نمیخوام بحث رو ســیــاســی کنم ولی خبر در اصل یه چیزه . صدا و سیمای ما با یک لحن خبر رو میگه و BBC هم با یه لحن دیگه. هر کدوم طوری میگن که برداشت مخاطب به نفع خودشون باشه
+
در مورد منفور بودن کشورمون توی اروپا و آمریکا باید بگم که در واقع ســیــاســت اونها زمین تا آسمون با ســیــاســت ما فرق داره . هیچ وقت یک کشور رو منفور نشون نمیدن .. یه خبر مسخره گیر نمیارن چهار تا دروغ هم بزارن روش تحویل ملتشون بدن . دست میزارن روی فرهنگمون
( که سر تا پاش ضعفه ! ) مثلا میگن توی ایران سر کرایه تاکسی روی هم چاقو میکشن
( که عین واقعیته ) یا توی ایران حتی اگه مردم بعد از تصادف ها چیزیشون نشه حتما از دعوا های بعدش آسیب میبینن
( همون موقع هم یه ویدئو از دعوا کردن دو نفر به خاطر تصادف میزاره - که این هم عین واقعیته ! ) به خاطر همین پیش مردم اروپایی و آمریکایی یه کشور عقب مونده و صرفا مصرف کننده هستیم
( که هستیم ! ) نه به عنوان یک کشور منفور
( البته به استثنای آمریکا ) نه به عنوان یک کشور
تروریست . این درسته که ایران رو با بمب اتم هم میشناسن ولی هیچ وقت ، هیچ جا ندیدم بهمون تروریست بگن ..
+
من به خاطر گرفتن جزوه ی DirectX 11 API با یک استاد دانشگاه کانادایی صحبت کردم که وقتی فهمید ایرانی هستم واقعا تعجب کرد که البته این رفتار ایشون برای من عادی بود

نمونه های مشابه رو زیاد دیده بودم . چند سال پیش هم مجله بازی رایانه یه گزارش از E3 گذاشته بود که با بازیساز های معروف مصاحبه میکرد و وقتی بازیساز ها میفهمیدن که اینها از ایران اومدن تعجب میکردن و اکثرشون میگفتن : مگه توی ایران گیمر هم هست ؟!
بازی B3 بر خلاف بازی های مشابه ایرانی ها رو مدرن تر نشون داده . سر همین ماجرای دشمن ها من خیلی پیگیر بودم که آخر سر بهم جواب دادن که گروه
PLR فقط ایرانی نیستن .. از سرتاسر دنیا توش عضو هستن
+
بر فرض کل دشمن های توی بازی ایرانی باشن . با ناراحتی من و شما که کاری درست نمیشه ! اون موقع که همین آمریکا ، فرت و فرت بازی میساخت که توش آمریکایی ها دنیا رو نجات میدادن و ...
( طوری که شخصیت مثبت هر بازی حتی بازی هایی که کشور های دیگه میساختن یه آمریکایی بود ) ما چه گلی به سرمون زدیم ؟! اون موقع که عزیزان هم وطن پشت سر هم مستند میساختن که بازی کامپیوتری بده ! بازی کامپیوتری اخــه ! ما چیکار کردیم ؟! بدبختی ما اینجاست که فقط اعتراض کردن رو بلد شدیم !
( مخاطبم شخص خاصی نیست .. دارم کلی میگم ) در مورد اینکه 30 سال پیش چی بودیم و چی شدیم باید بگم که مقصر خودمونیم . همین کره ی جنوبی رو ببینید که تا 40 سال پیش نوکری کشور ما رو میکرد ... پیشرفت الانشون به خاطر انقلاب ســیــاســی بود یا فرهنگی ؟
واقعا چه خوبه اگه یاد بگیریم که به جز اعتراض کردن میتونیم کار دیگه ای هم انجام بدیم !
بحثمون چی بود چی شد !!! : دی
حمله به سفارت آمریکا که نشونه ی تروریست بودن نیست .. توی آرشیو VoA بگرد . از اون ماجرا برای نشون دادن فرهنگمون استفاده میشه نه تروریست بودنمون