تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 335 اولاول ... 337379808182838485868793133183 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 3344

نام تاپيک: Battlefield 3

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

اینقدر حساس نباشید تو خیلی از بازیها خود امریکا مورد حمله قرار گرفته،فقط یه بازی ویدئویی هست اینا همش برای هیحان انگیز کردن بازیه.
    آخه میدونی مشکل چی ؟
    تو اون بازی ها امریکا مظلوم واقع شده و هدف تروریست و همیشه با فداکاری های یه گروه جون سالم به در برده نیویورک داغون شده و....
    ولی الان چی ؟

چند سال پیش هم مجله بازی رایانه یه گزارش از E3 گذاشته بود که با بازیساز های معروف مصاحبه میکرد و وقتی بازیساز ها میفهمیدن که اینها از ایران اومدن تعجب میکردن و اکثرشون میگفتن : مگه توی ایران گیمر هم هست ؟!
    تمام حرفت کاملا درست و بحثی درش نیست
    من اون مصاحبه رو دیدم این هم من به متن بالا اضافه کنم
    مردم کشورهای دیگه (منظورم کشورهای منطقه نیست که از ما بدبخت تر هستن) فک می کنن ایران کره شمالی دوم هست
    و این که میگن تروریست هستم کاملا با مدرک هستش حمله به سفارت امریکا و......
    دوستان بحث رو همینجا تموم کنیم تا همگی بن نشدیم و تاپیک بسته

2. 2 کاربر از king_darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mac_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

نمیخوام بحث رو ســیــاســی کنم ولی خبر در اصل یه چیزه . صدا و سیمای ما با یک لحن خبر رو میگه و BBC هم با یه لحن دیگه. هر کدوم طوری میگن که برداشت مخاطب به نفع خودشون باشه

+

در مورد منفور بودن کشورمون توی اروپا و آمریکا باید بگم که در واقع ســیــاســت اونها زمین تا آسمون با ســیــاســت ما فرق داره . هیچ وقت یک کشور رو منفور نشون نمیدن .. یه خبر مسخره گیر نمیارن چهار تا دروغ هم بزارن روش تحویل ملتشون بدن . دست میزارن روی فرهنگمون ( که سر تا پاش ضعفه ! ) مثلا میگن توی ایران سر کرایه تاکسی روی هم چاقو میکشن ( که عین واقعیته ) یا توی ایران حتی اگه مردم بعد از تصادف ها چیزیشون نشه حتما از دعوا های بعدش آسیب میبینن ( همون موقع هم یه ویدئو از دعوا کردن دو نفر به خاطر تصادف میزاره - که این هم عین واقعیته ! ) به خاطر همین پیش مردم اروپایی و آمریکایی یه کشور عقب مونده و صرفا مصرف کننده هستیم ( که هستیم ! ) نه به عنوان یک کشور منفور ( البته به استثنای آمریکا ) نه به عنوان یک کشور تروریست . این درسته که ایران رو با بمب اتم هم میشناسن ولی هیچ وقت ، هیچ جا ندیدم بهمون تروریست بگن ..

+

من به خاطر گرفتن جزوه ی DirectX 11 API با یک استاد دانشگاه کانادایی صحبت کردم که وقتی فهمید ایرانی هستم واقعا تعجب کرد که البته این رفتار ایشون برای من عادی بود نمونه های مشابه رو زیاد دیده بودم . چند سال پیش هم مجله بازی رایانه یه گزارش از E3 گذاشته بود که با بازیساز های معروف مصاحبه میکرد و وقتی بازیساز ها میفهمیدن که اینها از ایران اومدن تعجب میکردن و اکثرشون میگفتن : مگه توی ایران گیمر هم هست ؟!
    بازی B3 بر خلاف بازی های مشابه ایرانی ها رو مدرن تر نشون داده . سر همین ماجرای دشمن ها من خیلی پیگیر بودم که آخر سر بهم جواب دادن که گروه PLR فقط ایرانی نیستن .. از سرتاسر دنیا توش عضو هستن

+

بر فرض کل دشمن های توی بازی ایرانی باشن . با ناراحتی من و شما که کاری درست نمیشه ! اون موقع که همین آمریکا ، فرت و فرت بازی میساخت که توش آمریکایی ها دنیا رو نجات میدادن و ... ( طوری که شخصیت مثبت هر بازی حتی بازی هایی که کشور های دیگه میساختن یه آمریکایی بود ) ما چه گلی به سرمون زدیم ؟! اون موقع که عزیزان هم وطن پشت سر هم مستند میساختن که بازی کامپیوتری بده ! بازی کامپیوتری اخــه ! ما چیکار کردیم ؟! بدبختی ما اینجاست که فقط اعتراض کردن رو بلد شدیم ! ( مخاطبم شخص خاصی نیست .. دارم کلی میگم ) در مورد اینکه 30 سال پیش چی بودیم و چی شدیم باید بگم که مقصر خودمونیم . همین کره ی جنوبی رو ببینید که تا 40 سال پیش نوکری کشور ما رو میکرد ... پیشرفت الانشون به خاطر انقلاب ســیــاســی بود یا فرهنگی ؟ واقعا چه خوبه اگه یاد بگیریم که به جز اعتراض کردن میتونیم کار دیگه ای هم انجام بدیم !

بحثمون چی بود چی شد !!! : دی
    حمله به سفارت آمریکا که نشونه ی تروریست بودن نیست .. توی آرشیو VoA بگرد . از اون ماجرا برای نشون دادن فرهنگمون استفاده میشه نه تروریست بودنمون
    ممنونم از این که نظراتتونو در اختیار من گذاشتید

فقط درباره اون قسمت قرمز بگم که
    بنده یه شغلی پیدا کردم تو بلزیک رفتم برای مصاحبه و قبول شدم چون با پاس یه کشور دیگه خودمو معرفی کردم
    هفته اول رتم سر کار همکارام کم کم باهام ارتباط برقرار کردن و گفتن لحجه داری ..منم گفتم ایرانی هستم
    3 نفر با من داشتن صحبت میکردن هر سه نفرشون یعد از این که من این حرف زدم یهویی رفتن ....
    منم فردا اومدم سر کار رئیسم اومد گفتم که یه نفر گفته شما تو ایران زندگی میکردی....منم گفتم آره
    برگشت گفت تو این شرکت تروریست و مسلمون جایی نداره از اینکه تو این هفته باشما کار کردم بسیار خوشحالم و ....خلی راحت اخراج شدم
    دیگه بهتره این بحث تموم بشه
    Last edited by mac_world; 10-09-2011 at 22:29.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALI&SOAP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اگه الان این بازی تو ایران اتفاق میفته باز مقصر خودمونیم

تمومش کنید تا تاپیک بسته نشده!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بر فرض کل دشمن های توی بازی ایرانی باشن . با ناراحتی من و شما که کاری درست نمیشه ! اون موقع که همین آمریکا ، فرت و فرت بازی میساخت که توش آمریکایی ها دنیا رو نجات میدادن و ... ( طوری که شخصیت مثبت هر بازی حتی بازی هایی که کشور های دیگه میساختن یه آمریکایی بود ) ما چه گلی به سرمون زدیم ؟! اون موقع که عزیزان هم وطن پشت سر هم مستند میساختن که بازی کامپیوتری بده ! بازی کامپیوتری اخــه ! ما چیکار کردیم ؟! بدبختی ما اینجاست که فقط اعتراض کردن رو بلد شدیم ! ( مخاطبم شخص خاصی نیست .. دارم کلی میگم ) در مورد اینکه 30 سال پیش چی بودیم و چی شدیم باید بگم که مقصر خودمونیم . همین کره ی جنوبی رو ببینید که تا 40 سال پیش نوکری کشور ما رو میکرد ... پیشرفت الانشون به خاطر انقلاب ســیــاســی بود یا فرهنگی ؟ واقعا چه خوبه اگه یاد بگیریم که به جز اعتراض کردن میتونیم کار دیگه ای هم انجام بدیم !
    کلا پست بسیار عالی بود سعید جان .اما تیکه ی آخرش عالی تر بود.
    کلا متاسفانه ضعف عمیق فرهنگی در بند بند وجود ملت و مملکت ما ریشه کرده.مطمئنا همه می دونیم که بازی سازی یه علمه.اگه Battlefield 3 داره ایران رو می کوبه یعنی اینکه اونا دارن به وسیله ی علم و در قالب سرگرمی فرهنگ ما رو تخریب می کنن.پس ما هم علممون رو ببریم بالا و جوابشون رو بدیم.سعید خیلی خوب گفت.روزی که اونها با گیم به افکار جهت می دادن ما چی کار کردیم ؟ داشتیم بازی ها رو ممنوع می کردم و بازی و بازی سازو و بازی بازو می کوبیدیم !
    با هوچی گری و جو سازی کاری درست نمیشه!
    فقط حرف می زنیم و جو سازی می کنیم !
    عزیز شما اگر ناراحتی علمتو ببر بالا و جوابشون رو با علم بده با پست دادن در این تاپیک هیچ اتفاقی نمیفته! زمانی که درجه بندی سنی 25+ در مملکت ما وجود داره یعنی اینکه اولا اون کسانی که همچین درجه بندی گذاشتن کلا نمی دونستن گیم یعنی چی دوما توهین به شعور گیمر.پس علم بازی سازی در این مملکت جایی نداره از همین طریق هم ضربه می خوریم
    حرف آخر واقعا تاسف می خورم برای افراد ظاهر بین که ناراحتن که توی یه بازی برج میلاد خراب میشه
    اگه یه مقدار دیدتون باز بود می فهمیدید چیزی که داره تخریب میشه دامنش خیلی خیلی وسیع تر از برج میلاد و مرگ 4 تا سربازه.
    ولی ما همچنان ظاهر بین می مونیم.همین طور که سر قضیه ی گیم تا به الان خوب اینو نشون دادیم
    خوش باشید !
    Last edited by m_kasaeei; 10-09-2011 at 23:32.

6. 2 کاربر از m_kasaeei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

دوستان اگه امکان داره این بحث ها رو تو پروفایل انجام بدین تا اینکه هم مشکلی پیش نیاد و هم اینکه از بحث اصلی تاپیک هم منحرف نشیم.
    ممنون از توجه دوستان

8. 4 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان اگه امکان داره این بحث ها رو تو پروفایل انجام بدین تا اینکه هم مشکلی پیش نیاد و هم اینکه از بحث اصلی تاپیک هم منحرف نشیم.
    ممنون از توجه دوستان

تو پروفایل ؟

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

بله عزیز تو پروفایل! باهاش که آشنایی دارین؟!
    البته اگه امکان داره... چون موضوع تاپیک عوض میشه برای این گفتم...

11. 4 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Vahidking.75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شوشتر

پيش فرض

اولا : سعید رو واسه این طرز فکرش تحسین می کنم
    دوما : ما فقط حرف میزنیم ، بهتره بریم علم خودمونو بالا ببریم دوتا بازی خوب بسازیم ، اونجا اگه خواستی میتونی امریکایی ها رو هم بکشی اصلا یه بازی بسازین تخریب امریکا
    سوما : ببخشید این بحس رو ادامه دادم

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

من که واسم اهمیتی نداره هر چی باشه یه بازیه دیگه البته با تمام احترام...فقط میخوام بدونم MW3 بهتر میشه یا BF3 که باید صبور باشیم! اینقدرم سیاسی بازی درنیارین سربازان گمنان همجا هستند !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این بحث ها فایده ای نداره ادامش ندید

من خودم وقتی تریلر تهرانو رو دیدم یه حس بدی بهم دست داد

اینم تریلر فیزیک بازی:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

15. این کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •