تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 88 اولاول ... 3373798081828384858687 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 874

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی‌های لندن

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بحثِ گل شد این نکته رو هم اشاره کنم که دروگبا تنها بازیکن خارجی هست که اینقدر گل واسه چلسی زده
    با این تعداد گل تو جدول برترین گلزنان چلسی در رده چهارم قرار داره، نفر سوم هم فرانکه با 186 گل
    بقیه این لیست هم بازیکنای قدیمی چلسی هستن که قبل از سال 2000 تو چلسی بازی میکردن
    یادمه چندسال پیش، دروگبا تو یکی از مصاحبه هاش گفت "چلسی واسه من با ارزش ترین تیم دنیاست"
    اولش با خودم گفتم خب داره پول خوبی میگیره واسه همین یه چیزی همینجوری گفته! اما طی این سالها بهمون نشوند داد واقعا چلسی رو دوست داشته
    شاید بازیکن تکنیکی نبود و خیلی از مواقع یه دریبل ساده هم نمیتونست انجام بده، اما به معنای واقعی کلمه یه بازیکن کامل بود واسه ما، از اون تعداد گلی که واسه ما زده میشه اینو فهمید
    هیچوقت فراموشش نمیکنم

ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک drogba.jpg  
    Last edited by jb.NY; 27-05-2012 at 11:06.

2. 6 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

یه چیزه درباره دروگبا توو این مدت که توو چلسی بود کامل مشهود بود اینکه دروگبا مهاجمی هست که به خوبی از قدرت بدنی و فیزیک بدنیش استفاده میکنه. روو توپهای که پیتر چک میزنه اغلب ضربات سر رو دروگبا میزنه. قدرت سر زنیش فوق العادس. به معنای کامل یه مهاجم تمام عیار. شوتی که روو ضربه آزاد به آرسنال زد هیچ وقت فراموش نمیکنم. دروگبا از صمیم قلب دوستت داریم و تشکر به خاطر تمام افتخاراتی که برامون به دست آوردی. دروگبا بازکن محبوبی هست. مثل فرانکی لمپارد. توی شبکه های اجتماعی نزدیک 10 میلیون نفر لایکشون کردن. این نشون دهنده محبوبیتشون توو سطح جهان هست. امیدوارم هر جا که میره موفق باشه. نکته جالب اینکه وقتی دروگبا رو میبینم یاد کاکرو کارتون فوتبالیستها. یه بازیکن با قدرت فراوون و شوتای وحشتناک. که همه تیم ها ازش میترسن.

4. 6 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لمپارد:همیشه عاشق دروگبا می مانم
    نام دروگبا باید در كنار آنری، رونی و برگ كمپ و در میان بهترین های همه دوران فوتبال انگلیس قرار می گرفت

سایت گل - دیدیه دروگبا دو شب پیش پیشنهادی از باشگاه یوونتوس برای قراردادی دو ساله و دستمزد 80 هزار پوند درهفته دریافت كرده است. پیش از دریافت این پیشنهاد ، بازیكن اهل ساحل عاج گفت پس از هشت سال از چلسی می رود و نیاز به چالشی جدید در زندگی دارد.

در این شرایط فرانک لمپارد می گوید این با زیكن سیاه پوست استحقاق آن رادارد كه همچون ' تیری آنری' ، ' وین رونی' و ' دنیس برگ كمپ' با او رفتار شود. وی گفت: ندیده ام كه در رای گیری برای بهترین بازیكن 20 سال اخیر لیگ برتر به دیدیه رای چندانی داده باشند. شاید بازیكنان آن روی دیگر بازی او را می بینند ولی برای من كه هشت سال با او در یك تیم بودم او بهترین مهاجمی است كه تاكنون در كنارش بازی كرده ام.
    وی افزود: بازی با توپ او فوق العاده است . كاری كه در مونیخ انجام داد هم گویای همین ادعا است. من همیشه به او ایمان داشته ام. نام او باید در كنار آنری، رونی و برگ كمپ و در میان بهترین های همه دوران فوتبال انگلیس قرار می گرفت.

لمپارد گفت: جای دیدیه درباشگاه خالی خواهد ماند ولی من هر جا باشد عاشق او خواهم ماند و نگران آینده اش نیستم چون می دانم به آنچه استحقاقش را دارد ، خواهد رسید.البته رفتن ' دیدیه دروگبا' ازچلسی یك خلا بزرگ در استمفورد بریج ایجاد می كند و جای خالی او را هیچ بازیكنی نمی تواند پر كند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

.......................................

گزارش روز: چه کسی جانشین دروگبا می شود؟
    هرچند ران گورلی، مدیر اجرایی چلسی، در آخرین مصاحبه اش، تورس را مهاجم اول آبی ها در فصل آینده معرفی کرداما بی تردید آنها در بازار نقل و انتقالات یک مهاجم جدید را به خدمت خواهند گرفت

سایت گل- دیدیه دروگبا تنها چند روز بعد از قهرمانی در چمپیونزلیگ با چلسی، به طور رسمی خبر جدایی اش از این باشگاه بعد از 8 فصل پرافتخار را با اعلام کرد، تا هواداران این تیم از هم اکنون نگران خط حمله تیمشان در فصل آینده باشند.
    فرناندو تورس که در ژانویه 2011 با انتقالی 50 میلیون پوندی از لیورپول به چلسی پیوست، هرگز نتوانست انتظارات را برآورده کند واگرچه با روی کار آمدن دی متئو، نمایش های بهتری ارائه داد، اما هنوز مهاجمی نیست که بتوان روی او برای یک فصل پرفشار و طولانی اطمینان کرد.
    هرچند ران گورلی، مدیر اجرایی چلسی، در آخرین مصاحبه اش، تورس را مهاجم اول آبی ها در فصل آینده معرفی کرد، اما بی تردید آنها در بازار نقل و انتقالات یک مهاجم جدید را به خدمت خواهند گرفت تا جای خالی دروگبا را پر کند.
    در اینجا گزینه های جانشینی ستاره ساحا عاجی را با هم مرور می کنیم. به نظر شما کدامیک گزینه مناسب تری برای پوشیدن پیراهن قهرمان چمپیونزلیگ است؟

1- اسکیل لاوتزی:

شاید به پرکاری و تمام کنندگی کاوانی نباشد اما تماشایی تر و چشم نوازتر. لاوتزی یکی از جواهرات تاج سر ناپولی می‌باشد.کسی که همه او را به عنوان یکی از ارکان اصلی حملات ناپولی می‌دانند می‌تواند علاقۀ تورس به رفتن دروگبا را بیشتر کند.

سقوط او با ناپولی و راه نیافتن به لیگ قهرمانان اروپا نیز می‌تواند قیمت این بازیکن را کاهش دهد.
    لاوتزی از ارکان اصلی برد 3-1 مقابل همین چلسی بود و با گل زیبای خود و بازی چشم نوازی که ارائه داد می‌تواند علاقۀ چلسی به خود را پررنگ تر ببیند.

2- پاپیس سیسه:

شاید چلسی در گذشته شناخت چندانی از سیسه نداشته باشد اما پس از دو گل شگفت انگیز او در استمفوردبریج اکنون مردان آبی نگاه‌هایی را بر وی معطوف ساخته‌اند.
    سیسه از زمان آمدن به نیوکاسل به سرعت خودش را در دنیای فوتبال معرفی کرده است اما اینکه فقط در یک نیم فصل درخشیده است چلسی برای خرید وی باید به سرعت دست به کار شود؛ چرا که ادامۀ درخشش وی می‌تواند علاقۀ رقبای چلسی در جذب وی را افزایش دهد.
    توانایی سیسه غیر قابل انکار است ولی احتمال امضای قرارداد با وی از سوی چلسی بسیار کمرنگ است.

3- هالک:

به نظر می‌رسد هالک از روز اول تولدش برای چلسی ساخته شده است اما تا به حال تلاش برای انتقال او به لندن به حقیقت نپیوسته است.

باشگاه‌های پرتغالی به بازیکنان قدرتی و درخشش و گلزنی بالهای خود معروفند؛ اما پس از عدم درخشش چلسی مقابل منچستر یونایتد ممکن است آبی‌ها نگرانی در مورد توان بازی کردن به سبک انگلیسی را داشته باشند.
    به هر حال بزرگترین مانع مقابل انتقال هالک به لندن رضایت نامه ی 100 میلیون یورویی مذکور در قرارداد وی می‌باشد.

4- آندره شورله:

با داشتن تنها 21 سال، شورله یکی از بزرگترین ستاره‌های آینده دار فوتبال آلمان محسوب می‌شود. وی با وجود سن کم 12 بازی ملی را در کارنامۀ خود دارد و 5 گل ملی در این بازی‌ها به ثمر رسانده است و انتظار می‌رود در بازی‌های یورو 2012 جانشین و یا تعویضی لوکاس پودولسکی باشد.
    چلسی از علاقۀ شورله به خود خبر دارد ولی این ستاره ی جوان سال 2011 به عضویت باشگاه لورکوزن آلمان در آمده است و
    مسئولان باشگاه تنها در صورتی به انتقال وی راضی می‌شوند که پیشنهادی قابل توجه دریافت کنند.

5- لوک دی یانگ:

با زدن 43 گل در 62 بازی لوک دی یانگ یکی از پر کارترین مهاجمان جوان اروپا تلقی می‌شود و بازی‌های درخشانی برای اف سی توئنته هلند انجام داده است.

هنگامی که او بیست و سومین بازی خود را برای باشگاه هلندی انجام داد میانگین باور نکردنی 1 گل در هر مسابقه را دارا بود که گل‌های خود را با پا و با سر به ثمر رسانده بود که این او را به یکی از بزرگان مهاجمان اروپایی تبدیل می‌کند.
    دی یانگ در یکی از ضعیف‌ترین لیگ های اروپا بازی می‌کند به همین دلیل این ریسک بزرگی است که مسئولان چلسی ایمان بسیاری به بازی او برای چلسی داشته باشند.

6- ادینسون کاوانی:

جنگ برای امضای قرارداد با کاوانی از هم اکنون شروع شده است و برای چلسی چیزی شبیه به اجبار برای خریدن او وجود دارد به خصوص پس از درخشش وی برابر چلسی در لیگ قهرمانان اروپا.
    قرارداد همزمان با کاوانی و لاوتزی برای چلسی بسیار ایده آل خواهد بود ولی این امر می‌تواند یک هدف بسیار مشکل برای هر باشگاه باشد.
    منچستر سیتی تصور می‌کند که پیروز میدان رقابت برای خرید کاوانی است ولی چلسی باید به سرعت دست به کار شود و اجازۀ انتقال کاوانی به اتحاد را ندهد.

7- رابین فن پرسی:

شاید فن پرسی در حال حاضر یکی از مردان آرسن ونگر باشد اما تعلل وی در امضای قرارداد جدید با باشگاه آرسنال احتمال ترک امارات توسط رابین را بیشتر می‌کند.

چلسی باید پول زیادی خرج کند تا موفق به جذب فن پرسی از آرسنال باشد اما فقط کافیست از بارسلونا در مورد فیگو بپرسید تا مطمئن شوید همچین انتقالی دور از ذهن نیست.
    این بازیکن هم اکنون در آرسنال یکی از شکوفا ترین ستاره‌های لیگ برتر است اما این بزرگترین چالش برای چلسی است که بتواند دشمن شماره یک خود را متقاعد به این انتقال کند.

6. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها این ویدئو 150 گل دروگبا در چلسیه البته میدونید که دروگبا 157 گل زده و 7 گل آخر دروگبا تو این ویدئو نیست ولی حتمآ ببینین کلی خاطرات شیرین واستون زنده میشه واسه من که اینطور بود

اگه idm دارین میتونین دانلودش کنین یا اینکه از این سایتای دانلود ویدئوی یوتیوب استفاده کنین:

تازه فهمیدم چه جواهری رو داریم از دست میدیم
    دانلودش کردم با یوتویوب دانلودر .حجمش هم 63 مگ بود
    خیلی باحال بود مرسی گریمون گرفت

8. 3 کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

11

چلسی برنده نبرد برای خرید ادن آزارد

به نظر می رسد که ستاره بلژیکی لیل در فصل آینده پیراهن تیم چلسی رابرتن خواهد کرد.

سایت گل- ادن آزارد، ستاره بلژیکی باشگاه لیل به زودی به باشگاه چلسی خواهد پیوست، چرا که او درمورد آینده اش تصمیم گیری کرده است

گل دات کام در گزارشی به این نکته اشاره کرده که این ستاره 21 ساله با سران چلسی به توافقات فردی دست یافته و انتظار می رود که هفته آینده با امضای قراردادی به استمفورد بریج منتقل شود.

این درحالی است که سران دو باشگاه یونایتد و سیتی هم به دنبال جذب آزارد بودند ولی گویا این ستاره 21 ساله که ارزش او حدود 32 میلیون پوند برآورد شده، چلسی را به عنوان تیم آتی اش برگزیده

یکی از منابع نزدیک به گل دات کام گفت:« این یک معامله تمام شده است. آزارد انتخابش را کرده و فصل بعد برای چلسی بازی خواهد کرد.»

صبح روز دوشنبه بود که این ستاره بلژیکی اعلام در صفحه تویئترش اعلام کرد که درمورد آینده اش تصمیم گیری کرده:« عصربخیر دوستان. من تصمیمم را گرفته ام. به زودی شما را می بینم. مرسی»

این طور به نظر می رسد که سران چلسی حاضر به پرداخت درخواست های مالی این ستاره بلژیکی و مدیربرنامه هایش شده اند و به او تضمین حضورش در ترکیب اصلی تیم را نیز داده اند. چلسی بعد از قهرمانی در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا به دنبال جذب ستاره های تراز اول فوتبال این قاره است و این درحالی است که ادن آزارد هم اخیرا در صحبتهایی گفته بود « چلسی الان می تواند برایم هیجان انگیز باشد. آنها در لیگ قهرمانان اروپا به قهرمانی رسیده اند و فصل بعد هم دراین رقابتها حضور خواند داشت. حضور در این رقابتها، در فصل بعد برای من خیلی مهم است.»

آزارد بازیکن برتر رقابتهای فصل جاری لیگ یک فرانسه شناخته شد و یکی از بامهارت ترین بازیکنان این فصل قاره اروپاست و در رقابتهای این فصل لیگ فرانسه 20 گل برای لیل به ثمر رساند و 22 پاس گل داد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 2 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب دوستان دو تا خبر خوب دارم
    اول اینکه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت رسمی چلسی پیتر چک قرارداد 4 ساله جدیدی رو امضا کرد و با این حساب این بازیکن ارزشمند حداقل تا سال 2016 توی چلسی هستش و مثل قبل خیالمون از دروازه بان راحته...

دومی هم اینکه امروز ظهر می دیدم که توی خبرهای سایت های خارجی نوشته شده بود که Hazard قراره امروز عصر تصمیم گیری کنه که از بین چلسی و یونایتد و سیتی کدوم رو انتخاب می کنه که الان خبرها رو خوندم ظاهرا تصمیم اون چلسیه و چند روز دیگه هم این قطعی میشه
    این خبر واقعا عالیه و این بازیکن بسیار با استعداده و می تونه برای باشگاه خیلی مفید باشه و واقعا به بازیکنای خیلی تکنیکی نیاز داریم

ضمن اینکه در مورد خبر پست قبلی که در مورد جایگزین دروگبا بود به نظر من از بین این گزینه ها کاوانی و ون پرسی جایگزین های مناسبین که میشه گفت خرید این دو تا سخت و تقریبا منتفیه. ولی خب به جز اینا گزینه های دیگه ای هم هستن که توی اون خبر اشاره نشده. مثلا به نظر من از بین نیمار و فالکائو و ایگوئن هم هر کدوم به چلسی بیان واقعا عالیه و هر سه تای این مهاجم ها جزو بهترین ها توی دنیا هستن

در کل به نظر می رسه به فصل بعدی باید خیلی امیدوار باشیم و می تونیم یه تیم رویائی مثل زمان مورینیو داشته باشیم
    جالبه توی فیفا 12 هم من جدیدا دارم یه تیم رویائی درست می کنم که اتفاقا این Hazard هم جزو اون هست

...................

چلسی برنده نبرد برای خرید ادن آزارد
    به نظر می رسد که ستاره بلژیکی لیل در فصل آینده پیراهن تیم چلسی رابرتن خواهد کرد

سایت گل- ادن آزارد، ستاره بلژیکی باشگاه لیل به زودی به باشگاه چلسی خواهد پیوست، چرا که او درمورد آینده اش تصمیم گیری کرده است

گل دات کام در گزارشی به این نکته اشاره کرده که این ستاره 21 ساله با سران چلسی به توافقات فردی دست یافته و انتظار می رود که هفته آینده با امضای قراردادی به استمفورد بریج منتقل شود.

این درحالی است که سران دو باشگاه یونایتد و سیتی هم به دنبال جذب آزارد بودند ولی گویا این ستاره 21 ساله که ارزش او حدود 32 میلیون پوند برآورد شده، چلسی را به عنوان تیم آتی اش برگزیده

یکی از منابع نزدیک به گل دات کام گفت:« این یک معامله تمام شده است. آزارد انتخابش را کرده و فصل بعد برای چلسی بازی خواهد کرد.»

صبح روز دوشنبه بود که این ستاره بلژیکی اعلام در صفحه تویئترش اعلام کرد که درمورد آینده اش تصمیم گیری کرده:« عصربخیر دوستان. من تصمیمم را گرفته ام. به زودی شما را می بینم. مرسی»

این طور به نظر می رسد که سران چلسی حاضر به پرداخت درخواست های مالی این ستاره بلژیکی و مدیربرنامه هایش شده اند و به او تضمین حضورش در ترکیب اصلی تیم را نیز داده اند. چلسی بعد از قهرمانی در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا به دنبال جذب ستاره های تراز اول فوتبال این قاره است و این درحالی است که ادن آزارد هم اخیرا در صحبتهایی گفته بود « چلسی الان می تواند برایم هیجان انگیز باشد. آنها در لیگ قهرمانان اروپا به قهرمانی رسیده اند و فصل بعد هم دراین رقابتها حضور خواند داشت. حضور در این رقابتها، در فصل بعد برای من خیلی مهم است.»

آزارد بازیکن برتر رقابتهای فصل جاری لیگ یک فرانسه شناخته شد و یکی از بامهارت ترین بازیکنان این فصل قاره اروپاست و در رقابتهای این فصل لیگ فرانسه 20 گل برای لیل به ثمر رساند و 22 پاس گل داد.

12. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

آره خب منم تعریفشو زیاد شنیدم (ادن آزارد)... چنتا از کلیپای بازی هاشو هم دیدم. خیلی باهوش و تکنیکی هست. مخصوصا پاسای گلاش. واقعا به یه بازیکن تکنیکی و جوون نیاز داشتیم. بازیکنی که سر الکس فرگوسن دنبالشه حتما بازیکن بزرگیه...

14. 2 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

من رسما به عنوان یه من یونایتدی حسابی حالم گرفته شد که هزآرد به من یو نیومد ... میتونست به اوضاع هافبک هامون سر و سامانی بده:( بگذریم نوش جون چلسی ایشالله چرخش براتون بچرخه....
    مارکو مارین رو هم چلسی خرید که بازیه ظریفی داره ....
    اما در رابطه با جاشین دروگبا به طور 100 در 100 بهترین گزینه هالک هست امدن فن پرسی که بعیده و رده دوم هم کاوانی قرار میگره! کاوانی بسیار باهوشه .... لاوتزی سبک بازیش شبیه ماتا هست و به همین دلیل خرید مناسبی به نظر نمیاد و باز به همین دلیل خرید کاوانی معقول تر هست چرا که اگه توی ناپولی کاوانی ، لاوتزی رو داشت دقیقا همون نقش رو ماتا براش میتونه ایفا کنه ولی باز هم اولویت اول هالکی هست که دیگه نیازی به توضیح نداره قابلیت هاش اما نباید قیمت وحشتناکش رو فراموش کرد که حتی کسی مثه ابرامویچ رو به دردسر میندازه

16. 3 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

توئیتر هازارد :

"I'm signing for the Champions League winner,"

18. 3 کاربر از Majid393 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها این ویدئو 150 گل دروگبا در چلسیه البته میدونید که دروگبا 157 گل زده و 7 گل آخر دروگبا تو این ویدئو نیست ولی حتمآ ببینین کلی خاطرات شیرین واستون زنده میشه واسه من که اینطور بود

اگه idm دارین میتونین دانلودش کنین یا اینکه از این سایتای دانلود ویدئوی یوتیوب استفاده کنین:

تازه فهمیدم چه جواهری رو داریم از دست میدیم
    در مورد دیدیه دروگبا فقط میتونم بگم هیچ وقت فراموش نمیشه...
    هیچوقت اون ضربه پنالتی که به بایرن زد رو فراموش نمیکنم مخصوصا بعدش که اومد پیتر چک رو بغل کرد...
    این مهاجم واقعا مهاجم بزرگی بود و دلم میخواد تا شب بشینم در موردش بنویسم...

20. 4 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •