شاید قفل هاش خرابه یا خوب بسته نشده
وگرنه نه لق نمیزنه
شاید قفل هاش خرابه یا خوب بسته نشده
وگرنه نه لق نمیزنه
بله یه لقی خیلی کوچیک داره که به شانس برمیگرده !میشه کسایی که این لب تاپ رو دارند بررسی کنن که باتری وقتی وصل لب تاپ لق می زنه یا نه؟
باطری اینها معلوم نیست از کدوم شرکت ملعون چینی وارد شده بعضی هاش قالب خوبی داره و خوب فیت میشه بعضی هاشم عین مال من یه کمی لقی داره.
(اگر لپ تاپ رو دستت بگیری تکون بدی کاملا متوجه میشی و یا با دست روی باطری فشار بدی)
راستش من اینقدر عیب تو این لپ تاپ دیدم چشمامو دیگه بستم و حاضر نیستم برای این مشکلات ببرمش گارانتی.
به نظرم شما هم بیخیال باش ارزش نداره دل و روده لپ تاپت رو بریزن بیرون چهار روز الافت کن آخر صدتا مشکل جدید برات درست کن اون اولی رو حل کنن.
من وقتی لپ تاپ رو بردم گارانتی فقط هزار تا خط و خش بهش افتاد اینقدر که تمیز کار میکنن نمیدونم اینا تعمیر کار لپ تاپن یا تعویض روغنی.....
![]()
عزیزم این تاپیک مشاوره خرید لپ تاپ نیست فکر نمیکنم اینجا جواب کاملی بگیری ولی از اونجا که تاپیک طرفداران و دشمنان 5110 هستش توصیه اکید میکنم سراغ این موجود مزخرف جیب خالی کن نری.سلام به دوستان عزیز
من یه یک دو ماهه که میخوام یه لپ تاپ بگیرم به نظرتون بین اینها کدوم یکی بهتره
acer aspire 5755g
vaio s135fx
dell inspiron 5110
hp probook 4530 s
asus 53sv
msi ge620
خواهشا رتبه بندی هاشو به ترتیب بگین
اگه تا 1تومن چیز لپ تاپ بهتری هست هم بگید
نیاز من : اینترنت - فیلم دیدن و موسیقی گوش دادن - بازی بکنم فوقش pes2012 و ...
الان وقت خوبی برای خریدن لپ تاپ هست یا نه ؟
هرچیزی بخر غیر 5110
تو چندین باری که رفتم گارانتی عین چی فقط 5110 میومد برای تعمیر و اونم همشون مشکلاتون مشابه.
تاپیک فعلی رو هم بخون تا ببینی این لپ تاپ چقدر ایرادات عجیب و غریب و دردسر داره.
به نظرم روی ایسوس فکر کن.
دوست عزیز منم 5110 دارم و مشکل خاصی باهاش ندارم. نمیشه مشکلات پیش اومده رو تعمیم به همه داد.
بهتره قبل از خرید ، روی گارانتیش تمرکز کنین و گارانتی درپیت نگیرین.
دوستان من وقتی شروع به نوشتن میکنم نوشته می پره به جایی که ماوس هست یا یه همچین چیزی..
خیلی پرش دارم
میشه بگید مشکل چیه ؟
باید حساسیت تاچ رو کم کنم ؟ چطوری ؟؟
Last edited by maysamsami; 04-11-2011 at 01:43.
موقع تایپ تاچ پد رو قفل کن ببین درست میشه یا نه (fn +f3)
لب تاپ 5110 عالیه. یکی از قفل های باطری من یکم ایراد داره و یک لق ضعیف میزنه. من که از خریدم خیلی راضی هستم. امیدوارم همه راضی باشن. البته موقع خرید باید به یک سری جزییات توجه کرد مثل ریفر بودن و یک گارانتی معتبر.
اگه منظورتون اون قفل ایه که با داخل کردن باتری بسته میشه
اون مدلش همینطوره خراب نیست
اگه دقت کنی موقع تایپ دستت گوشه تاچ پد قرار میگیره به همین دلیل باعث پرش اشاره گر میشه..
هم با کاهش حساسیت تاچ میتونی مشکلتو حل کنی هم با دقت در تایپ کردن.
برای اینکار به Control Panel>Mouse مراجعه کنید.
مشت نمونه خروارهدوست عزیز منم 5110 دارم و مشکل خاصی باهاش ندارم. نمیشه مشکلات پیش اومده رو تعمیم به همه داد.
بهتره قبل از خرید ، روی گارانتیش تمرکز کنین و گارانتی درپیت نگیرین.
وقتی میون دهها مدل 5110 بیش از نیمیشون خرابی داره این لپ تاپ کاملا مردوده !
شما لپ تاپت رو با ایسوس مقایسه کن ببین چقدر در اون روی طراحی و کیفیت تمرکز شده در صورتی که دل فقط فکر ارزون سازی بوده.
لپ تاپ من گارانتی مادیرانه
ببینید بخوام یه مثال روشن بزنم ...
اکثر ماها شاید برای یک بار شاید بیشتر تجربه خرید مثلا یه ماشین وطنی مثل پیکان و پراید و آردی و امثالش رو داریم.
مثلا پراید !
واسه یکی عالی در میاد تا 5 سال حالشو میبره ...واسه یکی از روز اول همجاش خرابه !
شما آمار خرابی رو ببین نه اینکه مال من سالمه پس همشون خوبه !
شانس خرید و خوب در اومدن داستانش با کیفیت قطعات و طراحی و معماری سخت افزار این لپ تاپ فرق داره.
الان بری تو بازار همه از 5110 مینالن
گارانتی های معتبر و غیر معتبر بری پره از 5110
از هر 10 نفری که تو همین فوروم 5110 دارن ببین چندتاشون از روز اول سالم بوده و عالی کارکرده.
به نظرت سونی یا ایسوس یا اچ پی به اندازه این مشکل دارن؟
تنها دلیلی که فروشنده ها سنگ دل رو به سینه میزنن سود بالای فروش این لپ تاپه...دل براشون شده برند سود آور
دوستان کار برنامه dell support center چیه ؟ خوبه ازش استفاده کنم یا نه ؟
ممنون میشم یکی توضیح بده.
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)