اگر شما منتظر یک لحظه ی نابی باشید که همه چیز عالی و بر وفق مراد باشد ، چنین لحظه ای هرگز فرا نخواهد رسید. کوهستانها فتح نخواهند شد ، مسابقات برنده نخواهد داشت و شادمانی هیچگاه بدست نخواهد آمد.
- موریس شوالیه
اگر شما منتظر یک لحظه ی نابی باشید که همه چیز عالی و بر وفق مراد باشد ، چنین لحظه ای هرگز فرا نخواهد رسید. کوهستانها فتح نخواهند شد ، مسابقات برنده نخواهد داشت و شادمانی هیچگاه بدست نخواهد آمد.
- موریس شوالیه
این رو من تجربه کردم و زمانی رخ می دهد که شما بزنی به کوچه خیال بافی و خدا هم توی کاسه شما می گذارد به نحوی که فکرش را هم نمی کنید.
به امید انکه هیچ گاه برای شما پیش نیاید.
خب اینها که شد انرژی منفی!
پست باغبون این مطلب رو بیان میکنه که :
باید به داشته هات قانع باشی و توقع بهترینها رو نداشته باشی همون مثلی که همیشه میگن خوشبختی داشتن هر آن چیزی که آرزوش رو داری نیست بلکه لذت از داشته هات هست!
یعنی اگر منتظر رسیدن به همه چیز باشی ، حال و لذت های جاری زندگیت رو نخواهی دید و قاعدتا نه تنها اون روز نمیرسه بلکه بقیه روزهای عمرت هم در حسرت از دست خواهد رفت
انرژی مثبت هست اما با جمله ای غیر مستقیم![]()
زندگی شوق رسیدن به همان فرداییست که نخواهد امد
تو...نه در دیروزی , نه در فردایی
ظرف امروز پر از بودن توست !
پس نه در حسرت دیروز نه در رویای فردا , فقط برای امروز...
سلام؛ کتاب 101 جمله انگیزشی مجموعه ای از جملات طلایی و جالب هست. توصیه میکنم حتما بخونید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hamed29; 14-01-2014 at 11:48.
گاه شاد بودن می تواند کاری بس دشوار باشد. لازمه شاد زیستن، جستجوی زیباییها و خوبیهاست.
یکی زیبایی منظره را می بیند، دیگری کثیفی پنجره را. این شما هستید که انتخاب می کنید چه چیز را ببینید و به چه جیز بیندیشید.
کازانتزا کیس گفته است:
« قلم و رنگ در اختیار شماست. بهشت را نقاشی کنید و بعد، وارد آن شوید.»
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)