تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 90 اولاول ... 3373798081828384858687 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 899

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Arsenal F.C | توپچی های لندن

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

ونگر:سوم بشويم هم خوشحال خواهيم شد

آرسن ونگر، مربي فرانسوي آرسنال در صحبتهايي اعلام کرده که اگر تيمش بتواند رقابتهاي اين فصل ليگ برتر را در رده سوم به پايان ببرد خوشحال خواهد شد.هرچند که اين، هدف تيمش درابتداي فصل نبوده است.

توپچی ها فصل پرفراز و نشیبی را پشت سرگذاشته وبعد از شروعی ضعیف تدریجا به روزهای خوبش بازگشت.

این روزها نیوکاسل، تاتنهام و چلسی همراه با توپچی ها برای کسب سهمیه حضور در فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا می جنگند. ونگر روز جمعه به خبرنگاران گفت:« ما بیش از اینها می خواهیم ولی درحال حاضر در شرایطی هستیم که اگر فصل را در رده سوم به پایان ببریم خوشحال خواهیم شد. چون تیمهای حاضر تیمهای بزرگی هستند و اگر بتوانیم به این جایگاه دست بیابیم خوشحال خواهیم شد. »

ونگر ادامه داد:« ما همیشه بیشتر از اینها می خواهیم ولی باید دانست که رقابت در انگلیس کار سختی است. چلسی درحال حاضر در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا بابارسا مبارزه می کند ولی آنها در حال حاضر در رده ششم جدول لیگ برتر هستند. ما می خواهیم در بازی بعدی مان به پیروزی برسیم و بتوانیم سهمیه حضور در رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا را به دست بیاوریم.ما در دو ماه اخیر عملکرد خوبی داشتیم ومی خواهیم از شرایط کنونی مان نهایت بهره را ببریم.»
    آرسنال در 9 بازی از 11 بازی اخیرش به پیروزی رسیده، هرچند که آنها در آخرین بازی خانگی شان مقابل ویگان متحمل شکست شدند.

ونگر ادامه داد:« ما احساس می کنیم که در طول فصل پیشرفت زیادی داشته ایم و مهم است که فصل را به شیوه قدرتمندانه ای به پایان ببریم. این به ما اعتماد به نفس زیادی برای آغاز قدرتمندانه فصل بعد می دهد.ما در هفت بازی اخیرمان، 4 شکست خوردیم. بعد از این روند، تلاش برای قهرمانی کار خیلی سختی بود.»

چلسی، حریف این هفته آرسنال، سه شنبه درنوکمپ در بازی برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا مقابل بارسا قرار خواهد گرفت. ونگر دراین باره گفت:« ما می خواهیم روی عملکرد خودمان تمرکز کنیم. نباید مقابل چلسی تمرکزمان را از دست بدهیم. آنها همیشه در سطح خوبی هستند.پس باید برای این بازی در اوج باشیم.»

ونگر درادامه درمورد شکست تیمش مقابل ویگان گفت:« مثل همیشه این شکست یک ناامیدی بزرگ برای ما بود ولی الان باید روی بازی بعدی مان تمرکز کنیم.باید با شکست ها به نحوی کنار بیائیم که روی اعتماد به نفس ما تاثیر منفی نگذارد.باید مطمئن شویم که ناامیدی برای بازی بعدی،مبدل به انرژی شود.»

این روزها آرسنال با مصدومان متعددی روبروست. میکل آرتتا، جک ویلشر و یوسی بنایون همگی مصدوم هستند و ونگر دراین باره گفت:« شرایط ما ایده آل نیست ولی نمی توانیم گلایه ای داشته باشیم و باید با این شرایط کنار بیائیم. همیشه باید انتظار این را داشت که در ماه آوریل همه بازیکنان در اختیار نباشند. به همین خاطر است که ماباید برروی بازی تیممان تمرکز کنیم و راجع به غایبان فکر نکنیم.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 4 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب ناراحتم از اینکه گذاشتیم چلسی به همین راحتی 2 امتیاز از این بازی بگیره البته چلسی خیلی از بازیکن های اصلی خودش رو در اختیار نداشت و با این وجود خیلی خوب بازی کرد مخصوصا تو خط دفاع که خیلی کم اشتباه ظاهر شدن پیتر چک هم که واقعا سنگ تموم گذاشت.

تو این بازی دو بار تونستیم توپ رو به تیرک دروازه بزنیم که اگه تو برگشت یه بازیکن حداقل حضور داشت میتونست حداقل یکیشون گل بشه.

یه نکته جالب حضور آبو دیابی بعد از مدت ها تو ترکیب تیم بود که وقتی دیدم اومد تو بازی خیلی خوشحال شدم در کل همه بازیکن ها خوب بودن به جز آرون رمزی که یه جورایی احساس میکردم فقط برای رفع تکلیف پاس میده و چند تا اشتباه وحشتناک هم داشت.

4. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

توقف خانگي آرسنال برابر چلسي

تيم فوتبال آرسنال در ورزشگاه خانگي خود برابر چلسي متوقف شد.

هفته سی‌ و پنجم لیگ برتر انگلیس با بازی دو تیم آرسنال و چلسی در ورزشگاه امارات ادامه پیدا کرد که این بازی با نتیجه تساوی بدون گل به پایان رسید.

در این بازی پربرخورد داور به روسیسکی، پرسی و دیابی از آرسنال و مالودا، کاهیل، بوسینگوا و کول از چلسی کارت زرد نشان داد.

با این تساوی آرسنال 65 امتیازی شد و در رده سوم باقی ماند و چلسی 58 امتیازی ششم است. چلسی برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان اروپا تلاش می‌کند.

هم اکنون منچستریونایتد با 82 امتیاز صدرنشین است و منچسترسیتی 77 امتیازی در رده دوم قرار دارد.

6. این کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

انتخاب فان پرسي به عنوان بهترين بازيکن ليگ برتر

اتحاديه بازيکنان حرفه اي انگليس روز يکشنبه رابين فان پرسي مهاجم هلندي تيم فوتبال آرسنال را به عنوان بازيکن سال اين کشور انتخاب کرد.

فان پرسي بيست و هشت ساله در رقابت هاي اين فصل ليگ برتر تاکنون بيست و هفت گل زده است که بهترين عملکرد او از زمان حضورش در انگليس در سال دو هزار و چهارده است.

فان پرسي هنگام دريافت جايزه خود گفت:‌ « من اين موضوع را که ديگران کسي را بهترين بدانند، يک چيز ويژه مي دانم و اينکه رقبا برتري فردي را اعلام کنند، فوق العاده است ».

اين بازيکن تيم ملي هلند افزود: « اين يک اتفاق فوق العاده است چون ما هفته به هفته با هم رقابت مي کنيم و همه تمام توان خود را براي برد به کار مي گيريم. در نهايت آنها تصميم گرفتند من بهترين باشم و اين افتخار فوق العاده اي است ».

رابين فان پرسي گفت: « من بدون آنها هيچ کاري نمي توانستم انجام دهم. تئو والکات بيش از دوازده پاس گل به من داده است و من کار او را خيلي ارزشمند مي دانم ».

فان پرسي سال دو هزار و چهار از فاينورد هلند به آرسنال پيوست.

کيل والکر، بازيکن تاتنهام نيز جايزه برترين بازيکن جوان را دريافت کرد.

به گزارش خبرگزاري فرانسه از لندن، اعضاي تيم منتخب ليگ برتر انگليس نيز مشخص شدند:

جو هارت ( انگليس / منچستر سيتي )، کيل والکر ( انگليس / تاتنهام )،‌ فابريسيو کلوچيني ( آرژانتين / نيوکاسل )، ليتون بنس ( انگليس / اورتون )، داويد سيلوا ( اسپانيا / منچستر سيتي )، يحيي توره ( ساحل عاج / منسچتر سيتي )، گرت بيل ( ولز / تاتنهام )، ( اسکات پارکر ( انگليس / تاتنهام )،رابين فان پرسي ( هلند / آرسنال ) و وين روني ( انگليس / منچستر يونايتد ).

8. 2 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

12

رابین فان پرسی :بهترین بازیکن سال لیگ برتر

رابین ونپرسی از سوی انجمن ها حرفه ای فوتبال انگلستان به عنوان برترین بازیکن لیگ جزیره در فصل 2011/12 انتخاب شد.

مرد 28 ساله هلندی توپچی ها در این فصل 27 گل برای شاگردان آرسن ونگر در لیگ برتر به ثمر رساند و در اولین فصل کامل خود برای باشگاه، مورد تحسین همگان قرار گرفت.

" کاپیتان آرسنال در صحبت هایی گفت" اگر افراد دیگری این نکته را بگویند، خاص است اما خاص تر این است که حریفان شما این را بگویند.

این عنوان بسیار خاص است زیرا شما هر هفته مقابل آنها بازی می کنید و هر بازیکن هر کاری انجام می دهد تا پیروز شود. در نهایت، اگر آنها این ذهنیت را دارند که من بهترین بازیکن هستم، در نتیجه افتخار بزرگی است."

ونپرسی ممکن است این جایزه فردی را از آن خود کرده باشد اما او بلافاصله تاکید کرد که بدون کمک هم تیمی های خود در آرسنال قادر به انجام چنین کاری نبود.

" بدون آنها من به این افتخار دست پیدا نمی کردم. برای مثال تئو والکات، او بیش از 12 پاس گل به من داد و من واقعا قدردان آن هستم."

ونپرسی در سال های اولیه حضور خود در آرسنال عمدتا به عناون مهاجم دوم تیم مورد استفاده قرار گرفت و گاهی حتی در کناره ها بازی می کرد اما بعد از انتقال به نوک حمله شکوفا شد، هرچند در ابتدای کار خودش متقاعد نشده بود که توان انجام این کار را دارد.

" اکنون این اطمینان را پیدا کردم. اگر صادق باشم، زمانی که اولین بار در آنجا قرار گرفتم، واقعا مطمئن نبودم که می توانم این کار را انجام دهم. کمی زمان برد اما بعد از چندین ماه به آرامی درک کردم که می توانم کار خود را در آنجا به خوبی انجام دهم."

جایزه بهترین بازیکن جوان فصل به مدافع راست باشگاه تاتنهام، کایل والکر رسید. جوان 21 ساله اسپرز در این مسیر بر الکس اوکسلید چمبرلین، سرجیو آگوئرو و دنی ولبک غلبه کرد تا این عنوان را بدست آورد و این مسال موجب شگفتی مرد سابق شفیلد یونایتد شد.

" او در این زمین گفت " کمی متعجب شده ام زیرا مدافعین معمولا این عناوین را بدست نمی آورند و همانند مهاجمان مرکزی مورد توجه قرار نمی گیرند.

اگر به به نامزدهای این عنوان نگاه کنید، آن وقت افتخار بزرگی است که این عنوان را بدست آورید و امیدوار که چیزهای بیشتری پیش روی من قرار دارد.

همیشه افتخار بزرگی است که توسط حریفان انتخاب شوید و همانطور که گفتم می توانم چیزهای بیشتری بدست اورم و کسب چند مدال همراه با تاتنهام نیز در این مسیر است!"

هر دو بازیکن همچنین در تیم منتخب فصل لیگ برتر قرار گرفتن. ونپرسی تنها مرد آرسنالی این تیم بود در حالی که والکر یکی از 3 بازیکن تاتنهام به شمار می رود که در کنار گرت بیل و اسکات پارکر تیم منتخب فصل را تشکیل می دهند.

جایزه ویزه این مراسم نیز به پاس یک عمر تلاش به دفاع باشگاه پریستون، گراهام الکساندر اهدا شد که نخستین بازی خود را در سال 1991 در تیم اسکانتورپ یونایتد انجام داد. این مرد اسکاتلندی سپس برای لوتون، پریستون و بارنلی بازی کرد تا در نهایت این عنوان را از آن خود کرد.

" شناخت انچه در حرفه خود در هر مرحله ای انجام داده اید فوق العاده است. من در پایان حرفه خود قرار دارم و توسط افرادی به عنوان بازیکن منتخب انتخاب شدم که 20 سال مقابلشان بازی کردم."

دوستان این موفقیت رو تبریک میگم واقعا که رابین کاملا مستحق گرفتن یه همچین جایزه ای بود و فراتر از تصور ظاهر شد امیدوارم قرارداد این بازیکن تمدید بشه.

Last edited by Pessimist; 07-05-2012 at 21:10.

10. 10 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه pinchingholian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض یوونتوس به دنبال رابین فن پرسی

سایت گل- به گزارش بخش بین المللی سایت گل، باشگاه یوونتوس به دنبال به خدمت گرفتن رابین فن پرسی، مهاجم گلزن آرسنال است و حتی تماس هایی با مدیر برنامه های این بازیکن نیز داشتند.
    یوونتوسی ها به دنبال به خدمت گرفتن چند ستاره جدید برای فصل آینده هستند و به همین دلیل به شدت شرایط بازیکنانی مانند ایکر مونیاین از اتلتیک بیلبائو و فرناندو تورس از چلسی را زیر نظر دارند اما به نظر می رسد کاپیتان 28 ساله توپچی ها گزینه اول آنها برای تقویت خط حمله است.
    فن پرسی تا سال 2013 با آرسنال قرارداد دارد و هنوز حاضر به تمدید قراردادش با توپچی ها نشده است.
    این در حالی است که ایوان گازیدیس، نایب رئیس باشگاه آرسنال، اعلام کرد حتی اگر فن پرسی قراردادش را تمدید نکند، در تابستان فروخته نخواهد شد .
    با این وجود، گفته می شود که این ستاره هلندی دوست دارد به باشگاهی برود که بتواند در آن برای کسب جام بجنگد و همچنین دستمزد بیشتری دریافت کند.
    هنوز مشخص نیست که فن پرسی علاقه مند به رفتن به یوونتوس هست یا خیر.
    فن پرسی در سال 2004 از فاینورد به آرسنال پیوست و بعد از جدایی آنری و فابرگاس، بازوبند کاپیتانی این باشگاه را به بازوبند کاپیتانی را به بازو بست.
    او تاکنون بیش از 120 گل برای توپچی ها به ثمر رسانده و در حال حاضر با 27 گل زده در 34 دیدار، در صدر جدول گلزنان این فصل لیگ برتر قرار دارد.

12. 2 کاربر از pinchingholian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فان پرسی : رویایی است که به واقعیت تبدیل شده!

کاپیتان توپچی ها کسب عنوان بهترین بازیکن سال جزیره را باورنکردنی می داند.

رابین ونپرسی توانست با غلبه بر دیگر رقبا، جایزه بهرتین بازیکن فصل 2011/12 لیگ جزیره را از آن خود کند.

کاپیتان هلندی توپچی ها بعد از دریافت این جایزه در مقابل جمعیت گفت که از حضور در این جایگاه احساسی باورنکردنی دارد.

" نمی توانم باور کنم، رویای عظیمی است که در اینجا بایستید.

8 سال قبل من از هلند به اینجا آمدم. رود گولیت پشت تلفن از من خواست تا در فاینورد بمانم زیرا او در زمان به مربی جدید آنجا تبدیل شده بود.

در نهایت من به آرسنال پیوستم، که رویایی بود که به واقعیت تبدیل شد و اکنون تنها نمی توانم باور کنم که امروز در اینجا ایستاده ام و این جایزه را دریافت می کنم."

14. 4 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

تبریک میگم به خاطر انتخاب شدن رابین. واقعا حقش بود. درسته که چند بازیه مثل قبل گل نزده ولی تو این فصل ثبات خیلی خوبی داشته تو گلزنی و گلسازی.

16. این کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

تبریک می گم به دوستدارا رابین و ارسنال ...
    امسال یک تنه در خیلی از مقاطع فصل جور تیم رو کشید ...
    اما کماکان منتظر اینم که تیم دوباره 4-4-2 خطی بازی کنه و رابین در کنار یک مهاجم نوک به عنوان مهاجم دوم استفاده بشه .

18. 2 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

ممنون، در آرسنال راحت هستم
    ونگر شايعه حضورش در بارسلونا را رد کرد

سرمربي فرانسوي تيم فوتبال آرسنال احتمال حضورش در کادر فني بارسلونا را رد کرد.

به نقل از کانال پلاس،‌ آرسن ونگر مسئول فني 15 سال گذشته توپچي‌هاي شهر لندن پس از آنکه برخي رسانه‌ها او را به عنوان گزينه جانشيني گوارديولا معرفي کردند، روز جمعه (امروز) گفت: شنيدن اين خبر مرا متعجب کرد. پس از دو شکستي که گوارديولا هفته قبل مقابل رئال در ال‌کلاسيکو و چلسي در ليگ قهرمانان اروپا داشت، اين مقطع، فرصت خوبي براي اتخاذ چنين تصميم مهمي نيست. دوست دارم همچنان گوارديولا را با آن فلسفه کاري‌اش بر مسند بارسا بازهم ببينم

وي در مورد احتمال حضورش به جاي مربي 41 ساله آبي و اناري پوشان در برابر اصرار خبرنگاران گفت: نه، ممنونم. همين جا در آرسنال راحتم.

20. این کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •