تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 280 اولاول ... 337379808182838485868793133183 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ديدار پرسپوليس و ذوب‌آهن به تعويق افتاد
    خبرگزاري فارس: ديدار رفت تيم‌هاي پرسپوليس و ذوب آهن اصفهان از هفته ششم ليگ برتر فوتبال به تعويق افتاد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، سرخپوشان پايتخت در هفته ششم ميهمان ذوب آهن در اصفهان بودند كه به جهت حضور نماينده اصفهان در مسابقات ليگ قهرمانان آسيا، اين ديدار به زمان ديگري موكول شد.
    سازمان ليگ فدراسيون فوتبال، خبر از برگزاري اين مسابقه در ايام تعطيلات نيم فصل داد. ضمن اينكه سازمان ليگ روز جمعه (دوم دي ماه) و روز يكشنبه (چهارم دي ماه) را براي برگزاري اين بازي به باشگاه پرسپوليس پيشنهاد داده است.
    انتهاي پيام/
    Last edited by *17*; 14-08-2011 at 03:40.

2. این کاربر از *17* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

مگر مي‌توانم به 60 هزار تماشاگر خط بدهم؟
    دايي: بازگشتم به پرسپوليس به هيچ وجه اتفاق نمي‌افتد
    خبرگزاري فارس: سرمربي راه‌آهن گفت: با راه‌آهن قرارداد دارم و بازگشتم به پرسپوليس به هيچ عنوان نمي‌تواند اتفاق بيفتد.

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، علي دايي پس از شكست خانگي 2 بر صفر برابر صباي قم گفت: در ابتدا يك بار ديگر درگذشت بابك معصومي را به جامعه ورزش تسليت مي‌گويم. نيمه اول را خيلي بد شروع كرديم، بد بازي كرديم و 2بر صفر هم عقب افتاديم.

وي اضافه كرد: در نيمه دوم با تغييراتي كه داديم بهتر از صبا بوديم و موقعيت‌هاي خوبي هم خلق كرديم اما متاسفانه هر چه زديم به در بسته خورد و بازي را واگذار كرديم. هنوز هم نمي‌توانم باور كنم چطور دو گل خورديم. اشتباه خط هافبك و دروازه‌بان ما در اين بازي زياد بود. نيمه اول صبا بهتر از ما بود اما در نيمه دوم ما بهتر بوديم و آنها دل به ضد حمله بسته بودند.

دايي درباره درخواست هواداران براي بازگشت‌اش به پرسپوليس عنوان كرد: به هيچ عنوان اين موضوع نمي‌تواند اتفاق بيفتد. در راه‌آهن هستم و قراردادي دو ساله با اين تيم دارم. مربي‌اي كه قرارداد دارد ديگر به فكر برگشت به نيمكت پرسپوليس نيست. از هواداران هم خواسته‌ام و باز هم مي‌خواهم فقط پرسپوليس را تشويق كنند. آنها بايد صبور باشند چون اين شعارها به هيچ عنوان نمي‌تواند به نفع پرسپوليس باشد.

وي ادامه داد: هواداران همواره به من لطف داشتند و من را حمايت كردند. با وجود اينكه روزهاي بدي هم با پرسپوليس داشتم و هواداران جايگاه تيم را مي‌دانستند اما باز هم پرسپوليس را حمايت مي‌كردند.

دايي در مورد اينكه فصل قبل گفته بود هواداراني كه عليه او شعار مي‌دادند خط گرفته‌اند و آيا مي‌توان گفت شعار عليه كاشاني و استيلي در فصل جديد خط دهي از طرف او است، اظهار داشت: ليدرهايي كه هوادار آقايان بودند فصل قبل بيانيه صادر كردند و معلوم بود اين كار چه كساني بود. امسال هم آنچه مي‌بينيد ليدرهاي منتخب آقايان هستند. اين سؤالاتي كه مي‌شود دروغ است و هيچ كس سال قبل در استاديوم غير از من تشويق نشد و عليه من شعاري داده نشد. يك سال و نيم هواداران نهايت لطف را به من داشتند.

وي ادامه داد: مردم با اين شعارها اعتراضشان را به نحوه كارهايي كه در پرسپوليس صورت گرفته نشان مي‌دهند. كساني كه اين سؤال را مي‌كنند خبرنگار روزنامه و باشگاه پرسپوليس هستند و اين سؤالات دروغ است. مربي‌اي كه با جاي ديگري قرارداد دارد چه نفعتي مي‌تواند از اين شعارها ببرد؟ مگر من مي‌توانم به 60 هزار هوادار خط بدهم؟ مردم از پرسپوليس ناراضي نيستند و تيمشان را دوست دارند.

به گزارش فارس دايي تصريح كرد: تشويق پرسپوليس در راه‌آهن تمركزمان را برهم مي‌زند. كساني كه براي ديدن بازي راه‌آهن به ورزشگاه مي‌آيند تنها بايد اين تيم را تشويق كنند و درست نيست تيم ديگري تشويق شود چون به هيچ دردمان نمي‌خورد.

سرمربي راه‌آهن ادامه داد: چنين روزهايي را پيش‌بيني مي‌كردم و مي‌دانستم كار سختي در راه‌آهن خواهيم داشت اما مطمئن باشيد بهتر خواهيم شد.

وي در مورد پيش‌بيني‌اش از جايگاه اين تيم در پايان اين فصل گفت: من پيشگو نيستم اما سعي مي‌كنم كه بالاي جدول برسيم. تمام تيم‌ها مشكل تمام كننده دارند اما اين اشكال را در آينده برطرف خواهيم كرد.
    سرمربي راه‌آهن در پايان درباره شكايت‌اش از سازندگان برنامه طنز خنده‌بازار گفت: تاكنون هيچ شكايتي از اين برنامه نكرده‌ام.
    انتهاي پيام/

4. این کاربر از *17* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت i7-860's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اندرحکایت هوادار!

پرسپوليس زمان دنيزلي چهار گل از حريفان مي خورد اما هفته هاي بعدتر تعداد هواداراني كه در ورزشگاه حضور پيدا و تيم را تشويق مي كردند بيشتر مي شد. سرخپوشان زمان قطبي كه نسبت به زمان حضور دنيزلي فوتبال كم كيفيت تري به نمايش مي گذاشتند هم شكست را تجربه كردند به طوري كه نزديك بود قهرماني از دست برود اما باز تيم را تنها نگذاشتند و تيم را تشويق كردند. زمان وينگادا و كرانچار هم كه تيم وضعيت مطلوبي نداشت اين تيم بود كه تنها نبود اما در يكي دو سال اخير چه بر سر اين علاقه مندان آمده كه همه چيز معطوف به يك نفر شده است؟
    بايد يقه چه كسي را گرفت؟ بايد جريانات سكوها را يك حركت خودجوش ناميد؟
    بايد منطقي و واقع بين بود. ريشه اين معضل جديد را بايد از يك سال گذشته پيدا كرد. جايي كه شكاف بين دايي و كاشاني آغاز شد. همان روزهايي كه هواداران پرسپوليس به يكباره با وجود باخت هاي تيم و بازي هاي بد و يا حتي گلزني بازيكنان، فقط نام دايي را بر سكوها جاري ساختند. اين تخم لق و غلط از همان روزها در روي سكوهاي پرسپوليس كاشته شد و متاسفانه كار به جايي رسيده كه به قول برخي همكاران كاش پرسپوليس براي فصل جاري هواداري نداشت. هواداري كه چشم خود را مي بندد و گوشش را به دست عده اي سوء استفاده گر مي دهد، همان بهتر كه در ورزشگاه نباشد.
    پرسپوليس سال گذشته 5 بازي پشت سر هم باخت كه در تاريخ اين باشگاه بي سابقه بود و تعداد شكست هايش در ليگ برتر دو رقمي شد و به عدد 10 رسيد. پرسپوليس در آسيا در جمع 4 تيم چهارم شد
    اما همين هواداران دست از حمايت تيمشان نكشيدند و دايي را تشويق كردند. آنها به دايي فرصت دادند و اين مربي برايشان قهرماني آورد، حالا چه شده است كه از دقيقه 70 بازي اول در ليگ و از نيمه اول ديدار با شهرداري تبريز عليه تيمشان شعار مي دهند. آيا آنها نمي دانند دايي هم اكنون سرمربي راه آهن است و مسئوليت دارد؟ پس با اين حساب تشويق دايي چه سودي براي پرسپوليس دارد؟ هوادار پرسپوليس چه فكري مي كند كه اين كار را انجام مي دهد؟ آيا آنها پيش خود فكر كرده اند كه اين كار چه سودي براي تيمشان دارد؟ اگر از آنها بپرسيد كه چرا اين كار را انجام مي دهند شايد بگويند مي خواهيم به نحوه عملكرد مسئولان باشگاه اعتراض كنيم ولي آيا اين كار منجر به موفقيت پرسپوليس مي شود؟ آيا پرسپوليس با اين اعتراض ها نتيجه مي گيرد و قهرمان مي شود؟ چرا كار به جايي رسيده كه همه كه روزي آرزوي حضور پرشمار تماشاگران در ورزشگاه را داشتند اكنون از اينكه 70 هزار هوادار در ورزشگاه حضور دارند دلهره و استرس دارند و كار به جايي رسيده كه خيلي ها مي گويند اگر پرسپوليس بدون تماشاگر بازي كند، بهتر است؟
    چطور است كه دايي پس از 5 شكست متوالي تشويق مي شود اما همين تماشاگر استيلي را در بازي سوم بي غيرت مي نامد؟
    علي كريمي به موارد بسيار كليدي اشاره كرده است. شايد علي دايي هم دوست نداشته باشد اينچنين در فريادهاي هواداران به ظاهر ناراضي پرسپوليس باشد اما دايي بداند كه هستند افراد چاپلوس و متملق گويي كه براي عزيز كردن خود نزد او منافع 30 ميليون نفري را ناديده مي گيرند و كام يك تيم را اينچنين تلخ مي كنند

سال هاست كه بر طبل مي كوبيم فرهنگ هواداري در ايران هيچ رنگ و بويي ندارد. در هيچ كجاي دنيا هواداران تيم هاي محبوب اينچنين تيم خود را تنها نمي گذارند تا از سرمربي فصل گذشته خود حمايت هاي مشكوك كنند

حميد استيلي روزهاي سخت تري را بايد انتظار بكشد. اگر قرار باشد اين ناآرامي هاي مشكوك و بي سابقه ادامه داشته باشد و چاره اي منطقي براي آن پيدا نشود بي شك نه او و نه مربي ديگري كه قرار است روي اين نيمكت باشد نمي تواند روي خوشي را ببيند. هواداران عزيز منصف باشيد. آيا روزي كه حميد استيلي با پيراهن تيم ملي گل قرن را به ثمر رساند او را بي غريت مي خوانديد؟ چطور توانستيد به كسي لقب بي غيرت بدهيد كه همواره با پيراهن پرسپوليس و تيم ملي با جان و دل بازي كرده و به مانند هر مربي ديگري كه نيمكت داغ سرخپوشان نصيبش شده با ولع آن را پذيرفته او را تنها گذاشتيد؟

به نظر مي رسد دچار فراموشي مطلقي شده ايد. فراموشي از نوع بي معرفتي و بي مهري. چطور حاضر شديد براي علي دايي وقت بگذاريد و او را با وجود بازي هاي ضعيف تحمل كنيد و اين حق را براي مربي ديگري قائل نيستيد؟ اين روش برخورد درست نيست، درست هست؟

6. 3 کاربر از i7-860 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

نور محمدی : انقدر میبریم که حال همه بد شود !

What The F$%k ?: دی
    دلش خوشه ها :|
    .

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با زارع حرف زدم، نظم‌وانضباط بايد حرف اول را بزند
    استيلي: پرسپوليس هوادار مي‌خواهد نه تماشاگر
    خبرگزاري فارس: حميد استيلي گفت: قلبا همه پرسپوليسي‌ها را دوست دارم اما من و پرسپوليس، هوادار مي‌خواهيم نه تماشاگر.

حميد استيلي سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در گفت‌وگوي اختصاصي با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس عنوان كرد: هرچه زمان بگذرد شرايط ما بهتر خواهد شد. همانطور كه بارها گفته‌ام ما دير در كنار يكديگر جمع شديم و بايد در طول زمان به هماهنگي لازم برسيم. بازي به بازي بهتر خواهيم شد اما متأسفانه بدشانسي‌هايي نيز گريبانگير ما شده است. آسيب‌ديدگي مهرداد اولادي و وحيد هاشميان مشكل جدي براي ماست كه در اول راه كمي كار ما را سخت كرد.

وي تاكيد كرد: جا دارد در اين شرايط از تمام پيشكسوتان پرسپوليس به ويژه علي پروين و فرشاد پيوس و تمام كساني كه من را حمايت كردند تقدير و تشكر كنم و دست آنها را به گرمي بفشارم. اينها سرمايه‌هاي پرسپوليس هستند كه در روزهاي خوب و بد يار و ياور اين تيم بودند.

سرمربي پرسپوليس در خصوص حضور چند بازيكن برزيلي در تمرين اين تيم گفت: با هماهنگي‌هاي انجام شده يكسري بازيكن خارجي در تمرينات ما حضور پيدا خواهند كرد تا بهترين فرد را براي پستي كه در آن دچار مشكل هستيم انتخاب كنيم. منتظريم تا بهترين فرد انتخاب شود.

استيلي در خصوص بازي سه‌شنبه هفته جاري با مس سرچشمه به فارس گفت:‌ بازي سختي در پيش داريم. هر تيمي جلوي پرسپوليس قرار مي‌گيرد انگيزه بسيار بالايي دارد. ما هم با توجه به باختي كه در بازي قبلي داشتيم شرايط خوبي نداريم چون زمان كوتاه بوده و نتوانستيم زياد هماهنگ شويم اما بهتر خواهيم شد. روي شرايط روحي و رواني و تاكتيكي كار مي‌كنيم تا بتوانيم نتيجه خوبي بگيريم.

سرمربي پرسپوليس در خصوص برگزاري تمرينات پشت در‌هاي بسته گفت: اين تصميم را فقط به خاطر آرامش تيم گرفته‌ام. من براي هواداران و خبرنگاران احترام خاصي قائل هستم اما در اين شرايط احساس كرديم براي آرامش تيم، تمرينات پشت در‌هاي بسته برگزار شود.

استيلي درباره مشكلش با مازيار زارع كه پس از تعويض در ديدار با شهرداري از سمت ديگر زمين خارج شد گفت: در تيمي كه من در آن حضور دارم هميشه نظم و انضباط اولويت است. مسائل اخلاقي بايد در تيمي كه من هستم به نحو مطلوبي رعايت شود اين موضوع برايم مهم است. شب گذشته با زارع صحبت و مواردي كه بسيار مهم بود را به او گوشزد كردم تا انشاءالله حل شود.

استيلي در ادامه خطاب به هواداران پرسپوليس گفت: همه چيز پرسپوليس و من، هواداران هستند. باز هم مي‌گويم در زماني كه فوتبال بازي مي‌كردم تمام وجودم براي خدمت به هوادار بود اما بگذاريد حرفي در دلم است و آن را بيان كنم. متأسفانه هواداران در سه بازي قبلي يار ما نبودند. هوادار بايد مرد روزهاي سخت و كوهي بلند در روزهاي بد براي پرسپوليس باشد. به نظر من يك هوادار و يك تماشاگر.

وي اضافه كرد: ما تماشاگر نمي‌خواهيم. تماشاگران افرادي هستند كه مي‌آيند، مي‌نشينند و فقط به دنبال نتيجه و برخي از اتفاقات هستند. ما هوادار مي‌خواهيم. هواداران كساني هستند كه در سختي‌ها يار و ياور ما هستند و سرشان را براي پرسپوليس مي‌دهند. اين مسئله بسيار مهم است و مطمئن باشيد تك تك بازيكنان و كادر فني عاشق اين هواداران هستند و به آنها مي‌بالند.

استيلي خاطرنشان كرد: اگر من دلايلي مي‌آورم كه نتايجي نگرفته‌ايم به هيچ عنوان دنبال بهانه نيستيم. من فقط 12 روز است كه اين بچه‌ها را كنار هم دارم و قطعا هماهنگي بين آنها طول مي‌كشد. پس به من فرصت دهيد. نياز به زمان دارم و اميدوارم با اين زمان بتوانيم نتايج مطلوب بگيريم و دل هواداران واقعي و مسئولان باشگاه را شاد كنيم.

استيلي در پايان در خصوص سومديك به فارس گفت: ايشان به اندازه كافي مشاوره لازم را به ما مي‌دهند و انشاءالله بهترين استفاده‌ها را مثل قبل از ايشان خواهيم كرد.
    انتهاي پيام/

پ.ن:

9. این کاربر از *17* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت i7-860's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

جریان مخرب در پرسپولیس و نقش علی دایی/ هوادار واقعی پای تلویزیون!

خبرگزاری مهر - گروه ورزشی: اینکه در هفته نخست رقابت های لیگ برتر به ناگهان زمزمه‌ای بر روی سکوهای ورزشگاه آزادی شکل می‌گیرد و به ولوله علیه پرسپولیس تبدیل می‌شود، اتفاقی نیست که بتوان بسادگی از کنار آن عبور کرد بلکه باید آن را یک جریان تلقی کرد. به گزارش خبرنگار مهر، هواداران فوتبال در دنیا بی آنکه آموزش داده شوند، به صورت خودکار و خودجوش تیم مورد علاقه خود را حمایت می کنند. به عبارتی بهتر، تیم را بر بازیکن و مربی ارجح می دانند و این امری اجتناب ناپذیر است. اگر غیر از این بود، به عنوان مثال طرفداران پورتو پس از اینکه خوزه مورینیو از این تیم رفت طرفدار چلسی می شدند و طرفداران چلسی هم پس از جدایی این مربی پرتغالی به حمایت از اینتر می پرداختند و طرفداران اینتر هم حامی رئال مادرید می شدند. نه چنین نیست، هرگز!
    اینکه امروز عده ای، از همان هفته اول سکوهای آزادی را مشوش می کنند را بی تردید نمی توان هوادار پرسپولیس نام نهاد. اینها طرفدار هستند و نه هوادار؛ آن هم طرفدار علی دایی. سرمربی حال حاضر راه‌آهن می گوید نقشی در این "چوب لای چرخ گذاشتن ها" ندارد و مگر می توان این مربی را متهم به این کرد که به عده ای خط می دهد تا این کار را بکنند؟ نمی توان، هرگز! اما می توان عده ای را که روی سکوها علیه پرسپولیس شعار می دهند و نام دایی را صدا می زنند را جریان مخربی نام نهاد که علی دایی ای بودنشان به پرسپولیسی بودنشان چربش دارد.
    یک مثال: محبوب ترین مربی پرسپولیس در یک دهه گذشته بی تردید کسی نیست جز مصطفی دنیزلی. این مربی ترکیه ای با پرسپولیس جام نیاورد اما پرسپولیسی ها تا سرحد پرستش دوستش دارند. افشین قطبی با پرسپولیس قهرمان لیگ برتر شد و لقب "امپراتور" را پسوند نام خود کرد اما باز هم به محبوبیت دنیزلی دست پیدا نکرد. اما سکوهای پرسپولیس در این چند سال هرگز به یاد نداشته که کسی در نکوهش قطبی، نام دنیزلی صدا زده باشد و در نکوهش دایی، نام افشین قطبی به میان بیاید. کیست که نداند قطبی بهترین و شیرین ترین قهرمانی را نصیب پرسپولیسی ها ساخت اما فصل گذشته در اوج استیصال پرسپولیس و نتایج خفت باری که دایی کسب می کرد، کسی نام این مربی را به زبان نیاورد.
    تردیدی نیست که جریانی خارج از برنامه در حال تخریب پرسپولیس است. اگر پرسپولیس دو، سه هفته نخست لیگ را می باخت و بعد صدای اعتراض سکوها را می شنید، می شد تصور کرد که اوضاع طبیعی است اما اینکه از همان روز نخست، سکوها علیه پرسپولیسی ها مشوش شد، بی تردید امری سوال برانگیز است. علی کریمی موجزترین و بهترین حرف را زد. کاپیتان پرسپولیس گفت: از ما نپرسید چرا هواداران علیه پرسپولیس شعار می دهند و نام دایی را صدا می زنند بلکه بروید از خود همان ها بپرسید. اصلا فکر نمی کنم دایی باعث و بانی این باشد که در ورزشگاه نام او را صدا بزنند اما باید بگویم یکسری‌ها هستند که می خواهند خودشان را پیش علی دایی شیرین کنند و دست به چنین اقداماتی می زنند و تماشاگران را تحریک می کنند.
    براستی اگر عده ای دایی را بیش از پرسپولیس دوست دارند - که البته حق طبیعی آنهاست - چرا به ورزشگاه اکباتان نمی روند و مربی مورد علاقه خود را حمایت نمی کنند. به هر حال دایی یک مربی حرفه ای است و با سایپا یک قهرمانی در لیگ برتر دارد و با پرسپولیس دو قهرمانی در جام حذفی کسب کرده بنابراین ناگزیر است که با راه آهن هم کارنامه های نسبتا قابل قبول از خود برجای بگذارد. تیم راه آهن نیاز به هوادار دارد و اگر چنین نبود کودکان مدرسه فوتبالی این باشگاه به صف نمی شدند تا از این تیم حمایت کنند. بنابراین می توان نتیجه گرفت آنهایی که دایی را صدا می زنند، طرفدار اویند و نه پرسپولیس.
    پرافتخارترین بازیکن و مربی تاریخ فوتبال پرسپولیس کسی نبوده و نیست جز علی پروین. اما براستی چه زمان سکوها اینچنین در مذمت یک مربی داخل زمین که هنوز کارنامه های از خود بر جای نگذاشته، نام پروین را به میان کشیده است. در فوتبال ما نه می توان به عاشق سینه چاک دل بست و نه به دشمن سرب. زمانی که دایی سرمربی تیم ملی بود، پس از اینکه از عربستان در ورزشگاه آزادی گل خورد، تماشاگران به اعتراض پرداختند که این موضوع خشم دایی را در پی داشت. حق با دایی بود. سکو می بایست به انتظار می نشست تا پس از پایان بازی اعتراض خود را بیان می کرد. این حق دایی بود که این حق را از این مربی گرفتند.
    سکوهای پرسپولیس آفت زده است. آفتی که از جنس فوتبال نیست. یک بار عادل فردوسی پور از مرتضی احمدی، بازیگر و هوادار قدیمی تیم فوتبال پرسپولیس، پرسید چرا به ورزشگاه نمی رود. و او خردمندانه پاسخ داد: "هوادار واقعی، فوتبال را از پای تلویزیون تماشا می کند. دیگر فضای ورزشگاه آنقدر مسموم و آفت زده شده که بهتر است در همین خانه نشست."
    امروز هواداران واقعی فوتبال در خانه نشسته اند که فضای ورزشگاه ها اینچنین آفت زده شده است. در گذشته کی از این خبرها بود؟ هواداران به ورزشگاه می رفتند و آنقدر تیم محبوب خود را فریاد می کشیدند تا ترس بر دل حریفان بیفتد. اما امروز عده ای که مطمئنا هوادار فوتبال و تیم نیستند و از شخص مورد نظر خود حمایت می کنند، با ترفندهای خود، شیرینی فوتبال را به کام علاقمندان زهر می کنند.

امانت داری و اخلاق مداری

استفاده از این خبر فقط با ذکر منبع "خبرگزاری مهر" مجاز است.

1382833

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. 3 کاربر از i7-860 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

به نظرم با این حرفا داره به شعور تماشاگرا توهین میشه
    اینکه هی بیاییم بگیم تماشاگرا از دایی خط گرفتن و پول گرفتن و این حرفا خیلی زشته

چرا هروقت چیزی به ضررمون میشه میخواهیم با بی منطقی توجیهش کنیم
    چرا میاییم بجای اصلاح تیم حرفای یامفت میزنیم
    علی کریمی به جای صحبت ضد دایی یکمی فکر بازی باشه و هی نطق نده بهتره...
    همینطور استیلی و امثالهم............
    تشکر میکنم.
    سلام،
    کسی ادعا نکرد که آقای دایی به تماشاگر ها خط داده یا با پول اونا رو خریده؛
    صحبتی که شده (چه از طرف کریمی و چه برخی رسانه ها) اینه که احتمالش هست که بعضی از اطرافیان دایی، برای شیرین کردن خودشون پیش ایشون، دست به همچین کار هایی زده باشن که حتی روح آقای دایی هم از اون بی خبر باشه؛
    +
    اگه با دقت سه بازی قبلی رو می دیدین، متوجه می شدین که علی کریمی یکی از معدود بازیکنایی بوده که نهایت تلاششو واسه تیم انجام داده؛
    +
    شخص استیلی هم تا به حال در مورد این قضیه صحبتی نکرده؛
    +
    در آخر باز هم دوس دارم تاکید کنم که به نظر من 3 بازی معیار مناسبی در مورد یک فصل (34 هفته ای؛) نیست و باید به این تیم، کادر فنی و بازیکن ها فرصت داد...

13. 2 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

11

تاپیک باز شد/

پست هایی مربوط به جریان استقلال پرسپولیس حذف شد. (از ابتدای بحث تا پایانش) به هیچ وجه مایل نبودم این حذف پست ها رو انجام بدم... از ابتدای بحث هم سعی کردم اختیار دست کاربران باشه که با مباحثه برن جلو... اما تجربه نشون داده این بحث ها فرجامی جز اوقات تلخی ندارند. و گرنه هیچ کس مایل نیست زحمت و خستگی تایپ کارکترهایی که کاربران به عنوان دلایل صحبت هاشون به وسیله پست ارسال می کنند، پاک کند...
    +
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    501- شرکت در مباحث تیم‌های رقیب با هدف ایجاد تنش و درگیری ممنوع می باشد. اظهار نظر در این موضوعات در صورتی که به قصد برهم زدن مباحث نباشد، مانعی ندارد.
    تذکر: تعیین پست‌های متناقض با این قانون تنها به عهده تیم مدیریت انجمن ورزش هست.

502- در هر تاپیک لزوما فقط در مورد همان باشگاه صحبت خواهد شد. توهین به دیگر تیم‌ها و اعضایشان (مربی، بازیکن و ...) جایی ندارد.
    206- توصیه: از قرار دادن اخبار سایت‌های اختصاصی و کانون‌های هواداران که اغلب یکطرفه هستند خودداری کنید.
    تذکر: در صورتی که ارسال اینگونه اخبار باعث ایجاد بحث و جنجال در میان دیگر کاربران شود با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
    oN TopiC pLz
    تنکس

15. 7 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alex110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من پرسپوليس رو با علي پروين شناختم يعني همه هم سن و سالهاي من 23-24 سالها
    وقتي انداختند بيرون پرسپوليس با اين تيم قهر كردم و فقط دنبال او رفتم بازهاي تيم اذربيجان در دسته سه رو رفتم استاديوم ولي هيچ موقع عليه پرسپوليس موضع نگرفتم
    عكس هاي تيم هاي علي پروين در مغازه من هست و من تا عمر دارم طرفدارش هستم ولي نه اينكه بخوام پرسپوليس رو نابود كنم و به خاطر پروين كسان ديگه رو خرد كنم
    بازي پرسپوليس تو استاديوم بودم قشنگ معلوم بود مي خوان استيلي رو نابود كنند دايي مگه چكار كرد كه اينهمه سر و دست براش مي شكنن اگه مثل پروين اون همه جام مي اورد فكر كنم خدا مي شد چون پول داره چون ليدر مي خره من طرفدار بازيگري دايي بودم ولي مربيگري بدترين جربات رو به همه وارد كرده باخت به عربهاي ... در تهران باخت به استقلال رفت و برگشت و غيره

17. 4 کاربر از alex110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

13 تذکر

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

101- بر سر موضوعات ورزشی با یکدیگر بحث و جدال بی‌مورد نكنيد و به نظرات و آراء یکديگر احترام بگذاريد. مطمئنا نظرات افراد در هر زمینه‌ای با هم متفاوت است.

102- از نوشتن کلمات ناشایست و مطالب غیر‌اخلاقی پرهیز کنید. همواره از لحن‌ مناسب استفاده کنید و احترام کاربران دیگر را تحت هر شرایطی داشته باشید.

402- سوء استفاده از اخبار برای توهین، بزرگ کردن فونت ، تغییر رنگ و بولد کردن و ... خلاف قوانین بوده و با متخلف برخورد خواهد شد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لطفا رعایت کنید دوستان./

19. 4 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •