کسی اینجا HP Pavilion DV7-6099ee داره ؟
میشه یکم درباره مشکلاتش بگه
کسی اینجا HP Pavilion DV7-6099ee داره ؟
میشه یکم درباره مشکلاتش بگه
سلام دوستان
من 6080 دارم.
امروز با دو تا برنامه گرافیک رو امتحان کردم.
جالب بود.
فک میکنم cpu قشنگ کم می آورد.
فن cpu سخت درگیر بود ولی کارت گرافیک عین خیالش نبود. ولی فنش 98 درصد کار میکرد.
با این حال cpu داغتر بود.
اول این دو برنامه رو دانلود کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا atitool رو اجرا کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد روی scan for artifacts کلیک کنید
وقتی شروع به اجرا شد gpu-z رو اجرا کنید.
من تا 30 دقیقه گذاشتم cpu خیلی داغ کرد.قعطش کردم.
gpu-z نیاز به نصب نداره.
کیفیت ال سی دی دستگاه جالب نیست . با وجود تغییرات در grafic properties باز هم جالب نیست .
بنظر میرسه که تصاویر تیره را نمیتونه خوب از یکدیگر تفکیک کنه و همینطور رنگها یکم بیحال هستن
نه عزیزم منم اولا اینجوری فکر میکردک حتی بازی ها را خیلی بی کیفیت اجرا میکرد ولی توی 10 صفحه قبل فکر کنم یک اموزش گذاشتم که مشکل کاملا رفع شده و خیلی باحال شده و بازی ها را حتی بهتر از nvidia اجرا کردم ...
برای بهتر شدن نسبی رنگ ها ی تصاویر ویندوز میتونید بریئ تو تنظیمات کارت گرافیک Intel
تو منوی color Enhancement کنتراست رو بزارید 51
و saturation رو بزارید 2
یه مقدار بهتر میشه
مطمئن باشید کیفیت مانیتور این مدل خوبه و به نظر من HP بعد از apple و Sony رتبه سوم رو داره و حتی تو بعضی ار مدل هاش مثل envy و سری dv6-3174 کیفیتش از sony هم بهتره
![]()
Last edited by d.b23; 11-06-2011 at 17:34.
دوست عزیز یکم نوشته ها جابجا شده اگه امکانش هست کمی اصلاحش کنید .
چون اگه تعاریفی که شما میفرمایید صحیح باشد سایر دوستان را خیلی کمک میکنه
با تشکر ازتون![]()
کسی نمی دونه؟
راستی من همیشه شنیدم کیفیت صفحه نمایش sony و apple فوق العاده با کیفیت هستند و همیشه از بهترین ها اما چرا تو notebookcheck توی قسمت Rating - display حتی یه دونه 100% ندارن
بالا ترین: sony= %98 و apple= 93%
به خاط اینکه شما معمولا نمی تونید تکنولوژی رو تو دنیا پیدا کنید که 100 % کامل باشه و به هر حال همیشه یه ضعف و کمبودی تو هر تکنولوژِی وجود داره
![]()
با تشکر مجدد از دوست عزیز d.b23 بخاطر راهنماییهاشون
راستش من 6080 رو انتخاب کردم به این دلیل که بلوری و 8 گیگ رم و هارد یک ترا بکارم نمیاد
فقط این 6080 قسمت عددیش با بقیه کیبرد جدا هست یعنی مجزا هست یا خیر ؟
اگر یه ریویو خوب همراه با عکس هم در نت سراغ دارید لطفا یه لینک بزارید (من که تو گوگل چیزی پیدا نکردم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)