تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 98 اولاول ... 337379808182838485868793 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 978

نام تاپيک: معرفي كليه امكانات و رفع مشكلات LED مدل 2011 سوني به نام EX520

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

نكته بسيار مهمي كه در دو پست قبل به اون اشاره كردم به شرح ذيل است :
    دوستان عزيز! هشدار! به هيچ عنوان براي تميز كردن پنل تلويزيونتون، به صورت مستقيم روي سطح پنل آب يا مايع تميز كننده نپاشيد. اگر يه وقت مجبور به اينكار شديد حتما" بلافاصله آنرا با يك دستمال خشك پاك كنيد تا مبادا مايع با پايين آمدن از سطح پنل، از درز پايين قاب به داخل نفوذ نكنه. من به اجبار اين كارو انجام دادم اما بر اثر يه سهل انگاري ساده كمي از مايع به داخل تلويزيون نفوذ كرد و بعد به همين سادگي پنل تلويزيون سوخت و داغش به دلم موند. جهت اطلاع به عرضتون برسونم كه متاسفانه فلتهاي اتصال پنل به مدارات و بردهاي تلويزيون در پايين قرار گرفته و تحت هر شرايطي اگر مايعي به فلت ها برسه، اگر حجم مايع زياد باشه بلافاصله و اگر حجم آن كم باشه به مرور فلت ها رو سولفاته كرده و در نهايت باعث از بين رفتن پنل ميشه.الان يه سه هفته ميشه كه گذاشتمش نمايندگي براي تعويض پنل. نمايندگي ميگه در شرايط عادي حدود يكماه زمان ميبره تا پنل از دوبي بياد و روي تلويزيون تعميري نصب بشه. قيمت پنل بدون هزينه نصب (( 1 ميليون و 500 هزار تومان )) ناقابل. خود تلويزيونو ( سايز" 46)بهمن ماه 90 خريدم 1.900. متاسفانه الان به خاطر وضعيت خراب بازار ارز خود تلويزيون شده 4.300 اگه بتونيد پيدا كنيد. چون نمايندگيها وانمود مي كنند موجود ندارند.
    Last edited by عكاس باشي; 10-10-2012 at 17:21.

2. این کاربر از عكاس باشي بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

يه نكته آموزشي ديگه :
    هرچند تو كشور ما گارانتي معني درستي نداره اما باز هم توصيه مي كنم وسايل مختلف رو به خصوص تجهيزات الكترونيك رو بدون گارانتي معتبر نخريد.
    اين مشكلي كه برام پيش اومده اگه تلويزيونم بدون گارانتي بود حدود دو برابر آب ميخورد. چون گارانتي داشت 150 هزارتومان اجرت تعميرات نگرفتن قيمت پنل هم با 50% تخفيف شد 1.500.

4. این کاربر از عكاس باشي بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه a_m_663's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

سینمای خانگی سونی با دو باند بیسیم هستش که نمیدونم چجور بلندگوهای بیسیمشو فعال کنم. کسی هست بدونه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من یه مشکلی دارم !
    وقتی از طریق پورت VGA یا همون کامپوننت به تلویزیون تصویر می دم از ریزولوشن 1280 بیشتر نمی تونم ببینم ، یعنی تصویر می افته وسط صفحه و فول اسکرین نمیشه ! اشکال از کجاست ؟ هر کاریش می کنم نمیشه لپ تاپ من تا ریزولویشن 1680*1050 رو ساپورت می کنه ولی روی تی وی نمی تونم فول اسکرین ببینم !
    خواهشا راهنمایی بفرمایید

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

چطوری اصل این مدل تلویزیون با تقلبیش تشخیص بدیم ؟ یکی از آشناها از بانه خریده و پشت تلویزیون هم زده made in malaysia

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghaffar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    یه جایی به نام کوخرد

پيش فرض

سلام
    من امروز با اجازه تون به گروه شما پیوستم و یک تلویزیون KDL-40EX520 را (بدون گرانتی ) به قیمت دو میلیون و پنجاه هزار تومان از شهر بستک - هرمزگان گرفتم. الآن هم دارم صفحات این تاپیک رو یکی یکی میخونم. الآن همزمان داره نرم افزارش آپدیت میشه با وصل کابل شبکه به پشت تلویزیون و آپدیت اتوماتیک
    ای کاش مطالب اصلی . مهم در پست اول یا صفحه ی اول تاپیک قرار داده می شد تاهر کسی جدید میاد اینجا مجبور نباشه 83 صفحه بخونه

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

سلام
    من امروز با اجازه تون به گروه شما پیوستم و یک تلویزیون KDL-40EX520 را (بدون گرانتی ) به قیمت دو میلیون و پنجاه هزار تومان از شهر بستک - هرمزگان گرفتم. الآن هم دارم صفحات این تاپیک رو یکی یکی میخونم. الآن همزمان داره نرم افزارش آپدیت میشه با وصل کابل شبکه به پشت تلویزیون و آپدیت اتوماتیک
    ای کاش مطالب اصلی . مهم در پست اول یا صفحه ی اول تاپیک قرار داده می شد تاهر کسی جدید میاد اینجا مجبور نباشه 83 صفحه بخونه
    سلام ... مبارکتون باشه ...
    من پارسال همین موقع ها بود خریدم و بسیار هم از این خرید راضی هستم و شما هم کار خوبی کردید از این تلویزیون خریدید ...
    تنها عیبی که من دیدم توی این تلویزیون اینه که بعضی موقع ها موقع عوض کردن شبکه صدا و تصویر نا هماهنگ میشن به غیر از این تا حالا ازش ایراد دیگه ای ندیدم ....

10. این کاربر از Vahid67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام
    مبارکتون باشه
    خوش اومدید
    مدل ex620 رو با زیر نویس فارسی تست نکردید؟سونی گفته زیر نویس رو ساپورت میکنه از یواس بی
    منوهاش رو هم من رفتم دیدم عوض شده بود
    احتمالا امروز زیر نویس روهم خودم میرم تست میکنم خبرش رو میدم

در مورد نکات مهم تیوی من شخصا تو صفحه اول پست ندارم وگر نه ادیت میکردم باید از مدیرها بخوایم

12. این کاربر از hovo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghaffar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    یه جایی به نام کوخرد

پيش فرض

سلام از دوستانی که با اینترنت ویدیو ex520کار کردم منو راهنمایی کنن دستگاه من موقع کانکت ارور 5003 رو میده
    ممنون از دوستانی که کمک های بی دریغ خودشون را برای دارندگان این مدل تلویزیون ارائه می دهند.
    من هم موقع اتصال به ویدئو و موسیقی های اینترنتی همین مشکل را دارم و بهتر بگم که Track ID ظاهرا نمیتونه آی دی من رو تشخیص بده و خطای شبکه میده در حالی که در مرورگر آن می توان سایت سونی و یا سایت های دیگر را مشاهده کرد و اتصال اینترنت هم بر قرار است.
    آیا دوستان دیگه تونستند از محتویات اینترنتی آن استفاده کنند یا این سایت ها فیل تر است و باید از پ ر و ک س ی استفاده کرد؟ سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که بدون فیل تر شکن بالا میاد و مشکلی نداره.
    پیشاپیش ممنون از راهنمایی و کمک دوستان حاضر در تاپیک

14. این کاربر از ghaffar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arashp30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام ... مبارکتون باشه ...
    من پارسال همین موقع ها بود خریدم و بسیار هم از این خرید راضی هستم و شما هم کار خوبی کردید از این تلویزیون خریدید ...
    تنها عیبی که من دیدم توی این تلویزیون اینه که بعضی موقع ها موقع عوض کردن شبکه صدا و تصویر نا هماهنگ میشن به غیر از این تا حالا ازش ایراد دیگه ای ندیدم ....
    سلام من یکساله این مدله رو از بانه خریده ام به قیمت 910 هزار تومان و راضی ام .

16. این کاربر از arashp30world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •