تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 303 اولاول ... 337379808182838485868793133183 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان کسی میتونه از 6920 توی سرویس منو عکس بگیره / این مقادیرو میخوام

White Balance

Sub Brightness
    Sub Contrast
    R-Offset
    R-Gain
    G-Offset
    G-Gain
    B-Offset
    B-Gain

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafabad2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام امیر جان الان مال منم مثل شماست اگه میشه از قسمت سرچ تلویزیونت عکس بزار با قسمت منو مخفیت راستی بهش اتن وصل کردی یا همین جوری میگیری بعد این تلویزیون رو کی گرفتی مال من مدل 2010 هستش

داره خودمونی میشه Emad HD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام دوستان من Samsung LED 40C5550 دارم آیا قابلیت ضبط داره؟و همچنین این که دیجیتال بگیره؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان ،من 40D6960 دارم كانال هاي تلويزيون را رو فلش ضبط مي كند ،اما از وروديها نمي كند .ايا اين امكان وجود دارد كه از وروديهاي AV يا HDMI ضبط كند؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض درخواست كمك براي LA40B650

كسي از دوستان ال سي دي مدل LA40B650 داره ؟ راستش رفتم توي منوي سرويس نميدونم كجا رو تغيير دادم الان كيفيت رنگ خيلي بد شده خيلي تاره . نمي دونم مدل و تايپ توي منوي Option از منوي سرويس را بايد چي وارد كنم؟ اگر كسي بتونه تمامي مغادير Default صفحات منوي سرويس را بصورت عكس برام بفرسته ممنون مي شم. آدرس ايميل من: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است. از تايپك خيلي خوبتان متشكرم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

كسي از دوستان ال سي دي مدل LA40B650 داره ؟ راستش رفتم توي منوي سرويس نميدونم كجا رو تغيير دادم الان كيفيت رنگ خيلي بد شده خيلي تاره . نمي دونم مدل و تايپ توي منوي Option از منوي سرويس را بايد چي وارد كنم؟ اگر كسي بتونه تمامي مغادير Default صفحات منوي سرويس را بصورت عكس برام بفرسته ممنون مي شم. آدرس ايميل من: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است. از تايپك خيلي خوبتان متشكرم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

به سلامتی دیروز تو منوی مخفی گزینه tools رو اشتباهی از 33 به 43 تغییر دادم و پنل دیگه بالا نیومد.تی وی رو بردم نمایندگی میگن کلا باید mainboard عوض بشه من تو بعضی از سایتها خونده بودم که با فلاش کردن یا با اپیروم میشه این مشکل رو حل کرد ولی نمایندگی میگه نمیشه.
    دوستان اگه کسی تجربه ای تو این مورد داره لطفا من رو راهنمایی کنید.ضمنا قیمت mainboard و دستمزد تعویضش رو 400000 تومان گفتن و شامل گارانتی هم نمیشه.درسته چهارصد هزار تومان.به نظر شما من چی کار کنم.
    مدل تی وی =40c695

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

به سلامتی دیروز تو منوی مخفی گزینه tools رو اشتباهی از 33 به 43 تغییر دادم و پنل دیگه بالا نیومد.تی وی رو بردم نمایندگی میگن کلا باید mainboard عوض بشه من تو بعضی از سایتها خونده بودم که با فلاش کردن یا با اپیروم میشه این مشکل رو حل کرد ولی نمایندگی میگه نمیشه.
    دوستان اگه کسی تجربه ای تو این مورد داره لطفا من رو راهنمایی کنید.ضمنا قیمت mainboard و دستمزد تعویضش رو 400000 تومان گفتن و شامل گارانتی هم نمیشه.درسته چهارصد هزار تومان.به نظر شما من چی کار کنم.
    مدل تی وی =40c695
    اینکه خیلی زیاده داداش کجا پرسیدی واسه تعمیر؟ نمایندگی سام سرویس تو رشتیان؟

داره خودمونی میشه Emad HD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام دوستان من Samsung LED 40C5550 دارم آیا قابلیت ضبط داره؟و همچنین این که دیجیتال بگیره؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید

کسی نمیدونه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان

سوالاتی دارم اگر دوستان با تجربه جواب دهند ممنون میشوم

1- اگر سامسونگ قابلیت دریافت کانالهای دیجیتال رو در بعضی از مدلهاش تعبیه کرده چرا این قابلیت رو تو ایران غیر فعال کردند که باید خودمون فعالش کنیم. قصد و غرض نمایندگی سامسونگ تو ایران چیه؟ آیا مشکلی برای تلویزیون خواهد داشت؟

2-اگر چنانچه مراحلی که برای فعال کردن تلویزیون دیجیتال انجام دهیم آیا مشکلی برای گارانتی پیش خواهد آمد؟

اگر چنین است با توجه به اینکه موارد و آیتمهای دیگری به منوهای مخفی اضافه خواهد شد و نشاندهنده این است که به منوی مخفی دسترسی و تغییراتی در آن داده شده است، آیا روشی وجود داره که این آیتمهای اضافه شده از منوهای مخفی حذف شود یا به عبارت دیگه به حال اولیه برگردد ؟
    Last edited by babak334; 08-11-2011 at 22:32.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •