تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 125 اولاول ... 337379808182838485868793 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 1249

نام تاپيک: طرفداران Dell XPS L501

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض سلام بر همه

آقا این دستگاه به نظر من لپ تاپ نیست
    من 3 ماهه که خریدمش بهتره به این دستگاه بگیم پی سی قابل حمل!!!
    اگر قابلیت حمل دستگاه براتون مهمه حتی فکر این دستگاه رو هم نکنید. وقتی باتری رو داخل دستگاه میزارم و آداپتور رو هم میزارم روش حملش نیاز به اثباب کش پیدا میکنه!!! جدای از حجم زیادش!
    تولید حرارتش هم در رده یه بخاری برقی جمع و جوره!!!
    راستش من از خرید این دستگاه خیلی راضی نیستم به خاطر موارد بالا ولی ازش نا راضی هم نیستم چون کاراییش خوبه و تا حالا مشکل پیدا نکرده! ولی به نظر من ایسوس یا لنوو بهتر بود!
    تصمیم با خودتون

آخ راستی داشت یادم میرفت این دستگاه پورت VGA هم نداره یعنی اگه دانشجو هستی بیخیال این دستگاه!!!

2. این کاربر از meysamzamiri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi666lp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض

آقا این دستگاه به نظر من لپ تاپ نیست
    من 3 ماهه که خریدمش بهتره به این دستگاه بگیم پی سی قابل حمل!!!
    اگر قابلیت حمل دستگاه براتون مهمه حتی فکر این دستگاه رو هم نکنید. وقتی باتری رو داخل دستگاه میزارم و آداپتور رو هم میزارم روش حملش نیاز به اثباب کش پیدا میکنه!!! جدای از حجم زیادش!
    تولید حرارتش هم در رده یه بخاری برقی جمع و جوره!!!
    راستش من از خرید این دستگاه خیلی راضی نیستم به خاطر موارد بالا ولی ازش نا راضی هم نیستم چون کاراییش خوبه و تا حالا مشکل پیدا نکرده! ولی به نظر من ایسوس یا لنوو بهتر بود!
    تصمیم با خودتون

آخ راستی داشت یادم میرفت این دستگاه پورت VGA هم نداره یعنی اگه دانشجو هستی بیخیال این دستگاه!!!
    .
    .
    .
    .
    سلام دوست عزیز ایشالا به سلامتی همیشه واست روشن بشه لپ تاپت
    .
    .
    وزن تو لپ تاپ های با کانفیگ بالا با صفحه نمایش 15.6 تو 90% مواقع زیاد هست.....شما یه کوله بخری راحت تری کمتر اذیت میشی اما به هر حال دیگه خریدی و واسه حمل و نقلش هم چاره ای نداری

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزیز این پست ، جاش اینجا نیست! مک کاملا با ویندوز متفاوته و بهتره توی تاپیک خودش به جواب سوالاتتون برسید.
    راست میگی میدونم اما تو جواب یکی از دوستان که گفت فقط dell xps با این سی پی یو تو بازار هست اینو گفتم بیشتر منظورم این بود!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من بین L502 و HP 6090 واقعا گیر کردم.می خوام بازی های گرافیکی رو عالی اجرا کنه که HP بهتره.اما باتری 9 سلولی Dell واینکه شنیدم HP خدمات پس از فروشش اصلا در حد Dell نیست منو تو شک انداخته
    یعنی اگه HP بگیرم بعد مشکل پیدا کرد کارش تمومه دیگه!!مهمترین مزیت Dell سی پی یو 2720qm هستش که اگه بخوام با گارانتی مطمئن بخرم قیدشو باید بزنم.البته گویا اسپیناس اینطوریشو داره ولی مال اونم بلوری نداره
    بلاخره نفهمیدیم کدومشون گرمتر میشه.یه سری میگن با حرارت دل میشه نیمرو درست کرد و HP عالیه یه سری دیگه هم کاملا برعکس اینو میگن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sami-z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

بابا بخدا گرماش معمولیه...واسه بازی یه کول پد بزار زیرش...همه لپ تاپ ها به کول پد احتیاج دارن

7. این کاربر از sami-z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sami-z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

Dell L502 برای کسانی که در مناطق سردسیر هستند این دستگاه گرمای خوبی تولید می کنه و می تونن آخر شب بزارنش زیر کرسی کل خونواده گرم بشن...
    اینجا اومدیم به هم کمک کنیم و مشاوره بدیم پس لطف کن این خوشمزه بازیهاتو بزار واسه جای دیگه...الکی هم با مسخره کردن این لپ تاپ بقیه رو گمراه نکن..همه میدونن که HP خیلی گرما داره

پروفشنال tranceyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اقا من این لپ تاپ و گرفتم روشن کردم برنامه dell datasafe اومد بالا بعد recovery media رو زدم و دوتا دی وی دی خواست
    و من گذاشتم و رایت شد ایا همین بکاپ خوبه و درسته؟؟
    و اینکه درسته میگن اگه بکاپ هم نگیریم خودش توی هارد داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اینجا اومدیم به هم کمک کنیم و مشاوره بدیم پس لطف کن این خوشمزه بازیهاتو بزار واسه جای دیگه...الکی هم با مسخره کردن این لپ تاپ بقیه رو گمراه نکن..همه میدونن که HP خیلی گرما داره
    خوش مزه بازی!!! بهتره یک کم مودبانه تر به تبادل نظر بپردازی
    دوستانی که این لپ تاپ رو دارن کسی می تونه ادعا کنه این لپ تاپ از HP dv6-6090 یا همه هم ردیفاش خنک تره؟ N53SV - N53SN - DV6-6090 - MSI GE620
    ضمن اینکه به پست 821 هم یک نگاه کن متوجه بخاری میشی
    اشتباه چیه مگه من ذینفعم، آخرش هر کی هر چی می خواد میخره
    فقط دوستانی که خریدن و گرماشو دیدن بیان جواب این دوستمون رو بدن...از گرماش براش تعریف کنن
    98 درجه متوسط دمای CPU در لود سیستم با بخاری برقی فرقی می کنه ... این گرما برای درست کردن چای یا قهوه هم مناسبه... این دما به گیمر ها می گه بعد از 6 ماه خداحافظ مادر بورد
    الان که نتیجه این گرما مشخص نیست ... 6 ماه دیگه بهتون می گم
    لپ تاپ های HP هم 4-5 سال پیش یادمه همین مشکل رو داشت 1 سال عمر میکرد و بعد مادر بوردش خداحافظی می کرد
    به همین خاطره که زیگورات ریسک نمی کنه و این لپ تاپ رو مثل سایر سری ها 3 سال گارانتی نمی کنه

11. این کاربر از amir@parsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال tranceyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اقا من این لپ تاپ و گرفتم روشن کردم برنامه dell datasafe اومد بالا بعد recovery media رو زدم و دوتا دی وی دی خواست
    و من گذاشتم و رایت شد ایا همین بکاپ خوبه و درسته؟؟
    و اینکه درسته میگن اگه بکاپ هم نگیریم خودش توی هارد داره؟
    کسی نبود!!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

آقای خوشمزه لطفا دعوا نکن و نظرتم کاملا محترم و اشتباه. باشه برا خودت
    دما 98 ؟ lol

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •