سلام دوست عزیز
براتون مقدور هست صفر تا 100 کار تولید جوراب بافی و همچنین صنایع توتون و تنباکو رو شفاف توضیح بدین
سلام دوست عزیز
براتون مقدور هست صفر تا 100 کار تولید جوراب بافی و همچنین صنایع توتون و تنباکو رو شفاف توضیح بدین
1-اول باید یه مکان یا کارگاه یا مغازه حدود 20 متر به بالا جور بشه. تا بشه حدود دو یا 3 دستگاه جوراب بافی جا بشه.
2-خریدن دستگاه جوراب بافی که مدلهای مختلف داره( جدید. قدیمی. پیشرفته. ساده و...) که دستگاه های جدید قابلیت برنامه ریزی از طریف کامپیوتر و usb رو هم دارند.(برای طراحی نوع جوراب . شکل و اندازه و ظاهر) دستگاه های قدیمی باید به طور دستی این کار رو کرد که جوراب های ساده رو میشه خیلی راحت تولید کرد . که قیمت جدیش گرونه ولی قدیمی یا دست دوم به مراتب ارزون تره.
3-چون موقع تولید جوراب این دستاه ها سر و صدای یه کم زیاد ایجاد میکنه بهتره داخل اپارتمان یا اماکن مسکونی نباشه.
چند مدل از دستگاه های تو لید جوراب. تمام اتومات(جدید) حدود 2 میلیون تومن قیمت این دستگاه هاست.
البته قدیمی هاش ارزون تره 1.5 میلیون حدودا 700 هزار تومن دست دوم هم گیر میاد.
اسکاج بافی هم به این صورته قیمت دستگاه ها حدود 2 میلیون هست.
کلا ماهی رو هم اگه 3 تا دستگاه رو داشته باشی 900 هزار تومن تا 1.5 میلیون تومن سود میده به شرط اینکه فروش داشته باشیی.
پارچه بافی(نساجی هم خوبه)
فیلتر سازی. لنت ترمز . تیوپ. کلید و پریز . ارایشی بهداشتی(صابون.شامپو. کرم.و...) اطلاعات خواستی در خدمتیم.
این موردهای اخر که گفتم یه خورده هزینه خرید دستگاه بیشتره.
Last edited by alivw71; 16-04-2012 at 13:17.
سلام عزیزان
متولد 69 هستم و معافیت کفالت در حین خدمت هم گرفتم(یعنی 7 ماه خدمت کردم)
با مدرک دیپلم تجربی و با معرفی بابام که بازنشسته بانکه میخوام به عنوان "متصدی" وارد بانک شم
میخواستم بدونم باید چه تواناییهایی داشته باشم:
_اگه کتاب مفیدی هم درباره آموزش کارهای داخل بانک میشناسید معرفی کنید
_برای مثال از کامپیوتر چه چیزایی باید بدونم
_زبان انگلیسم هم از لحاظ لغت خوبه
مرسی از جوابتون ممنونم![]()
در مورد آرایشی و بهداشتی میشه توضیح بدین ؟![]()
درمور ارایشی بهداشتی:
1-مجاز باشه یا غیر مجاز !
در مورد اینکه مجاز تولید کنید . باید بگم که مواد مرغوب و اولیه خیلی گران تمام میشه و باید کلی مالیات بر ارزش افزوده و خط تولید برای هر محصول جدا گانه بزنی. یه هزینه ی چندین ملیونی بر میداره . که تو ایران به صرفه نیست.
2- غیر مجاز: یعنی بدون مجوز از وزارت بهداشت و درمان و اموزش پزشکی . اقدام به تولید لوازم ارایشی(کرم.رژه لب. مداد و...)کنی که میتونی با مواد غیر مرغوب مثل 'gerisiloin . روغن بادام. منژیت و... برای ساخت کرم استفاده کنی و با برند های معروف وارد بازار کنی. یا با بشکه هایی که پر کرم هستندرو خریداری کنید و انها را بسته بندی شیک با برندهای خارجی قالب کنی.
Last edited by alivw71; 22-04-2012 at 13:58.
شما باید در ازمون استخدامی باند شرکت کنید و در صورت قبولی چون پدر شما هم سابقه کاری در بانک داشته اند دیگه نیاز به شخصی که شما را تائید کنه ندارید. به راحتی به صورت پیمانی و بعد چند سال رسمی میشید.
اشنایی در زمینه کامپیوتر زیاد لازم نیست چون فقط در حد وار کردن مبلغ و شماره حساب که یه خورده سرعت عمل لازمه.
دوستان ما نیاز داریم که یه مقداری اجناس دکوری یا مصرفی چینی بخریم.برای مغازه.بجز صالح اباد و جنت اباد جایی رو میشناسید که تاجر ها انجا جمع باشند؟
در ضمن من نت رو هم کامل سرچ کردم و به تاجرهایی که اگهی داده بودند هم سر زدم .
کسی از کار عکاسی و آتلیه سر رشته داره که چقدر سرمایه اولیه میخواد و ...
سلام.من تازه با این انجمن آشنا شدم.خوشحالم که چنین انجمنی وجود داره
راستش من میخوام یک شرکت همانند شاتل , پارس وی و ... راه اندازی کنم که خدمات adsl برای کاربران فراهم کنم
به جز گرفتن مجوز و پروانه و... چندتا راهنمایی میخاستم.نمیدونم پستم رو در جای درستی دارم مطرح میکنم یا اشتباهه.اگه اشتباهه معذرت میخوام
میخواستم بدونم از نظر سخت افزار و نرم افزار به چه امکاناتی نیاز هست.برای راه اندازی.و به جز هزینه کارمند ها و هزینه دفتر میخوام بدونم چه مقدار هزینه سخت افزاری و نرم افزاری برام داره
ممنون میشم در این 2 مورد راهنماییم کنید
سلام
منو خواهرم و دوستش هر 3 لیسانس نرم افزار هستیم و حالا ما میخوایم یک شرکت نرم افزاری راه اندازی کینم.
دقیقا میخوام بدونم به چی نیاز داریم برای راه اندازی
و از چه روشهایی میشه مطمعن بود که درآمد خوبی میتونیم داشته باشیم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)