تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 332 اولاول ... 337379808182838485868793133183 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 3312

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2012

پروفشنال mj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    RAMSAR

پيش فرض

تو قسمت control setting درجه پاس واسه چیه؟
    جایی هم میشه پاس و شوت رو on یا off کرد..توضیحی میدین واسه چیه؟

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

چه جوری میشه دو بازیکن را همزمان کنترل کرد؟
    اخ این سوال خیلی مهمه هرچی گشتم پیدا نکردم...

پروفشنال mj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    RAMSAR

پيش فرض

اگه انتی ویروس فعال باشه ارور میده..همیشه باید disable باشه؟ انتی ویروسم نود ورژن 5 هستش غیر فعال میکنم بازم ارور میده؟ کلا پاک کردم درست شد..چیکار باید کرد

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه جوری میشه دو بازیکن را همزمان کنترل کرد؟
    وقتی توپ دستت هست شوک سمت راست رو به طرف دروازه حریف بگیر بعد به داخل فشارش بده...اونوقت بازیکنت فرار میکنه سمت دروازه حریف....وقتی هم اوت دستی یا کرنر یا اوت پشت دروازه گیرت اومد شوک سمت راست رو تکون بده فلش رو ببر رو بازیکنی که میخوای اونوقت اگه کرنر یا اوت رو بزنی میرسه به همون یارت....وقتی میخوای اوت دستی پرتاب کنی بده به بازیکنایی که long throw دارن بعد یار دومت رو ببر دور بعد پرتاب کن ... اینطوری خیلی به کارت مید

---------- Post added at 08:38 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------

اگه انتی ویروس فعال باشه ارور میده..همیشه باید disable باشه؟ انتی ویروسم نود ورژن 5 هستش غیر فعال میکنم بازم ارور میده؟ کلا پاک کردم درست شد..چیکار باید کرد
    پاک کردی ؟؟ اشتباه کردی فقط موقعی باید disable باشه که بازی داره نصب میشه...بعد نصب میتونی فعالش کنی

5. این کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ostooreh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان من الان می خوام PES رو دانلود کنم. دو سری لینک پیدا کردم یکی 5.5گیگ یکی دیگه 6.3گیگ. کدوم نسخه کامله؟ اگر لینکش رو بدید یا تو همین تاپیک ارجاع بدید به پست مربوطه ممنون میشم.

تنکس

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

وقتی توپ دستت هست شوک سمت راست رو به طرف دروازه حریف بگیر بعد به داخل فشارش بده...اونوقت بازیکنت فرار میکنه سمت دروازه حریف....وقتی هم اوت دستی یا کرنر یا اوت پشت دروازه گیرت اومد شوک سمت راست رو تکون بده فلش رو ببر رو بازیکنی که میخوای اونوقت اگه کرنر یا اوت رو بزنی میرسه به همون یارت....وقتی میخوای اوت دستی پرتاب کنی بده به بازیکنایی که long throw دارن بعد یار دومت رو ببر دور بعد پرتاب کن ... اینطوری خیلی به کارت مید
    حرکت اول رو متوجه نشدم واسه اوت دستی و کرنر و ایستگاهی میشه اما حین بازی وقتی شوک سمت راست رو به طرف دروازه میگیرم خودش سانتر میکنه وقتی هم اول فشارش میدم داخل و بعد شوک سمت راست رو به طرف دروازه حریف میبرم بازم سانتر میکنه نمیشه

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلام دوستان چه جوری میتونم تو 2012کاری کنم که بازیکنی که نزدیکه توپ حریفه خودش اتومات مارک دار بشه همش نخواد که من l1بزنم ممنون میشم راهنمایی کنید
    منتظرم هنوز

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حرکت اول رو متوجه نشدم واسه اوت دستی و کرنر و ایستگاهی میشه اما حین بازی وقتی شوک سمت راست رو به طرف دروازه میگیرم خودش سانتر میکنه وقتی هم اول فشارش میدم داخل و بعد شوک سمت راست رو به طرف دروازه حریف میبرم بازم سانتر میکنه نمیشه
    تو قسمت تنظیمات شوک هات درسته ؟؟ منظورم تنظیمات بیرون بازی ... یه نکته دیگه اگه شوک خاموش باشه سانتر میکنه مطمئنی روشن بود ؟

10. این کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

تو قسمت تنظیمات شوک هات درسته ؟؟ منظورم تنظیمات بیرون بازی ... یه نکته دیگه اگه شوک خاموش باشه سانتر میکنه مطمئنی روشن بود ؟
    تنظیمات رو دست زدم حالا دیگه سانتر نمیکنه اما کسی هم به طرف دروازه حرکت نمیکنه
    Last edited by bar333lona; 29-09-2011 at 21:30.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تنظیمات رو دست زدم حالا دیگه سانتر نمیکنه اما کسی هم به طرف دروازه حرکت نمیکنه
    شرمنده دیگه نمیدونم چطوری راهنماییت کنم واسه من همونطور که گفتم عمل میکنه...بازم تو قسمت training امتحان کن شاید جواب داد...
    البته یه نکته ای رو بگم ...وقتی شوک رو فشار میدی بعد به سمت بازیکنت تکون بده نه دروازه...وقتی عمل میکنه که یارت کلشو میندازه مثل....میره سمت دروازه
    Last edited by arash-king; 29-09-2011 at 21:40.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •