و تجویز فوری دیمِرکاپْرول است

اینم یه لینک خارجی: (کافیه relation between arsenic m hair loss رو سرچ کنین...) همین طور آرسنیک (برنج هندی) و ریزش مو
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    توضیح ویکیپدیا :
    Signs and symptoms[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]

Symptoms of arsenic poisoning begin with headaches, confusion, severe diarrhea, and drowsiness. As the poisoning develops, convulsions and changes in fingernail pigmentation called [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] may occur. When the poisoning becomes acute, symptoms may include diarrhea, vomiting, blood in the urine, cramping muscles, hair loss, stomach pain, and more convulsions. The organs of the body that are usually affected by arsenic poisoning are the lungs, skin, kidneys, and liver. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The final result of arsenic poisoning is coma to death.[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]Arsenic is related to heart disease [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (hypertension related cardiovascular), cancer, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] stroke [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (cerebrovascular diseases), chronic lower respiratory diseases, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لینکش:
    برنج هندی و آرسنیک هم سرچ کنین کلی لینک هست نمونه ش این یکی:
    با اعتراف رییس مرکز تحقیقات کشاورزی پنجاب
    هند آلودگی برنج وارداتی ایران به سم آرسنیک را تائید کرد

رییس مرکز تحقیقات کشاورزی پنجاب هند در واکنش به محدودیت واردات برنج ایران به دلیل آلودگی آن به سم آرسنیک اذعان کرد، مناطق زیادی از پنجاب مرکز اصلی آرسنیک، کادمیوم و سایر فلزات است و اگر در این مناطق کشت و زرع صورت گیرد، بی شک محصولات تولیدی شامل این ترکیبات سمی خواهد بود.

به نقل از پایگاه اینترنتی ای ان آی ، در حالی که دولت ایران محدودیتها و ممنوعیتهایی را برای واردات برنج باسماتی هند در نظر گرفته است ، کشاورزان ایالت پنجاب به شدت نگران این مساله هستند.
    چند روز پیش دولت ایران آزمایشهایی را بر روی برنج های وارداتی از ایالت پنجاب انجام داده است . گفته می شود میزان ارسنیک و کادمیوم در این برنجها بالاتر از حد استاندارد است . افزایش قیمت و رشد صادرات به ایران و سایر کشورها موجب شده تا کشاورزان سطح کشت برنج باسماتی را از 3.75 میلیون هکتار به بیش از 6.5 میلیون هکتار افزایش داده اند .

اینم لینکش:

خیgی مطلب زیاده برای این که پستم کامل شه گلچین کردم...
    اینجا هم گفت شده نوع ریزش مو anagen effluvium یا آناژن افلوویوم:
    این وضعیت در اثر مهار میتوز در سلولهای پایه موهای در حال رشد بوجود می‌آید. تنه مو در این حالت ناگهان لاغر شده و از آن قسمت می‌شکند. از علل آنداروهای شیمی درمانی ، رادیوتراپی ، مسمومیت باتالیوم (سم موش) و آرسنیک می‌باشد.
    لینک:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم ارتباط این نوع ریزش مو با آرسنیک در یه منبع خارجی:
    Anagen Effluvium is the sudden hair loss which occurs as a result of chemicals or ... such as Thallium and Arsenic may also produce a sudden loss of hair
    دقت کنین آرسنیک ممکنه ریزش موی ناگهانی ایجاد کنه. لینک :

من کماکان منتظر گرفتن نتایج آزمایش خونم هستم که بعد برم دکتر پوست و مو. ولی این مورد فک کنم در مورد من خیلی واضحه چون ریزش موی من به صورت کم پشت شدن هستش نه الگوی تاسی مردانه که از فرق سر و جلو موها میریزن تا کم کم کچلی درست میشه.
    امیدوارم مشکلم همین باشه و امیدوارم که موهام برگردن. ما تو خونه برنج هندی نمی خوریم ولی تو این شرکتی که 3 ماهه کار می کنم برنج هندی به خوردم دادن و شده این، جالبه اونجا همه کچلن ! خدا نگذره از اوناییکه برنج هندی آرسنیک دار وارد کردن. ریزش مو یه مشکلشه سرطانش بماند. این که سیر نمی کنه و اصلا انرژی نداره هم بحث دیگه ای هستش !!
    خواستم تجربه مو به شما هم منتقل کنم امیدوارم مفید بوده باشه.

3. 4 کاربر از ehsan-inventor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    نمی دونم سوالمو جای مناسبی مطرح کردم یا نه؟
    موی صورتم دارای نوک سوزنی و تیز هست.آیا راهی وجود داره که ریشم رو لطیف تر کنم و سر مو رو نازک تر؟
    ممنون

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

سلام دوستان
    نمی دونم سوالمو جای مناسبی مطرح کردم یا نه؟
    موی صورتم دارای نوک سوزنی و تیز هست.آیا راهی وجود داره که ریشم رو لطیف تر کنم و سر مو رو نازک تر؟
    ممنون

6. 2 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

سلام
    دوستان کمکی می خواستم
    قضیه از این قراره که تو خونواده ما تو سن 25 اینا که می رسیم جولوی پیشانیمون یواش یواش موها ریزش می کنه.(البته منو یه داداش دیگه اینطوری هستیم که موهامون عین همه و منم دارم یواش یواش به این امر دچار می شم)
    حالا می خواستم راحلی چیزی بهم بگین حد اقل بتونم اینو کنترل کنم و یه طور اگه بشه جولوشو بگیرم
    بعضی آشنا ها بهم گفتن قبل حموم حنا با صدر یا پودر سیاه دانه رو با هم قاطی کن و به موهات بمال بهتر می شه.
    منتظر پیشنهادای خوب عزیزان هستم.

ممنونم
    مهمترین چیز بعد از ژنتیک تغذیه هست
    سعی کن اصلا غذای فست فوت دکه ها و حتی رستوران هم غذا نخوری
    همین غدا های سرخ کردنی خونگی
    سوپرمارکت هم اصلا نرو این چیزا رو نخر بیسکوییت کیک نوشابه ساندیس پفک چیپس
    فقط میوه و سبزی زیاد بخور
    ورزش زیاد کن بعدش برو حموم
    یه شامپوی متناسب موی خودت بزن

8. 2 کاربر از supermax15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام منبع تایید شده ای برای این فرمایش شما وجود داره ؟

TAPATALK

10. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

سلام منبع تایید شده ای برای این فرمایش شما وجود داره ؟

TAPATALK

نه ولی همش عین واقعیته

12. این کاربر از supermax15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir-Persian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Germany

پيش فرض

دوستان سلام
    می خواستم بدونم این روش prp واقعا کارساز هست؟ کسی بوده انجام داده باشه؟
    نتیجه بخش هست؟ جلوگیری از ریزش میکنه؟

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دقیقا به نکته مهمی اشاره کردین.
    من کلی راجع به برنج هندی و ارسنیک گفتم ولی مثل این که خیلی کسی استقبال نکرده !
    خواستم الان اینو بگم که الان یه هفته ای هستش که برنج هندی مصرف نمی کنم 3 روزه که مصرف سیستین ب 6 رو شروع کردم.یه دونه سحر می خورم یه دونه بعد از افطار. باروم نمیشه ولی موهام مثل 3 ماه قبل شده و دیگه ریزش آن چنانی ندارم و در حد طبیعی شده. الان شما هم گفتی فست فود و بیسکوییت و کیک و نوشابه هم نخوریم یادم اومد که بگم. من 2 هفته ای هم میشه کلا مصرف چای و نوشابه(که زیاد مصرف می کردم) کیک و پچ پچ و از این جور چیزا جای صبحانه می خوردم، بعد از ظهر ها یه چیزبرگر می خوردم و ... همه اینا رو گذاشتم کنار. در عوض روزی 3-4 میوه می خورم .قبل از ماه رمضون جای کیک و از این جور چیزا حلوا شکری، و از این چیزای مقوی می خوردم، ورزش هم کم کم 1 روز در میون انجام میدم به مدت 45 دقیقه طوری که ضربان قلبم حسابی بره بالا و خون به مغزم برسه که موهامم بی نصیب نمونه
    خدا رو شکر می کنم ریزش متوقف شده. برای اطمینان از این که این ریزش ارثی نیست هم 4شنبه نوبت دکتر دارم سه شنبه هم نتیجه آزمایشم میاد.
    مهم نیست اینا ثابت شده یا نه. مهم اینه که من به خاطر موهام عادت بد غذایی رو ترک کردم و به جاش میوه و غذای خوب می خورم. همین...
    ولی بنده اعتقاد دارم اکثرا این تغذیه و استرسه که باعث ریزش مو میشه .

15. این کاربر از ehsan-inventor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Amir Hossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ذهن فــــــاســــــد محل تحصیل:              ...Wrong Floor

پيش فرض

سلام بچه ها...
    من شنیده بودم که موس برای حالت دادن به مو استفاده میشه...
    رفتم یه nivea ultra strong ـــش رو خریدم
    وقتی میزنم به موهام همون موقع عین تار انکبوت میچسبه به مو
    من چطوری با این به موهام حالت بدم؟
    اصن فرصت نمیده آدم سشوار بکشه
    واقا به چه کاری میاد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •