تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 339 اولاول ... 337379808182838485868793133183 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مدير حقوقي باشگاه پرسپوليس در گفت‌وگو با فارس:
    مايلي‌كهن اسمي نياورد؛ استقلالي‌ها خودشان را انگشت‌نما كردند
    خبرگزاري فارس: مدير حقوقي باشگاه پرسپوليس گفت: پس از اظهارات مايلي‌كهن استقلالي‌ها خودشان را انگشت نما كردند.

مصطفي شكري در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در خصوص شكايت باشگاه استقلال از محمد مايلي كهن گفت: آقاي مايلي كهن نام باشگاه، اسم بازيكن و يا حتي تاريخ بازي را نياورده اما استقلالي‌ها با صحبت‌هايي كه مطرح مي‌كنند خودشان را انگشت‌نما كرده‌اند و كاري كرده‌اند كه همه نگاه‌ها به طرف‌ آنها برگردد.

مدير حقوقي باشگاه پرسپوليس افزود: مرجع رسيدگي به اين موضوع كميته انضباطي است و اگر شكايتي شده باشد و مايلي‌كهن درخواست كند درباره اين موضوع ورود پيدا خواهيم كرد.

شكري عنوان كرد: مسئولان باشگاه استقلال اظهاراتي درباره اولادي انجام داده‌اند و اسم اين بازيكن را بر سر زبان‌ها انداخته‌اند. اولادي مي‌تواند در اين باره شكايت كند چون نام او به عنوان يك فرد از سوي زبان مسئولان باشگاه استقلال مطرح شده است.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    معلومه خیلی ترسیدن
    چند تا تیم قهرمان حذفی شدن که اول اسمشون الفه و اوله اسم سرمربیشم الفه؟
    این تیما تا حالا قهرمانان جام حذفی شدن(از ساله 54)
    استقلال
    ملوان
    پرسپولیس
    شاهین
    سایپا
    بهمن
    برق شیراز
    فجر سپاسی
    ذوب اهن
    سپاهان
    صبا
    اینا چندتاشون الف داشت؟

2. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

4. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بازیه استقلال فولاد که 1 هیچ باختیم زمانه قلعه نویی بودو هیچوقت یادم نمیره این جهانبازی سرمونو برید
    ديشب منم همين ذهنمو مشغول كرده بود كه اين بود يا حاجي پور اون بازي !!

ماشالا به مربي داماش تعويض نبود كه خودزني بود

6. 4 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

برهانی: با لقب کهکشانی به استقلال بار منفی تزریق نکنید

مهاجم استقلال گفت: نباید با عنوان کهکشانی به استقلال بار منفی تزریق شود.
    آرش برهانی پس از پیروزی یک بر صفر مقابل داماش اظهار داشت: بازی خوب و حساب شده‌ای انجام دادیم. مقابل سپاهان هم همین‌طور بودیم و امیدوارم این روند رو به رشد ادامه داشته باشد و بتوانیم در همین هفته‌های اول امتیازها را جمع کنیم.
    وی در خصوص لقب کهکشانی به استقلال عنوان کرد: قبول دارم که بازیکنان بزرگی جذب کردیم اما نباید با این لقب بار منفی به استقلال تزریق کنیم. مقابل داماش روی نیمکت‌مان دو بازیکن بزرگسال بیشتر نداشتیم و بقیه همه جوان بودند.
    برهانی درباره اقدام جدید سازمان لیگ در صدور اسامی بازیکنان دو تیم که در کنار اسامی نام پدر و شماره شناسنامه بازیکنان درج شده بود گفت: من نمی‌دانم چرا این تصمیم را گرفتند. خودمان هم چنین اطلاعاتی از خودمان نداریم که در این برگه وجود دارد.

bordobakht

8. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سپهر حیدری :مس واقعی را جلوی استقلال می بینید

بازیکن تیم مس کرمان در خصوص شکست این تیم در مقابل نفت تهران اظهار داشت:‌متاسفانه در بازی شب گذشته در حد و اندازه خودمان ظاهر نشدیم و مس واقعی را روز جمعه مقابل تیم استقلال تهران می بینید و این شکست را جبران می کنیم.
    سپهر حیدری در گفتگو با باشگاه خبرنگاران افزود:بازی قابل قبول و خوبی در مقابل نفت تهران انجام ندادیم و نتوانستیم خواسته های صمد مرفاوی سرمربی تیم را در زمین بازی پیاده کنیم و همه بچه ها در کل بد بازی کردند و در حد و اندازه قابلیت و توانایی های خودشان ظاهر نشدند.
    وی ادامه داد: به علت تمرینات بدن سازی سختی که انجام دادیم بدنمان شرایط آمادگی لازم را برای مسابقات ندارد و در هفته های بعد با حل این مشکل بازی های خوبی را به نمایش می‌گذاریم.
    حیدری افزود: تیم های سپاهان، تراکتور، ذوب‌آهن چون شرایط بدن سازی سختی را پشت سر گذاشته اند نیاز به زمان لازم دارند تا به مشکل واقعی خودشان برسند.
    وی اظهار داشت: شرایط میزبانی خوب بود و داوری به جز خطای پنالتی که برای نفت تهران گرفته شد صحنه مشکوکی نداشت.
    حیدری تاکید کرد: از باخت تیم پرسپولیس ناراحت می شوم با وجود اینکه به عنوان یک بازیکن حرفه ای و متعصب تمام تلاش خودم را برای موفقیت مس انجام می دهم ولی همچنان پرسپولیس و هوادارانش در قلبم هست

bordobakht

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خداداد عزیزی: مهدی رحمتی زیرمیزی پول گرفته / کی روش هم دردی از این فوتبال دوانمی کند

سایت گل – خداداد عزیزی، ستاره سابق فوتبال ایران شب گذشته در گفت‌وگویی جالب روبه‌روی شهیدی‌فر، مجیدی برنامه پارک ملت نشست و به سئوالات او پاسخ داد. شهیدی‌فر که فوتبالی نیست، با آشنایی کامل نسبت به مسائل روبه‌روی خداداد نشست و بارها این چهره جنجالی فوتبال ایران را به گوشه رینگ برد.
    اولین بحثی که خداداد درباره آن صحبت کرد، موضوع این بود که بازیکن بهتری بوده یا مربی بهتری؟ عزیزی به این سئوال شهیدی‌فر که البته این طور مطرح شد که خداداد بازیکن بهتری بوده، این طور پاسخ داد: «این را من نمی‌توانم بگویم و بقیه باید درباره من اظهارنظر کنند. حتی من نمی‌توانم بگویم بازیکن خوبی بوده‌ام یا نه.»
    عزیزی همچنین در توضیح اینکه چرا حالا در لیگ برتر مربیگری نمی‌کند گفت:‌ «مربیان خیلی بهتری هستند که از من باتجربه‌ترند و تیم ندارند. اگر قرار باشد همه تیم بگیرند، باید ۴۰۰ تیم داشته باشیم که نمی‌شود. البته من پیشنهادهایی داشتم، اما شرایطم به شرایط آن باشگاه‌ها نمی‌خورد.»
    او در بخشی از صحبت‌هایش درباره اینکه چقدر به درآمد فوتبال متکی است گفت: «الحمدالله من پول خوبی از فوتبال درآورده‌ام و خدا را شکر می‌کنم.»
    او سپس به فهرست کردن درآمدهای خود پرداخت که از ۳ میلیون مارک باشگاه کلن تا ۱۵۰ میلیون باشگاه راه‌آهن در یک نیم فصل را شامل می‌شد. عزیزی گفت: «در حال حاضر در ایران خیلی خوب به بازیکنان پول می‌دهند. حتی بهتر از خارج. علی کریمی وقتی به بایرن رفت، با مالیاتی که از وی کم شد شاید نزدیک به ۴۰۰ – ۵۰۰ میلیون تومان درآورد، در حالی که او علی کریمی است. اما در ایران هر بازیکنی با هر سطحی الان پول‌های هنگفتی می‌گیرد که اصلا در هیچ جای دنیا سابقه ندارد و به همین دلیل عراقی‌ها و خیلی از بازیکنان خارجی دیگر برای حضور در لیگ ایران سر و دست می‌شکنند.»
    عزیزی با انتقاد از مدیران فوتبال گفت:‌ «بازیکن از این باشگاه به آن باشگاه می‌رود و پولی را که می‌خواهد، می‌گیرد. این به دلیل آن است که پول فوتبال مال دولت است و مدیر باشگاه برای آن زحمت نکشیده. بنابراین تا بازیکن پولی را طلب می‌کند، ۲۰۰ میلیون روی آن می‌گذارند و به وی پرداخت می‌کنند.»
    به عقیده خداداد، قانون سقف قراردادها هم دردی از این مسئله دوا نخواهد کرد. او گفت:‌ «مشکل ما این است که فوتبالی‌ها، فوتبال را اداره نمی‌کنند. الان قانون سقف قراردادها را گذاشته‌اند تا پول‌ها به زیر میز برود. مهدی رحمتی دوست من است، اما او هم پول زیرمیزی گرفته. در ظاهر قراردادها ۳۵۰ میلیون تومان است، اما ۵۰۰ میلیون از زیر میز بدون مالیات رد و بدل می‌شود. به عقیده من به جای گذاشتن این قوانین باید فوتبال را خصوصی کنند و خود به خود مسائل حل می‌شود.»
    عزیزی همچنین فدراسیون فوتبال ایران را بسیار ناموفق خواند و گفت:‌ «در حال حاضر شرایط خوبی از نظر موفقیت‌ها و البته تعدد ستاره‌ها و بازیکنان بزرگ نداریم و به نظر نمی‌آید که آقای کارلوس کی‌روش با وجود آنکه مربی خیلی خوبی است، بتواند کار خاصی در ایران انجام دهد. چون همه کارها از ریشه خراب است.»

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بعنوان یه پرسپولیسی ضمن تبریک به هوادارای عزیز استقلالی .

به نظر من فتح الله زاده خرید بسیار هوش مندانه ای داشت ... خرید رحمتی ! ... کسی که براحتی میتونه موقعیتهای حریف رو

خنثی کنه و اشتباهات رو پوشش بده ... واقعا دیشب نقش دروازه بان قدرتمند و شش دانگ رو به خوبی دریافتم .

خیلی عالی اشتباهات خط دفاع رو پوشش داد ... من فکر کنم اگه دیشب رحمتی نبود ... داماش شاهد یه برد تاریخی میشد .

13. 4 کاربر از Ssarshar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بعنوان یه پرسپولیسی ضمن تبریک به هوادارای عزیز استقلالی .

به نظر من فتح الله زاده خرید بسیار هوش مندانه ای داشت ... خرید رحمتی ! ... کسی که براحتی میتونه موقعیتهای حریف رو

خنثی کنه و اشتباهات رو پوشش بده ... واقعا دیشب نقش دروازه بان قدرتمند و شش دانگ رو به خوبی دریافتم .

خیلی عالی اشتباهات خط دفاع رو پوشش داد ... من فکر کنم اگه دیشب رحمتی نبود ... داماش شاهد یه برد تاریخی میشد .

به نظر من داماش برای 1 گل اینجوری تلاش کرد چون گل نمیزد باعث میشد تا این مقعیت ها پیش بیاد.اگه اولیش گل میشد اوضاع بازی فرق میکرد و این موقعیت ها پیش نمیومد.

استقلال باید یه فکری به حال دفاعش میکرد چون شکننده هست.

اشتباهاتشون تو پاس دادن زیاده.این مشکل باید رفع بشه وگرنه در اینده به مشکل بر می خوره.

15. 6 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

17. 3 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •