منم همین مشکل رو داشتم که کرک رو اشتباه کپی کرده بودم
منم همین مشکل رو داشتم که کرک رو اشتباه کپی کرده بودم
ولی من تنها کرکی که سایت گذشته بود رو دانلود کردم
شما میتونی لینک کرک سالم رو به من بدید یا یک راهنمایی کنید؟
ممنون میشم
من از کرکی که توی dvd بازی بود استفاده کردم و کپی کردم توی پوشه bin32
کرک سالم رو میتونی از اینجا دانلود کنی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتا اونجا که من میدونم کسی توی این بازی به اینجور باگس برخورد نکرده!!
حالا دو حال داره:اگه باگه که بعید میدونم بازی رو کلا از اول با نیو گیم شروع کن ببین رد میشه یا نه اگه نشد ایندفعه کلا بازی رو پاک و یه بار دیگه امتجان گن(گاهی اوقات تنها راه رفع باگ همین روشه!!) ولی اگه جواب نداد ایدفعه باید بری سراغ کرک و از لینک بالا کرکت رو عوض کن امیدوارم درست شه...
سلام دوستان . من می خوام پچ 1.9 رو نصب کنم ، ولی نسخه ی بازیم کرک هست و فایل اجرایی اصلی رو ندارم؟ جایی هست که بتونم دانلودش کنم؟
آرین جان لطف کردند توی پست اول گذاشتن![]()
قبل از اینکه پاکش کنم و دوباره نصب کنم، کرک ورژن ۱.۹ رو دانلود کردم، وارد بازی شد ولی در همون صفحه اول گیر کرد دیگه جلو نرفت
بعد پاکش کردم و دوباره نصبش کردم ولی الان این ارور رو میده
![]()
سلام. من می خوام پچ آپدیت 1.9 کریسیس 2 رو نصب کنم ، درایو C کامپیوتر توسط پچ اسکن میشه و در آخر نصب نمیشه. حتی بازی رو هم توی درایو C نصب کردم ، فایده نداشت. الان مشکل من اینه که پچ آپدیت نصب نمیشه.
شما باید فایل اجرایی بازی رو از پست اول این تاپیک دانلود کنید و با فایل اجرایی کرک شده در پوشه ی bin جایگزینش کنید و بعد از آپدیت بازی و نصب پچ ها کرک نسخه ی 1.9 رو بریزین .
درود
من بازی رو آپدیت کردم و پچ DX11 رو هم ریختم اما فکر کنم کرکم مشکل داره چون وقتی وارد بازی میشم فقط موس دیده میشه و صدا هم میاد اما تصویر ندارم.
ممنون میشم کرک سالم بازی رو بذارید. لینک های کرک پست اول همشون delete شدن.
آپدیت 1.9.
ممنونم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)