تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 639 اولاول ... 337379808182838485868793133183583 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این اخطار رو میده:
    مشتري محترم , در حال حاضر سرويس مورد نظر فعال نمي باشد .لطفا در صورت استفاده از سرويس حواله ،گردش حساب خود را كنترل نماييد.

===============
    این شتاب رو انگار حتما باید شماره کارت طرف مقابل رو داشته باشیم (هر چند با شماره کارت هم ارور بالا رو میده)
    برای انتقال از یانک ملت به بانک دیگه از طریق شماره حساب چکار باید بکنیم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

برای انتقال از یانک ملت به بانک دیگه از طریق شماره حساب چکار باید بکنیم؟
    سانتا یا پایا
    ساتنا فقط برای مبالغ بالای 150 میلیون تومانه

3. این کاربر از tiyam 01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من میخوام آنی واریز بشه
    پایا تا اونجا که میدونم آنی واریز نمیشه

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من میخوام آنی واریز بشه
    پایا تا اونجا که میدونم آنی واریز نمیشه
    برای پرداخت آنی فقط دو راه حل وجود داره 1- کارت به کارت (سحاب) 2- حواله به حساب ملت
    ساتنا با پایا تفاوت چندانی نداره و هر دو زمان بر هستن اما طبق طراحی جدید ساتنا فقط برای 15 میلیون به بالاست و شما به جای ساتنا قدیم از پایا استفاده می کنید و هنوز پایا 100 درصد مکانیزه نشده که زمان حواله پول به حساب مقصد واریز بشه
    من مثلا ساعت 11 امشب می خوام حواله پایا بزنم چون توی غیر ساعت کاریه باید تاریخ موثر رو فردا بزنم و خود سیستم بانک ملت مثلا یک شب مبلغ رو از حساب شما برداشت می کنه و توی سامانه پایا ایجاد می کنه و بعدشم صبح مثلا ساعت 9 بانک مقصد میاد حواله رو اعمال می کنه و میره توی حساب شما ( ببخشید اگر از اصطلاحات فنی استفاده نکردم برداشت خودم رو گفتم)

6. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

دوستان بانکی هست که وام بالای 30 میلیون بده البته بعضی بانک ها میگن همون مقدار پول رو بخوابون تا بهت وام بدیم که واسه من مساله ای نیست ولی اگه این شرایط نباشه خیلی واسم خوبه چون واسه خرید خونه میخوام ضمنا به طور تقریبی سود ماهیانه این وام ها چقدر هست ..

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

در مورد سپرده گذاری بلند مدت 5 ساله هر زمان که خواستیم میتونیم حساب رو ببندیم یا باید صبر کنیم مدتش تموم بشه؟ یا اینکه وسط مدت ببندیم باید جریمه بدیم؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه voOroOjak0090's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

14 سوال در مود کارت هدیه !

سلام !
    از مدرسه یه دونه کارت هدیه گرفتم ! حالا میخوام بدونم چجورین ؟ یعنی با کارت های واقعی فرق دارن ؟ اگه ازش استفاده کنم میتونم توش پول بریزم ؟ (ماله بانک سپه )
    یه کارت دیگه دارم ماله بانک ملته ! شکسته !
    میخوام بدونم هزینه چقدر میشه اگه بگم گم شده ؟ هزینه چقدر میشه اگه بگم شکسته ؟

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

دوستان این سپرده سرمایه گذاری کوتاه مدت چیه؟
    من تو بانک انصار حساب باز کردم (انصار کارت گرفتم)که گفتن ماهی 7% سود بهم تعلق میگیره!!!! درسته یامن اشتباهی شنیدم.
    Last edited by Soroush-S; 18-02-2012 at 23:24.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان این سپرده سرمایه گذاری کوتاه مدت چیه؟
    من تو بانک انصار حساب باز کردم (انصار کارت گرفتم)که گفتن ماهی 7% سود بهم تعلق میگیره!!!! درسته یامن اشتباهی شنیدم.
    درسته قبلا 6 درصد بوده الان 7 درصد شد کم هست ولی بهتر از هیچی هست

---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:41 PM ----------

سلام !
    از مدرسه یه دونه کارت هدیه گرفتم ! حالا میخوام بدونم چجورین ؟ یعنی با کارت های واقعی فرق دارن ؟ اگه ازش استفاده کنم میتونم توش پول بریزم ؟ (ماله بانک سپه )
    یه کارت دیگه دارم ماله بانک ملته ! شکسته !
    میخوام بدونم هزینه چقدر میشه اگه بگم گم شده ؟ هزینه چقدر میشه اگه بگم شکسته ؟
    کارتی که شکسته فکر کنم همون هزینه صاردشو میگیرن بانکهای دولتی که هر چی میخوان میگیرن تا 3 تومن درنظر داشته باش شاید هم کمتر شاید هم بیشتر!
    کارت هدیه رو میتونی هر جایی خواستی خرید بکنی که بسته به مقدار شارژش هست نمی دونم مدت زمان اعتبار داره یا نه!
    در موردریختن چونکه تاحالا ازش استفاده نکردم نمی دونم ولی چونکه صاحب حساب نیتس و دفترچه و شماره حساب نداری نمیشه این کارتها در قبال مبلغی به افراد داده میشه

---------- Post added at 11:46 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------

در مورد سپرده گذاری بلند مدت 5 ساله هر زمان که خواستیم میتونیم حساب رو ببندیم یا باید صبر کنیم مدتش تموم بشه؟ یا اینکه وسط مدت ببندیم باید جریمه بدیم؟؟
    تا یکسال اول حق برداشت و واریز نداری!!!!!!!
    بعد سال اول میتوی ببندیش ولی جریمه میکنن و سود رو هم کمتر حساب میکنن البته بستگی به بانکش داره بانک خصوصی وضعیت بهتری دارن و احتمال جریمه کمتره

12. 3 کاربر از worldm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

سلام دوستان....میخواستم بدونم برای یه وام 500 هزار تا 1 ملیون باید چیکار کنم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •