دوستان مدل 7770 زيرنويس رو ساپورت ميكنه؟؟؟
چه فرمتي؟؟؟
دوستان مدل 7770 زيرنويس رو ساپورت ميكنه؟؟؟
چه فرمتي؟؟؟
یک سوال مهم داشتم
این راسته که میگن led های سامسونگ حتی سه بعدی ها نظیر 46D8880 و 46D7770 تو داخل ایران مونتاژ میشه؟
البته من اون دستگاههایی را میگم که تو نمایندگی های سامسونگ بفروش میرسند نه تو بانه خرید و فروش میشند
شرمنده دیر شد.
برای منو سرویس به ترتیب وقتی تلویزیون در حالت استندبای قرار داره:
info^menu^mute^power
در قسمت svc بخش display panel time زمان کارکرد قید شده و با svc reset میشه زمان کارکرد روو 0 کرد.به همین راحتی
تلویزیونی که display یا به اصطلاح ویترینی باشه معمولن پلاستیک های چسبدار دور قاب پنل رو جدا می کنند که نمای بهتری برای زیبایی داشته باشه.اگر کارتن تلویزیون دو چسب باشه هم معلومه که ویترینی بوده البته باید به این مورد خیلی دقت کنی تا متوجه بشی.
بعد از همه این موارد که گفتم حتمن قاب پنل و پشت پنل رو چک کن که خوردگی نداشته باشه...
یه مورد دیگه هم بهت بگم هیچ وقت به نصاب یا نماینده های خدمات پس از فروش اعتماد نکن.چون اگه بخوان یه جنس ویترینی بهت بدن با هم هماهنگ می کنن.برای خودم چنین موردی پیش اومده بود.
خلاصه به هیچ عنوان نه به فروشنده و نه به خدمات پس از فروش اعتماد نکن
یعنی واقعاً یه متخصص TV تو این فروم نیست که جواب منو بده!!! حالا اگه سوالم درمورد قیمت و ... این چیزا بود 10 نفر جواب داده بودنا..
سامسونگ فقط زیرنویس srt را پخش میکند.
سلام.
دوستان من یه تیوی 7770 گرفتم مودم رو نصاب زده به تیوی و رفت و گفت دو هفته دیگه وصل میشه!
حالا میخوام بدونم سرکاریه ؟ وصل میشه نمیشه؟
دوستان کسی تا حالا وایمکسش وصل شده ؟
باید وایمکس مبین نت بر روی منطقه شما پوشش داشته باشد در غیر اینصورت نمی توانید استفاده کنید
من یک ماه پیش D7770 خریدم، وایمکس آن کمتر از یک هفته راه افتاد و مشکلی ندارد.
نمی دونم چرا هیچ کس به سوالات من جواب نمیده
بنظر شما بین 46D8880 سامسونگ و 46NX710 سونی کدام یک رو بخرم؟
البته سامسونگ را از نمایندگی داخل و سونی را از بانه
---------- Post added at 01:51 AM ---------- Previous post was at 01:46 AM ----------
لطقا یکی به این سوالم جواب بده
سلام خدمت دوستان ظاهرا وقتی هدایارو از گارانتی سام کم کنیم قیمت حتی از بانه هم مناسب تر میشه
دیروز رفتم یه جا سوال کردم 46D8880 با هدایا کامل میداد 3میلیون و 100
550 تومان سینما خانگی قیمتش
199 تومان مودم
2 تا عینک هر کدوم 50 تومان یعنی 100 تومان
یعنی 849 تومان هدایا
اگه از 3 میلیون و 100 کم کنیم
میشه 2 میلیون و 251 تومان
یعنی نسبت به قیمت بانه که من پرسیدم میگفت 2 میلیون و 530 تومان
297 تومان ارزن تره
حالا به نظر شما چکار کینم؟؟؟
Last edited by omid_4005; 11-01-2012 at 19:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)