تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 364 اولاول ... 337379808182838485868793133183 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 3637

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان تفاوت قیمت LG 57000 47 با LG 65100 47 چقدره؟
    65100 به درد بازی 3بعدی میخوره؟
    یه نظر شما قیمت ها میاد پایین؟
    57000 47 اینچش 2.290 هست
    65100 47 اینچش 2.690 هست

65100 چون 200 هرتز هست برای بازی بهتره

قیمتها با توجه به افزایش قیمت دلار به زودی بال خواهد رفت
    به خصوص تو این مدلها که اسمارت و پر فروش هم هستن

داره خودمونی میشه jeghly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

قابلیت Time Machine Ready DVR چیست ؟؟؟؟؟؟؟؟

---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:02 PM ----------

من روتر وایرلس دارم اگر بخوام از طریق DLNA کامپیوتر رو وایرلس به تلوزیون وصل کنم باید چیکار کنم لطفا توضیح دقیق بدید. ممنون

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان تفاوت قیمت LG 57000 47 با LG 65100 47 چقدره؟
    65100 به درد بازی 3بعدی میخوره؟
    یه نظر شما قیمت ها میاد پایین؟

قیمته 57000 سایز 47 2290 هست و قیمته 65100 سایز 47 2690 هست (اختلاف 400 تومن )

65100 برای بازی و 3D هایی که حرکات سریع توشون هست بهتره و برای مسابقات ورزشی

قیمتها با توجه به قیمت دلار به احتمال زیاد بالا میره

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو یه نگاه بنداز

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

قابلیت Time Machine Ready DVR چیست ؟؟؟؟؟؟؟؟

---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:02 PM ----------

من روتر وایرلس دارم اگر بخوام از طریق DLNA کامپیوتر رو وایرلس به تلوزیون وصل کنم باید چیکار کنم لطفا توضیح دقیق بدید. ممنون

رفیق این قابلیت همون ماشین زمان هست.شما یه هارد 500 به بالا به tv وصل می کنی اونوقت هم متونی برنامه های شبکه دیجیتال رو ضبط کنی هم برنامه یزنده رو به عقب برگردونی.ولی من هنوز آزمایش نکردم.

هیچی.شما توی تنظیمات مودم باید dlna رو فعال کرده باشی بعدش یه نرم افزار که همراهه tv هست به نام nero واسه اشتراک گذاری فایله.وقتی برنامه رو باز کنی یه سرور میساز واسه اشتراک گذاری بعدش فایل هایی که میخوای به اشتراک بذاری رو انتخاب می کنی و بعدش سرور رو فعال اونوقت میتونی با tv فایل هارو ببینی توی خوده دفترچه راهنمای تلویزیون هست

---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------

قیمته 57000 سایز 47 2290 هست و قیمته 65100 سایز 47 2690 هست (اختلاف 400 تومن )

65100 برای بازی و 3D هایی که حرکات سریع توشون هست بهتره و برای مسابقات ورزشی

قیمتها با توجه به قیمت دلار به احتمال زیاد بالا میره

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو یه نگاه بنداز

رفیق اینا همه مزس شما یه سر تو بازار یک ماه پیش زده باشی حالا هم رفته باشی افزایش قیمت خیلی چیزارو متوجه میشی

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

رفیق اینا همه مزس شما یه سر تو بازار یک ماه پیش زده باشی حالا هم رفته باشی افزایش قیمت خیلی چیزارو متوجه میشی
    یک ماه پیش رو خبر ندارم دوسته عزیز
    منظور این چند روزه اخیر هست که دلار به شدت بالا رفته
    شنیدم که حدودا 30 درصد قراره قیمتها رو ببرن بالا
    انشااله که ارزون بشه و همه بتونن به راحتی چیزی رو که دوست دارن بخرن
    ولی وقتی دلار 50-60% رفته بالا ، باید دید چه خواهد شد

6. این کاربر از ئظا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

رفقا آپدیت های جدید وساهی بعد از عید تو رهه با قیافه های جدید

رونمایی از ویژگیهای جدید تلویزیون های هوشمند ال جی در سال ۲۰۱۲

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شرکت ال جی از ویژگیهای جدید تلویزیون های هوشمند خود در نمایشگاه CES لاس وگاس سال جاری پرده برداری می کند. ال جی قصد دارد در سال ۲۰۱۲ با قرار دادن بیش از ۱۲۰۰ برنامه کاربردی و کنترل جادویی جدید (Magic Remote) به تلویزیون های هوشمند خود رنگ جدیدی دهد.

به گفته مدیر ارشد ال جی در این بخش: گرچه بازار تلویزیون های هوشمند در مراحل اولیه خود به سر می برد، اما شرکت ال جی به طور مستمر در حال عرضه ویژگیهای جدید و به روز کردن تکنولوژی موجود به منظور دستیابی به جایگاه برترین تولید کننده تلویزیون های هوشمند در جهان می باشد. ویژگیهای کاربردی که در تلویزیون های هوشمند جدید ال جی معرفی خواهد شد، به کاربران این امکان را می دهد که تجربه جدیدی از تماشای تلویزیون داشته باشند.
    تلویزیون های هوشمند ال جی پیشرفت چشمگیری را با ارائه بیش از ۱۲۰۰ برنامه کاربردی در سال اخیر داشته است. علاوه بردسترسی به فیلم ها و برنامه های تلویزیونی، بیشتر کاربران می توانند به خدمات شبکه های اجتماعی (SNS) و کمک به خیریه ها از طریق تلویزیون های هوشمند خود دسترسی داشته باشند.
    ال جی در منطقه سه بعدی خود در نمایشگاه، علاوه بر ارائه مجموعه ای از فیلم ها و برنامه های تلویزیونی سه بعدی، قادر است فیلم های دوبعدی موجود را با استفاده از موتور مبدل ال جی به سه بعدی تبدیل نماید.
    به دلیل استفاده از تکنولوژی FPR، عینک های سه بعدی ال جی بدون باتری، سبک و ارزان بوده که این ویژگی باعث ایده آل بودن تلویزیون های ال جی برای استفاده گروهی در خانواده و مدت زمان طولانی تر برای مشاهده می باشد.
    اگرچه ویژگی های تلویزیون های هوشمند در حال رشد می باشد، ولی با استفاده از کنترل جادویی ال جی همه چیز روزبه روز ساده تر می شود. ویژگی جدید تشخیص صدا این امکان را به کاربران می دهد که با استفاده از دستورات صوتی متن هایی را وارد کنند. کلید گرد موجود بر روی این کنترل جادویی موجب حرکت و انتخاب سریع تر در منوها و برنامه های مختلف می شود. تنها با حرکت دادن این کنترل (مانند موس کامپیوتر) می توانید گزینه مورد نظر را بر روی صفحه انتخاب نمایید. ویژگی تشخیص حالت بدن این امکان را به افراد می دهد که با حرکات فیزیکی مانند تکان دادن دست تلویزیون خود را کنترل نموده و تنها با یک اشاره به راحتی و سریع گزینه مورد نظر را بر روی صفحه تلویزیون هوشمند خود انتخاب نمایند.

سینمای سه بعدی هوشمند ال جی ویژگی ارتباطی متعددی را ارائه می کند، که جدیدترین آنها تکنولوژی WiDi اینتل میباشد، که به افراد این امکان را می دهد تا ارتباط بیسیم ساده و سریعی را بین تلویزیون و کامپیوتر شخصی خود بدون نیاز به اینترنت به وجود آورند. از طریق تکنولوژی اشتراک گذاری هوشمند کاربران قادر هستند به اطلاعات ذخیره شده روی دستگاه های خارجی از قبیل کامپیوترهای شخصی، تبلت ها و گوشی های هوشمند دسترسی یافته، و هم چنین تصویر تلویزیون را به دستگاه های خارجی از طریق WiFi انتقال دهند.
    از طریق سرویس برنامه های کاربردی شما می توانید به تعداد زیادی برنامه و محتوا در تلویزیون هوشمند خود دسترسی داشته باشید. با وجود افزایش همیشگی تعداد برنامه ها و محتواها، ویژگی داشبورد خانگی ال جی با قابلیت به روز رسانی، همواره جستجویی سریع و آسان را برای شما فراهم می نماید. علاوه بر این با ایجاد یک میانبر بر روی صفحه داشبورد خانگی، افراد می توانند از برنامه و محتوای مورد نظر خود هر چه سریعتر استفاده نمایند.

8. این کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مازندران.آمل

پيش فرض

سلام بچها ! کسی می تونه به من تو مقایسه کردن از نظر کیفیت تصویر و امکانات بین lcd660 و led 57000 lg کمک کنه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام یک سوال داشتم من می خواهم ببینم یک مدل تلوزیون تو ایران است می تون زنگ بزنم گلدیران و سوال کنم اگه شما میتونید به من بگویید تلوزیون pz9500 الجی تو ایران بیدا می شود لطفا زود جوب بدهید

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام یک سوال داشتم من می خواهم ببینم یک مدل تلوزیون تو ایران است می تون زنگ بزنم گلدیران و سوال کنم اگه شما میتونید به من بگویید تلوزیون pz9500 الجی تو ایران بیدا می شود لطفا زود جوب بدهید
    هست دوسته عزیز
    فقط هم 50 و 60 اینچ داره
    پلاسما هم هست و 3D
    برای خرید هم میتونید برید جمهوری

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام کسی تلوزیون بلاسمای pz9500 از نزدیک دیده کیفیتش چطور است قیمتش چقدر است با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •