اخوی پست ایشون رو کامل بخون
نسخه XL یعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]امروز هسایه مغازمون دوستمه این گوش رو خریده بود نسخه xl ..
اخوی پست ایشون رو کامل بخون
نسخه XL یعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]امروز هسایه مغازمون دوستمه این گوش رو خریده بود نسخه xl ..
میدونم xl کدومه ولی دوربین اینا تو عکس کپی همهنسخه XL یعنی این
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا کاملا فرق دارن
هر سه با هم!
نویز عکسای سنسیشن خیلی بالاس ولی نور بیشتری هم داره
نمیدونم من از چند نفر که xe و xl داشتن گفتن مثل هم هستن !
------------------------------------------------------
چرا این سری سنسیشن اینقدر مخالف داره !؟ تو کلوب گوشی های دیگه اگه غلط هم بنویسی هیچی نمیگن ! ولی اینجا تا یه ذره بخوای از گوشی تعریف کنی چند نفر میریزن سرت !
Last edited by MOHAMMAD2010; 02-01-2012 at 13:46.
خوب در واقع بله ولی باید مانیتور Ips باشه و شرایط نور و کیفیت یکسان باشه!
من با Arc عکس انداخته بودم در نگاه اول تفاوتی با C5نداشت!
چون اساسی خراب کردن ، کسی نیست که بیاد از گوشی تعریف کنه... در نتیجه همه میان بد میگنچرا این سری سنسیشن اینقدر مخالف داره !؟ تو کلوب گوشی های دیگه اگه غلط هم بنویسی هیچی نمیگن ! ولی اینجا تا یه ذره بخوای از گوشی تعریف کنی چند نفر میریزن سرت !
ولی اس 2 ، کسی نمیتونه بیاد بدی ازش بگه...
XL اونقدرا بد نیست ، ولی XE و نسخه اصلی ، حتی از XL تک هسته ای هم ضعیف ترن... عددی قوی ترینن ، ولی در عمل ، از تک هسته ای ها ضعیف ترن...
نمیدونم والا من که هیچ کدومو ندارم ولی همین قدر میدونم که از گالکسی s2 هم که شما میگی کسی نمیتونه ازش بد بگه ، بد زیاد شنیدم ! از سنسیشن هم که میگی کلا بده خوبی زیاد شنیدم !
---------------------------------
والا در مورد Xl که دیگه همه میگن گوشی عالی هستXL اونقدرا بد نیست
----------------------------------
ببخشید این جوری میگم ولی این جور به نظر میاد شما چند نفر هستین که فقط میخواین این گوشیو خراب کنین ! البته امیدوارم اشتباه کنم .
دقیقا همینطوره اشتباه نمیکنی . شما یه سر برو موبایلستان یه زمانی فقط میگفتن اس2 اما الان xe رو پیشنها میدن همه تو این رنج ، اما این چند نفر اینجا فقط .... متاسفم که با اینکاراشون خیلی هارو به اشتباه میندازن من 1 نفر هم زورم نمیرسه حرف بزنی بن میشی
عزیز در عالی بودنش شکی نیست... ولی قیمتش تو بازار ایران کاذبه فعلا...والا در مورد Xl که دیگه همه میگن گوشی عالی هست
800 تومنه ، 150 تومن بیتس هم از روش ور میداریم میشه 650...
650 ، صفحه بزرگتر از آرک اس ، 100 مگا سی پی یو بیشتر ، رم بیشتر... قیمت هم 150 تومن...
سخت افزار خوبی هم داره نسبتا... دوربین خوب و نمایش رنگ صفحه خوب...
توی ایران به خاطر قیمت غیرمنطقیش دیگه نمیشه گفت عالیه ، ولی میشه گفت بد نیست...
من خودم هم به خریدش فکر کردم یه مقدار
اما ورژن اصلیش و XE ... بنچمارک ها امتیاز کمتری حتی نسبت به XL که تک هسته ای ــه دادن...
گوشی که بنچمارکش از مدل مشابهش که یک هسته کمتر ازش داره کمتره ، حرفی واسه گفتن نداره...
ببینم چه طوری این گند فجیع سخت افزارشو در برابر XL توجیح میکنی![]()
Last edited by .:PAR3A:.; 02-01-2012 at 18:41.
آخه گوشی که از گوشی 400تومنی Galaxy W ضعیف تره نمیدونم تخریبو این چیزا داره ؟ الان بنچ مارکم بیاد میگی باید کلفت باشه گوشی نازک بدرد نمیخوره
این موبایلستان هم خودت اونجا جواب میدی؟
باشه ما گمراه میکنیم
برا یاد آوری
قشنگ بنچ مارک ها رو ببین
من که یک روز داشتم میخندیدم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)