با سلام .
لطفا توضیح بدید که چگونه فتالیتیها فعال می شوند و رمزهای فتالیتیها را هم بگذارید.
با تشکر
با سلام .
لطفا توضیح بدید که چگونه فتالیتیها فعال می شوند و رمزهای فتالیتیها را هم بگذارید.
با تشکر
همون حرکات Mortal Kombat 3 هستش.
دوست عزیز شما از کدوم کمبات حرف میزنید
بهتره که دقیق تر منظورتون رو بگید
اگه در مورد کمبات 4 تو مشکل افتادین من میتونم حلش کنم چون این بازی رو با تمام جزئیات میشناسم
البته فقط کافیه بگی برای چه کنسولی هست چون کامپیوتریش با نسخه پلی استیشنش فرق میکنه
![]()
سلام من هميشه از اول كمبات باز بودم ولي نمي دونم چه طوري فتاليتي بزنم.رمز هاش هم دارما اما ميزنم هنگام اينكه ميگه فنيش هم اما كار نميكنه تند و پشت سر هم ميزنم همينطوره...ميشه يه اموزشي بدبد به ما مبتدي؟؟؟
مثلا تو كمبات 4 و التميت 3
كاري نداره ، فقط کافیه اول حریف رو ببری ودر زمانی که نوشته میشه فینیشهیم وسر حریف برای چند ثانیه میچرخه در جای درستت قرار بگیری ورمز رو بزنی مثلا رمز فاتالیتی 2 اون زنه مو بلنده که اسمش سیندله اینه :سرعت ، سرعت ،دفاع ، دفاع،لگد کوچیک
که باید به حریف جفت بشی وبعد بزنی
تمرین کن صد در صد میتونی
اگه هم وقت فینیشهیم برات کافی نیست باید این کد رو در صفحه لودینگ قبل از بازی وارد کنی:رعد ؛ رعد، جمجمه ،رعد ، رعد ، جمجمه
اگه بازم مشکل داشتی بگو
يه تايپيك در اخبار و رمز بازيها زدم mortal kombat 9
حتما سر بزنيد
این بازی برای ps2 هم هست ؟ حالت راندی باشه؟...مثل کمباد4 سگا باشه.... اگه آره کسی آدرس داره بده من بخرم ؟!
سلام
من این بازی هارو دانلود کردم -خیلی جالب بود
اگه کسی خاست میتونم براش بفرستم
mk-antologhy
mk-epidem
و.....
7 نسخه بازی mortal kombat
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)