نه عزیز شما اول باید عکس رو یه جایی مثل Tinypic.com آپلود کنی و بعد آدرسشو بزاری توی امضات .
نه عزیز شما اول باید عکس رو یه جایی مثل Tinypic.com آپلود کنی و بعد آدرسشو بزاری توی امضات .
حالا فهميدم
دوست عزيز اين مشكل از انجمن نيست
مطمئن شو عكسو كجا آپلود كردي
مشكل از آدرس عكسته
مثلا اين يكي رو تست كن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
لطفاكمك كنيد
در قسمتي از بازي كه داخل كشتي خودي هستيم گمونم اخراي بازي باشه در زير زمين كشتي يك دستگاهي است كه 3 اهرم ان را با دست مياري پايين كه قبلش چهار بيگانه از كار انداخته بد از ان در نقشه يك ادرس ميده كه بايد انجا بريم و در اتاق كناري هم باز ميشه وقتي كمي جلوتر ميريم سيو ميزنه و بد داخل يك اتاق ميشيم كه 2 موتور اب را كه به داخل كشتي شدن رابه بيرون ميدن ولي اتصالي كردن و جريان برق در اب است روبرو هم يك در است كه اسيب ديد كه با مشت باز ميكنيم بد از ان در يك در هم است كنارش همانند قبلي ولي هر كاري كردم باز نشد تا اينجا كه گفتم راهه زيادي نيست كه راه را گم كنيم 100 دفعه تمام اطراف را گشتم ولي راهي پيدا نكردم چند پست قبل هم گفتم ولي نتيجه نگرفتم
خوب عزیزم شما یه عکس از Objective اون قسمت بزار .
یا متنش رو بنویس تا ببینم کجایی .
سلام
من بازی رو رو رزولوشن 1024*768 با High تو ایکس ÷ی بدون کوچکترین افت فریم بازی میکنم و تمام تنظیماتش رو رو حداکثر گذاشتم
ولی تو ویستا که رو very high میگذارم باید filtering رو روی 2* بگذارم و روی 4 کمی افت فریم داره (حدود 5 تا10 فریم در دقیقه ) ولی در *8 خیلی افت فریم داره و اصلا" نمیشه بازی کرد
سیستم من:
Cpu core 2 duo E8400 3.000
Nx8800Gt-OC
2*1 Gb (1066) Crucial
فکر کنم با اور کلاک کردن بتونم اون رو تو ویستا با حداکثر فیلترینگ بازی کنم
این هم اشکالات که بعد از چند بازی کردن پیدا کردم:
هوش مصنوعی پایین.دشمن ها خیلی گیج بودن.به راحتی می شد اونها رو کشت.بعضی وقتها بهش می چسپیدی هیچ کاری نمی کرد یا رو به رو.بعضی وقتها.ولی در کل هوش مصنوعی ادمها (منظورم اون چینی ها هست) پایین بود.فقط اون موجودات پرنده فضایی هوش مصنوعی خوبی داشتن.
وقتی لباس رو توی حالت مخفی می زاری باز هم سایه ی کارکتر روی زمین دیده می شد!!!در حالی که مخفی بود!
وقتی نارنجک smoke رو می نداختی تو اب از توی اب دودش میومد بیرون.
وقتی به دیوار می چسپیدی اسلحه رو رو به بالا می کرد و شلیک نمی تونستی بکنی خوب این یه چیز طبیعیه و کاملا درسته ولی وقتی با کلیلک راست نشونه گیری می کردی تو همون حالت می تونستی شلیک کنی.
در کل هب نظر من یه خورده بیشتر روی بازی دقت می کردن خیلی عالی تر از اب در میومد.
در مورد هوش مصنوعی شما درجه بازی رو ببر بالا اونوقت هوش مصنوعی کره ای ها هم زیاد میشه
و البته که هوش مصنوعی بیگانه ها در بازی بیشتر از کره ای هاست!
در مورد مخفی بودن هم بله! نه اینکه کلا" از صفحه روزکگار محو بشه و این هم اتفاق" یکی از ریزه کاریهای بازی هست که سازندگان بهش توجه کردن چون این لباسه که حالت شفافیت ÷یدا میکنه ولی حجم هنوز وجود داره و سایه نشانگر این مطلبه
در کل من که خیلی حال کردم
داود جان به چه چیز هایی توجه میکنی !!!این هم اشکالات که بعد از چند بازی کردن پیدا کردم:
هوش مصنوعی پایین.دشمن ها خیلی گیج بودن.به راحتی می شد اونها رو کشت.بعضی وقتها بهش می چسپیدی هیچ کاری نمی کرد یا رو به رو.بعضی وقتها.ولی در کل هوش مصنوعی ادمها (منظورم اون چینی ها هست) پایین بود.فقط اون موجودات پرنده فضایی هوش مصنوعی خوبی داشتن.
وقتی لباس رو توی حالت مخفی می زاری باز هم سایه ی کارکتر روی زمین دیده می شد!!!در حالی که مخفی بود!
وقتی نارنجک smoke رو می نداختی تو اب از توی اب دودش میومد بیرون.
وقتی به دیوار می چسپیدی اسلحه رو رو به بالا می کرد و شلیک نمی تونستی بکنی خوب این یه چیز طبیعیه و کاملا درسته ولی وقتی با کلیلک راست نشونه گیری می کردی تو همون حالت می تونستی شلیک کنی.
در کل هب نظر من یه خورده بیشتر روی بازی دقت می کردن خیلی عالی تر از اب در میومد.
اتفاقا این بازی به خاطر هوش مصنوعیش خیلی معروفه !
عالی نیست ولی اونطور که شما هم میگی بد نیست .
مثلا من خودم یه بار داشتم با 4 نفر میجنگیدم یه دفعه دیدم یکیشون رفته از پشتم اومده !!!
در مورد لباس هم اون که غیب نمیشه ! فقط بدنش با محیط یه رنگ میشه که باید سایه داشته باشه .
البته من به سایش توجه نکردم ولی به نظرم باید داشته باشه .
در مورد نارنجک هم تست نکردم .
داود جان تاحالا 2 پچ اومده که فکر کنم این مشکلات برطرف شده .
ولی بازم خوبه انقدر به بازی توجه میکنی .
دوستان این پچی که تازه اومده(1.2)را تا حالا کسی نصب کرده ببینه چطوره؟
برا من که پچ 1.1 رو هنگام نصب ارور میداد.حالا میخوام این رو دان کنم.
حجمش هم نزدیک 360 مگابایته!!!!!!
این پچ چی کار میکنه؟
لینک دانلود رو بذار تا ما هم دانلود کنیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)