تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 98 اولاول ... 337379808182838485868793 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 980

نام تاپيک: Hitman: Blood Money

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

1

یکم امیدوار شدم!

اینم مرحله 13:

مرحله:Amendment XXV
    خب این آخرین ماموریت شماست که این دفعه از طرف مامور اسمیت هست(همون دست و پا چلفتی توی آسایشگاه!) شما در کاخ سفید هستید (بخش موزه!) رئیس جمهور آمریکا قرار ترور بشه اونم به دست یک قاتل حرفه ای از جنس شما به اسم Mark Parchezzi (the third) نمیشه از FBI یا CIA یا NSA کمک گرفت چون کسی که پشت پرده این تروره در واقع نایب رئیس ریاست جمهوری آمریکاست Daniel Morris
    شما باید هر دو نفر رو بکشید و مطمئن بشید رئیس جمهور در امانه

برای این مرحله به w2000 نیاز دارید با آخرین آپ گرید ها

وارد ساختمان کاخ بشید و کیف رو روی ریل دستگاه کنترل قرار بدید بعد خودتون از دستگاه رد بشید و بعد به انتهای سالن(جلوی دری که نگهبان داره) برید و سمت چپ وارد دستشویی بشید بعد سمت تابلو نقاشی کمین بگیرید تا خدمت کار قرمز پوش بیاد و موقعی که داره .... می کنه! بیهوشش کنید و لباسشو بپوشید جسد رو از جلوی در دور کنید و بیرون بیاید (مراقب باشید کسی جسد رو نبینه و گرنه در کسری از ثانیه آبکش میشید!) در سمت راست سالن رو باز کنید و دومین در از چپ رو باز کنید و وارد حیاط خلوت! بشید(از باران و موسیقی متن لذت ببرید!) بعد در فرصت مناسب نگهبان رو بیهوش کنید (اگه نیست صبر کنید بیاد) و جسدش رو پشت کانال هواکش و بوته ها طوری پنهان کنید که معلوم نباشه(اسلحه رو هم همون جا بندازید) لباسشو بپوشید و برگردید و کیفتون رو از رو ی دستگاه کنترل بردارید و وارد در انتهای سالن بشید بعد اولین در سمت چپ به اتاق نگهبان ها وارد بشید از روی میز کی کارد و نوار فیلم دوربین های امنیتی (زیر مانیتور) و از جعبه اسلحه یه pistol بردارید و بزاریدش تو جیبتون(راست کلیک!!!) بعد خارج بشید و مستقیم به مسیرتون ادامه بدید تا به در کارتی برسی که اونم مشکلی نداره از راهرو بگذرید و از پله ها بالا بیاید و اولین در سمت راست رو باز کنید شما نزدیک دفتر مارک هستید که یه خانومی هم اونجاست با یه سگ سیاه! به سمت اولین در از سمت چپ برید و صبر کنید تا مارک با اون خانوم و سگه برن قدم بزنن و وقتی نگهبانا حواسشون نیست وارد بشید از درهای سمت راست برید تو و دوباره به راست برید تا وارد دفتر مارک بشید توی مسیر کنار پیانو یک جعبه هست که درش رو باز کنید و منتظر بمونید تا مارک برگرده(در اینجا شما میفهمید که این خانوم زیادم به مارک وفادار نیست! شایدم برعکس!) و در موقعیت مناسب با Syringe poison بکشیدش و کی کاردشو بردارید و جسدش رو هم توی جعبه بندازید و از همون مسیر برگردید و خارج بشید اگه زنه دیدتون هول نشید و از در مستقیم اتاقش خارج بشید در انتهای سالن (سمت راست) رو باز کنید درکوچک کرم رنگ رو باز کنید و به طرف حیات غربی برید بعد از دیواره و پیچک ها بالا برید تا به پشت بام برسید(مراقب مامور سیاه پوش باشید) بعد مستقیم برید تا به در کارتی برسید ماموری داره اوجا سیگار میکشه(اگه نیست صبر کنید تا بیاد) بدون اینکه شما رو ببینه pistol رو دربیارید و از پشت سر سپر انسانیش کنید! بعد با اسلحه بکوبید تو سرش تا بیهوش شه و لباسشو بپوشید و کارتش رو بردارید pistop رو کنار جسد بندازید و کیف رو کمی دورتر زمین بزارید و وارد ساختمان بشید اتاق بیضی شکل ریاست جمهوری رو از روی نقشه پیدا کنید هدف اوجا داره چرخ میزنه و وارد بشید بعد از دمو و انفجار بمب بدون جلب نظر هدف رو تا روی بام تعقیب کنید و w2000 رو دربیارید (مراقب باشید سوراخ سوراخ نشید!) بعد از راه دور!(جلوی در) مخشو بزنید و بعد اسلحه رو جمع کنید و کل مسیر رو به دستشویی برگردید و لباستون رو بپوشید و از کاخ سفید خارج بشید(Escape)

خائن ها به بهشت نمی روند!
    اشتباه نکن این اخرین مرحله بازی نیست مرحله اخر ما از تابوت به کمک دکمه های موس w استفاده کنید تا به هوش بیاد بعد همرو میفرستیم اون دنیا مخصوصا وکیل دکتر فلجه پدر روحانی وقتی بازی رو تموم کردین دمو های اخر بازی رو ببینید

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اشتباه نکن این اخرین مرحله بازی نیست مرحله اخر ما از تابوت به کمک دکمه های موس w استفاده کنید تا به هوش بیاد بعد همرو میفرستیم اون دنیا مخصوصا وکیل دکتر فلجه پدر روحانی وقتی بازی رو تموم کردین دمو های اخر بازی رو ببینید
    خشایار جان اون مرحله انقدر ساده بود که از خیرش گذشتم و اینو توی اولین قدم به قدم ذکر کردم (که سه مرحله حذف شدن)

قربانت

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خشایار جان اون مرحله انقدر ساده بود که از خیرش گذشتم و اینو توی اولین قدم به قدم ذکر کردم (که سه مرحله حذف شدن)

قربانت
    ببخشید

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام....آقا یکی این چیزایی که آخر مرحله میاد رو برام توضیح بده ..ماکه سر در نیاوردیم.....همینطور اون چیزی که میتونیم بخریم ( bribe cilvi....و غیره )
    کامل توضیح بدید....من هرکاری میکنم سایلنت اسیسن نمیشم..اصلا کجا مینویسه...برای اینکه سایلنت اسیسن بشم باید چی کار کنم ؟
    در ضمن برای من تو مرحله 3 از بازی میپره بیرون..حالا چرا نمیدونم.....کراک من همون 13 مگیه اس..اشکال از اون نیس...
    در ضمن برای قشنگ تر بازی کردن چه پیشنهادی دارید ؟
    سلام

شما کدوم مرحله رو مشکل دارید؟آخر مرحله به شما میگه چند نفر رو کشدید-چند تیر شلیک کردید-تصویری از شما روی دوربین ضبط شده-چند بار پوششتون لو رفته-چند شاهد باقی مونده-چقدر سروصدا داشتید و .....

وقتی یه مرحله رو رد می کنی کمی هویتت شناخته میشه نسبت به 100(100/0) بعد از هر مرحله باید با توجه به مقدار اون پول یرو بپردازی تا یه هویت تازه بگیری و هیچ ردی نمونه(بسته به نیاز 15 50 و 100 داره برای خرید که به ترتیب گرونتر میشن)

بازی رو دوباره نصب کنید و یه کرک 4 مگی (تو همان تاپیک پیدا کنید) رو بریزید

خب اول اینکه میتونید مراحل رو هر طوری که حال میکنید تموم کنید تا سایلنت اساسین بشین ولی:1-هیچ شاهدی نباید باقی بمونهno witnesses2-هیچ مدرکی نباید باقی بمونه که شامل اسلحه و لباستون میشه(حتی لباس زیر!) چون بعد ها میتونن ردتون رو بگیرنno evidence3-نباید هویتتون کشف بشه یا پوششتون لو برهno covers blown4-هیچ تصویری از شما نباید روی دوربین های امنیتی ضبط بشه اگر هم شد برای اینکه خدای ناکرده فردا فیلم و سی دی تون روانه بازار نشه باید ویدیو تیپ های دوربین های امنیتی رو کش بریدno caught on camera5-شما فقط باید اهداف تعیین شده رو خودکشی کنید بعضی ها وقتی مرحله رو تموم میکنن هیچ موجود زنده ای نمیمونه!
    از اینها که بگذریم باید بدونید که خزیدن و مخفی کاری عامل موفقیت شماست و هیچ وقت تابلو بازی درنیارید در ضمن اگر یکی رو به سبک حادثه ای کشدید و جنازش پیدا شد ریت شما بالا نمیره(ایجاد حادثه به شرط عدم پیدا شدن جسد)

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من هم هر کاری میکنم سایلنت اساسین نمیشم من فقط هدفها رو میکشم و اون یکی ها رو بیهوش میکنم ولی رنت من اینه:
    Profissional
    نمیدونم چرا سایلنت اساسین نمیشه در ضمن من برو آخرین درجه ی سختی بازی میکنم.
    سلام

به احتمال زیاد یکی از اینها رو رعایت نمی کنید

خب اول اینکه میتونید مراحل رو هر طوری که حال میکنید تموم کنید تا سایلنت اساسین بشین ولی:1-هیچ شاهدی نباید باقی بمونهno witnesses2-هیچ مدرکی نباید باقی بمونه که شامل اسلحه و لباستون میشه(حتی لباس زیر!) چون بعد ها میتونن ردتون رو بگیرنno evidence3-نباید هویتتون کشف بشه یا پوششتون لو برهno covers blown4-هیچ تصویری از شما نباید روی دوربین های امنیتی ضبط بشه اگر هم شد برای اینکه خدای ناکرده فردا فیلم و سی دی تون روانه بازار نشه باید ویدیو تیپ های دوربین های امنیتی رو کش بریدno caught on camera5-شما فقط باید اهداف تعیین شده رو خودکشی کنید بعضی ها وقتی مرحله رو تموم میکنن هیچ موجود زنده ای نمیمونه!
    از اینها که بگذریم باید بدونید که خزیدن و مخفی کاری عامل موفقیت شماست و هیچ وقت تابلو بازی درنیارید در ضمن اگر یکی رو به سبک حادثه ای کشدید و جنازش پیدا شد ریت شما بالا نمیره(ایجاد حادثه به شرط عدم پیدا شدن جسد)

مربوط به کدوم مرحله هست؟کلیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hitman67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکی از مرحله ها رو که توی یک هتل به نام samal توی لاس وگاس هستش نذاشتی همون مرحله ای که باید 3 نفر رو بکشی یکیش هم عرب هستش.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

شما چه جوری آخر مرحله برای escape لباس خودتونو می پوشید ..مثلا مرحله vintage year هصلا نمیشه اینکارو کرد چون برای اینکه برید تو آسانسور باید از یه محوطه ای رد شید که لباس مخصوص خودشو میخواد ... یکی توضیح بده
    Last edited by brain; 10-08-2008 at 18:32.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

یکی از مرحله ها رو که توی یک هتل به نام samal توی لاس وگاس هستش نذاشتی همون مرحله ای که باید 3 نفر رو بکشی یکیش هم عرب هستش.
    دوست عزیز شما قدم به قدم 9 رو توی صفحه 81 خوندید؟

قدم به قدم 9

--------------------------------------------------------------------------------

مرحله:A House Of Cards
    این بخش هم نسبتا آسونه شما در لاس وگاس هستید و یه اتاق در هتل شمال(Shamal) براتون رزرو شده یه معامله دی ان ای داره تو هتل انجام میشه بین هنریک اشموتز(فروشنده)شیخ محمد خلیفه(عربهای مارمولک خور هم آدم شدن!خریدار) و طارق عبدل لطیف دانشمند(صحت دی ان ای رو چک می کنه) این یکی از مراحلی هست که اسلحه احتیاج دارید (w2000) شما باید کل افراد معامله رو بکشید و کیف حاوی دی ان ای ها رو کش برید
    کشتنه شیخه یه کم سخته ولی اون دو تا خیلی سادست البته خیلی از مامور های ICAHQ تو این بخش نفله شدن پس دقت کنید!
    در آغاز باید بدونید که باید w2000 رو تا جایی که ممکنه(پول دارید) آپ گرید کنید
    وارد هتل بشید به سمت راست لابی برید و با خانوم راهنما تو اتاقک صحبت کنید و کی کارد اتاق 701 توی طبقه هفتم رو ازش بگیرید مستقیم از پله ها بالا برید و به ....... توجه نکنید! وارد آسانسور سمت چپ بشید و از سقفش برید بالا بعد صبر کنید تا طارق جان بیاد تو آسانسور و بعد با سیم از بالا خفش کنید(جنازه بیاد رو سقف) بعد کی کارد و کیفش رو بردارید و کیف اسلحه رو رو سقف بزارید به محل خروج برید(از نقشه) و کیف دی ان ای رو اونجا بندازید بعد کیف اسلحه رو بردارید و این دفعه بالای سقف آسانسور راست برید و منتظر هنریک بشید و با همون روش قبلی بکشیدش و هیچیشم نمی خواد بردارید گناه داره!(خدا پدر و مادر کسی رو که آسانسور رو اختراع کرد بیامرزه و جد و آباد کسی که روی سقفش سوراخ تعبیه کرد!) اا شما هم حس کردید؟بوی سوختگی میاد! به طبقه هشتم برید و آزیر آتش رو فشار بدید) وقتی مامور ها رفتند وارد اتاق طارق بشید و با شیخ تماس بگیرید بعد به طبقه هفتم و اتاق خودتون برید و اسلحه w2000 رو آماده کنید شیخ میاد رو محوطه پشت بام که با تلفن حرف بزنه (درست مقابل شماست از بالکن معلومه) و در تیررس با یه تیر و ترجیحا بی صدا کارشو تموم کنید اسلحه رو توی جعبه ICA بزارید به محل خروج برید و کیف دی ان ای رو بردارید (اگه هم خواستید یه سری هم به کازینو بزنید ولی مراقب دوربین باشید!) و سوار ماشین مشکیه که منتظرتونه بشید(Escape)

This is an Easy Big Deal

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

شما چه جوری آخر مرحله برای escape لباس خودتونو می پوشید ..مثلا مرحله vintage year هصلا نمیشه اینکارو کرد چون برای اینکه برید تو آسانسور باید از یه محوطه ای رد شید که لباس مخصوص خودشو میخواد ... یکی توضیح بده
    سلام
    در مورد این مرحله قبلا توضیح کامل دادم

قدم به قدم 1

--------------------------------------------------------------------------------

مرحله:A Vintage Year
    شما در شیلی هستید و اهداف پدر و پسری محترم هستند که به شغل شریف تولید و توزیع مواد مخدر روی آوردند Don Fernando Delgado ,پسر بابا Manuel Delgado مراسم یه جشن برگزار شده که یه مشت مفت خور و شما در اون حاضرید در این مرحله ما فقط به وسایل معمولی نیاز داریم ولی اگه می خواین حمالی کنید هر اسلحه ای که دوست داشتید بردارید خب شروع شد:
    کمی به طرف چپ بچرخید و به سمت آشیانه هواپیما حرکت کنید شما باید عمارت رو دور بزنید و در جایی که یک کامیون خراب پارک شده (پشت عمارت) با یک نگهبان روبرو میشید از سبزه زارها و درختان سمت چپ استفاده کنید تا شما رو نبینه خب به نزدیکی یه آبشار رسیدید که یه راه شما رو پایین میبره(اگه نتونستید راه رو پیدا کنید از بازی بیرون بیاد و اون رو unistall کنید!) یه کارمند زحمت کش اون پایین داره سیگار میکشه خیلی نرم از بقلش بگذرید و به سمت آسانسور برید بعد پشت صخره نزدیک آسانسور قایم بشید تا یه کارمند دیگه بیاد واسه هواخوری و وقتی رفت به سمت نگهبان بخزید و با syringe sedative عملیات واکسیناسیون رو انجام بدید بعد سریعا جنازه محترم رو پشت جعبه های دورتر از آسانسور مخفی کنید تا اصلا معلوم نباشه بعد لباس(اگه خواستید اسلحه) رو بپوشید(نگران اون کارمند اولی هم نباشید اون چیزی که می کشید سیگار نبوده!) و با آسانسور به Drug Lab برید به سمت راست بپیچید و در رو باز کنید و به طبقه بالا برید و بعد اولین در سمت راست به وسط راهرو که رسیدید پله ها رو میبینید یه طبقه دیگه برید بالا اینجا خیلی مهمه یه نگهبان داره قدم میزنه و یکی دیگه جلوی در دولنگه هست به سمت چپ برید و کنار در انتهایی منتظر بمونید به طوری که pick lock آماده باشه و وقتی حواس هیچکدومشون نبود(اولی در حال دور شدن از شما و دومی اون ور رو نگاه میکرد) در رو باز کنید و تو بخزید .....

........به دلیل احترام به بزرگتر از بابا شروع میکنیم ایشون رو به یک منظره عالی نشستن و ویولن میزنن شما هم پشت پیانو برید تا پیانو بزنید! syringe poison رو آماده کنید و بعد از اتمام قطعه به گردن محترم تزریق کنید (البته یه راه دیگه هم هست که بگذارید بره لب بالکن اتاق بقلی و بعد هلش بدید(مال دوستان عشق حادثه) نگهبان هم خوابه مهم نیست پس از اتمام کار کل مسیر رو برگردید به Drug Labاز کنار میزها و مواد رد بشین(وسوسه نشیدها جنس خوب نیست!)تا به یه اتاق برسید که چندتا دریچه داره یکیش که تورفته درواقع یه دره بازش کنید و مستقیم به اتاقی برید که یه صندلی داره و پشت بشکه ها منتظر بمونید(در اون جعبه رو هم باز کنید لازم میشه!) گل پسر بعد یه مدتی میاد و سر میز مواد میزنه موقع خروج با سیم یا syringe poison دخلشو بیارید و بعد جسدشو تو جعبه بندازید تا خراب نشه(درشو هم ببندیدها!) بعد خیلی ریلکس کل مسیر رو به آشیانه هواپیما برگردید و لباس خودتون رو بپوشید (مراقب اون کارمند که با آسانسور میاد باشید) و به سمت هواپیما برید (کار مخدر که باشه همه نگهبانا خوابن!) و فرار کنید(escape)

یکی از شرطهای سایلنت اساسین شدن اینه که نه لباس و نه اسلحه جا بزاری(ازت پول کم میشه و حداکثر پروفشنال میشی)
    Last edited by Kianoosh; 10-08-2008 at 19:54.

10. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

شما خیلی کار خودتو سخت کردی ... چند نفر رو کلا تو این بازی کشتید ..؟
    من نمیدونستم از اون پشت هم به پایین راه داره .... فقط یه سوال :
    1)تو هر مرحله ای هستی پس میشه آخر لباس خودمونو بپوشیم ( ینی یه راه براش گذاشتن پس) ؟
    2)آیا میشه همه هدف ها رو طوری کشت که صحنه سازی جلوه بده یا مثلا برای بعضی مرحله ها همچین چیزی وجود نداره و حتما باید خفشون کرد؟
    3)میشه همه مراحل رو در حالت standard Equip بازی کرد ؟(بدون نیاز به اسلحه)
    ودر آخر اینکه فرض کنید شما یه مرحلرو خیلی بد بازی کردید و هویتتون فاش شد و از اینجور چیزا ... حالا این اتفاق در روند مراحل بعد تاثیر داره یا نه ؟ ... من فکر نکنم تاثیر بذاره اینجور مسائل فقط باعث میشه پولتون بیشتر شه و پلیر حال کنه.... درست نمیگم ؟...
    راستی من هر موقع مرحلرو رد میکنم تو روزنامه عکس مقتولو میزنه .... منظورش چیه ؟ ( ینی بد بازی کردم ...) راستی متن روزنامه هر دفعه که یه مرحلرو بازی میکنی یکیه ؟

راستی شما فیلم هیتمنو دیدی ؟..حالم بهم خورد .... هیتمن کجا اون یارو کجا .....
    Last edited by brain; 11-08-2008 at 07:34.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •