رضا بلاخره تکلیف لینک صفحه اول چی شد سالمه یا نه؟
راستی این بازی 18wheels of steel xtreme 2 رو دانلود کردی؟
راستی این بازی 18wheels of steel xtreme 2 رو دانلود کردی؟
شما اون بازی 18wheels رو از کجا دانلود کردی؟
چون اگه از همین تاپیک دانلود کرده باشی که نباید مشکی داشته باشه چون اون لینکی رو که پوریا گذاشته بود رو خودش تست کرده بود ولینکی که من هم گذاشتم رو هم تست کردم سالمه هردوتاش
اون مد های german truck هم بعضی هاشون مشکل دارند ولی خیلی کم هستند که توی بازی هنگ میکنه یا میپره بیرون اون مد رو پاک کنی مشکل حل میشه
موفق باشید![]()
اگه دانلود کردین احتمال زیاد خرابه همه جا میفروشن میتونید بخرید.این 18 wheel رو نصب کردم رو آیکونش کلیک میکنم اون ارور منفور send\dont send میاد بازی اجرا نمیشه !مشکل چیه به نظر شما ?
راستی دو تا کامیون از همون سایتی که صفحه اول نوشته بود مد های خوبی داره ولی ف ی ل ت ر ه دانلود کردم ریختم تو پوشه mod موقع لودینگ همین ارور بالایی رو میده!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟باورت میشه انقدر سرم شلوغه کارام همه پیچیده به هم اصلا وقت ندارم سعی میکنم در اسرع وقت جفتشو ردیف کنم امید جانراستی این بازی 18wheels of steel xtreme 2 رو دانلود کردی؟
همینه تقریبا از هر 10 تا مد 5 تاش خرابه عادیه.
همه دوستان از کرکی که A-H Entertainment قرار داده استفاده میکنند؟
این جرمن تراک خیلی اذیت میکنه به هر جاش دست میزنی ارور میده مد میریزی ارور میده اصلا خدا کنه این یورو2 زود بیاد راحت شیمهمه دوستان از کرکی که A-H Entertainment قرار داده استفاده میکنند؟
اون رو خودم از خواستم گذاشت اینجا خراب بود![]()
اومدم از اینجا دانلود کنم نشد از میهن دانلود دانلود کردم .دوباره از همین جا امتحان میکنم .
اونو که پاک کردم ولی راهی نیست بشه از مد ها استفاده کرد مثلا آپدیتی، پچی،.....
با تشکر از همه
---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------
حالا از کجا معلوم این یورو 2اینطوری نباشه؟
آره بابا اعصاب من یکی رو هم داغون کردهاین جرمن تراک خیلی اذیت میکنه به هر جاش دست میزنی ارور میده مد میریزی ارور میده اصلا خدا کنه این یورو2 زود بیاد راحت شیم
اون رو خودم از خواستم گذاشت اینجا خراب بود
هر چی مد میریزم ارور میده حتی اون مدهایی که قبلا باهاشون بازی میکردم این یورو2 بیاد سی دی شو میشکونم میندازم سطل آشغال الان گیرم وگرنه همین الا همین کارو میکردم
بابا باور کنید این جرمن تراک هم مشکل نداره من الان بیشتر از 1 سال هست که دارم نسخه german truck و austrian trcuk روبازی میکنم تا الان هم هیچ مشکلی نداشتم
حتی من بیشتر از 30 تا مد هم روش امتحان کردم که 2 تا دونه مشکل داشتند که با پاک کردن اون مد ها هم مشکل برطرف شده وهنوزم دارم بازی میکنم حتی نسخه هایی که من دارم کرک هم نداره و نمیخواد من نمیدونم جرا برای شما ها این همه مشکل داره
کلا بازی از زمانی که واسه من اینطوری شد از جذابیت افتاد
گاراژ گیر میکنه و نمیشه فعالیتی توش کرد
کرک هم مشکل داره چون وقتی کرک نمیکنی بازی رو هیچ مشکلی نیست
---------- Post added at 07:02 PM ---------- Previous post was at 07:01 PM ----------
این کرکی که استفاده میکنی رو بی زحمت اپلودش کن ما هم استفاده کنیم
اون دوتا لینکی که قرار داده شده اینجا شالم و تست شده هست از همین تاپیک بازی رو دانلود کن
از مد ها هم میشه استفاده کرد مد ها همشون مشکل نداره حالا شانس تو اون مدهایی که دانلود =کردی مشکل داره
یورو 2 هم مطمئنن مشکل داره اصلا شک نکن فقط اگه مجبور بشیم دانلود کنیم باید از یک سایت معتبر دان کنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)