تو قسمت control setting درجه پاس واسه چیه؟
جایی هم میشه پاس و شوت رو on یا off کرد..توضیحی میدین واسه چیه؟
تو قسمت control setting درجه پاس واسه چیه؟
جایی هم میشه پاس و شوت رو on یا off کرد..توضیحی میدین واسه چیه؟
اخ این سوال خیلی مهمه هرچی گشتم پیدا نکردم...
اگه انتی ویروس فعال باشه ارور میده..همیشه باید disable باشه؟ انتی ویروسم نود ورژن 5 هستش غیر فعال میکنم بازم ارور میده؟ کلا پاک کردم درست شد..چیکار باید کرد
وقتی توپ دستت هست شوک سمت راست رو به طرف دروازه حریف بگیر بعد به داخل فشارش بده...اونوقت بازیکنت فرار میکنه سمت دروازه حریف....وقتی هم اوت دستی یا کرنر یا اوت پشت دروازه گیرت اومد شوک سمت راست رو تکون بده فلش رو ببر رو بازیکنی که میخوای اونوقت اگه کرنر یا اوت رو بزنی میرسه به همون یارت....وقتی میخوای اوت دستی پرتاب کنی بده به بازیکنایی که long throw دارن بعد یار دومت رو ببر دور بعد پرتاب کن ... اینطوری خیلی به کارت مید
---------- Post added at 08:38 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------
پاک کردی ؟؟ اشتباه کردیفقط موقعی باید disable باشه که بازی داره نصب میشه...بعد نصب میتونی فعالش کنی
![]()
سلام دوستان من الان می خوام PES رو دانلود کنم. دو سری لینک پیدا کردم یکی 5.5گیگ یکی دیگه 6.3گیگ. کدوم نسخه کامله؟ اگر لینکش رو بدید یا تو همین تاپیک ارجاع بدید به پست مربوطه ممنون میشم.
تنکس
حرکت اول رو متوجه نشدم واسه اوت دستی و کرنر و ایستگاهی میشه اما حین بازی وقتی شوک سمت راست رو به طرف دروازه میگیرم خودش سانتر میکنه وقتی هم اول فشارش میدم داخل و بعد شوک سمت راست رو به طرف دروازه حریف میبرم بازم سانتر میکنه نمیشه![]()
منتظرم هنوز![]()
تو قسمت تنظیمات شوک هات درسته ؟؟ منظورم تنظیمات بیرون بازی ... یه نکته دیگه اگه شوک خاموش باشه سانتر میکنه مطمئنی روشن بود ؟![]()
تنظیمات رو دست زدم حالا دیگه سانتر نمیکنه اما کسی هم به طرف دروازه حرکت نمیکنه![]()
Last edited by bar333lona; 29-09-2011 at 21:30.
شرمنده دیگه نمیدونم چطوری راهنماییت کنمواسه من همونطور که گفتم عمل میکنه...بازم تو قسمت training امتحان کن شاید جواب داد...
البته یه نکته ای رو بگم ...وقتی شوک رو فشار میدی بعد به سمت بازیکنت تکون بده نه دروازه...وقتی عمل میکنه که یارت کلشو میندازه مثل....میره سمت دروازه
![]()
Last edited by arash-king; 29-09-2011 at 21:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)