تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 325 اولاول ... 337379808182838485868793133183 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 3243

نام تاپيک: German Truck Simulator

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

رضا بلاخره تکلیف لینک صفحه اول چی شد سالمه یا نه؟
    راستی این بازی 18wheels of steel xtreme 2 رو دانلود کردی؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

اون تو تا سوال ربطی به هم نداشتن اولی مربوط به 18 wheel بود دومی german truck .اولی اجرا نمیشه و دومی باریختن فایل مربوط به کامیون ها تو لودینگ میپره بیرون.

شما اون بازی 18wheels رو از کجا دانلود کردی؟

چون اگه از همین تاپیک دانلود کرده باشی که نباید مشکی داشته باشه چون اون لینکی رو که پوریا گذاشته بود رو خودش تست کرده بود ولینکی که من هم گذاشتم رو هم تست کردم سالمه هردوتاش

اون مد های german truck هم بعضی هاشون مشکل دارند ولی خیلی کم هستند که توی بازی هنگ میکنه یا میپره بیرون اون مد رو پاک کنی مشکل حل میشه

موفق باشید

3. این کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    هرجا تو باشی آرزو:سفر دور دنیا با اکتروس وضعیت:خوشحاال

پيش فرض

این 18 wheel رو نصب کردم رو آیکونش کلیک میکنم اون ارور منفور send\dont send میاد بازی اجرا نمیشه !مشکل چیه به نظر شما ?
    اگه دانلود کردین احتمال زیاد خرابه همه جا میفروشن میتونید بخرید.

راستی دو تا کامیون از همون سایتی که صفحه اول نوشته بود مد های خوبی داره ولی ف ی ل ت ر ه دانلود کردم ریختم تو پوشه mod موقع لودینگ همین ارور بالایی رو میده!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    راستی این بازی 18wheels of steel xtreme 2 رو دانلود کردی؟
    باورت میشه انقدر سرم شلوغه کارام همه پیچیده به هم اصلا وقت ندارم سعی میکنم در اسرع وقت جفتشو ردیف کنم امید جان
    همینه تقریبا از هر 10 تا مد 5 تاش خرابه عادیه.

رضا بلاخره تکلیف لینک صفحه اول چی شد سالمه یا نه؟

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

همه دوستان از کرکی که A-H Entertainment قرار داده استفاده میکنند؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    خب محل سکونتم دیگه رفیق خوب:داداشم بابک ناظم

پيش فرض

همه دوستان از کرکی که A-H Entertainment قرار داده استفاده میکنند؟
    این جرمن تراک خیلی اذیت میکنه به هر جاش دست میزنی ارور میده مد میریزی ارور میده اصلا خدا کنه این یورو2 زود بیاد راحت شیم

اون رو خودم از خواستم گذاشت اینجا خراب بود

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

شما اون بازی 18wheels رو از کجا دانلود کردی؟

چون اگه از همین تاپیک دانلود کرده باشی که نباید مشکی داشته باشه چون اون لینکی رو که پوریا گذاشته بود رو خودش تست کرده بود ولینکی که من هم گذاشتم رو هم تست کردم سالمه هردوتاش

اون مد های german truck هم بعضی هاشون مشکل دارند ولی خیلی کم هستند که توی بازی هنگ میکنه یا میپره بیرون اون مد رو پاک کنی مشکل حل میشه

موفق باشید
    اومدم از اینجا دانلود کنم نشد از میهن دانلود دانلود کردم .دوباره از همین جا امتحان میکنم .
    اونو که پاک کردم ولی راهی نیست بشه از مد ها استفاده کرد مثلا آپدیتی، پچی،.....
    با تشکر از همه

---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------

این جرمن تراک خیلی اذیت میکنه به هر جاش دست میزنی ارور میده مد میریزی ارور میده اصلا خدا کنه این یورو2 زود بیاد راحت شیم

حالا از کجا معلوم این یورو 2اینطوری نباشه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    هرجا تو باشی آرزو:سفر دور دنیا با اکتروس وضعیت:خوشحاال

پيش فرض

آره بابا اعصاب من یکی رو هم داغون کرده
    هر چی مد میریزم ارور میده حتی اون مدهایی که قبلا باهاشون بازی میکردم این یورو2 بیاد سی دی شو میشکونم میندازم سطل آشغال الان گیرم وگرنه همین الا همین کارو میکردم

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

بابا باور کنید این جرمن تراک هم مشکل نداره من الان بیشتر از 1 سال هست که دارم نسخه german truck و austrian trcuk روبازی میکنم تا الان هم هیچ مشکلی نداشتم
    حتی من بیشتر از 30 تا مد هم روش امتحان کردم که 2 تا دونه مشکل داشتند که با پاک کردن اون مد ها هم مشکل برطرف شده وهنوزم دارم بازی میکنم حتی نسخه هایی که من دارم کرک هم نداره و نمیخواد من نمیدونم جرا برای شما ها این همه مشکل داره

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

کلا بازی از زمانی که واسه من اینطوری شد از جذابیت افتاد
    گاراژ گیر میکنه و نمیشه فعالیتی توش کرد
    کرک هم مشکل داره چون وقتی کرک نمیکنی بازی رو هیچ مشکلی نیست

---------- Post added at 07:02 PM ---------- Previous post was at 07:01 PM ----------

بابا باور کنید این جرمن تراک هم مشکل نداره من الان بیشتر از 1 سال هست که دارم نسخه german truck و austrian trcuk روبازی میکنم تا الان هم هیچ مشکلی نداشتم
    حتی من بیشتر از 30 تا مد هم روش امتحان کردم که 2 تا دونه مشکل داشتند که با پاک کردن اون مد ها هم مشکل برطرف شده وهنوزم دارم بازی میکنم حتی نسخه هایی که من دارم کرک هم نداره و نمیخواد من نمیدونم جرا برای شما ها این همه مشکل داره

این کرکی که استفاده میکنی رو بی زحمت اپلودش کن ما هم استفاده کنیم

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

اومدم از اینجا دانلود کنم نشد از میهن دانلود دانلود کردم .دوباره از همین جا امتحان میکنم .
    اونو که پاک کردم ولی راهی نیست بشه از مد ها استفاده کرد مثلا آپدیتی، پچی،.....
    با تشکر از همه

---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------

حالا از کجا معلوم این یورو 2اینطوری نباشه؟

اون دوتا لینکی که قرار داده شده اینجا شالم و تست شده هست از همین تاپیک بازی رو دانلود کن

از مد ها هم میشه استفاده کرد مد ها همشون مشکل نداره حالا شانس تو اون مدهایی که دانلود =کردی مشکل داره

یورو 2 هم مطمئنن مشکل داره اصلا شک نکن فقط اگه مجبور بشیم دانلود کنیم باید از یک سایت معتبر دان کنیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •