تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 860 اولاول ... 337379808182838485868793133183583 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

در آغاز فعالیت milad953's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

جواب پست Harvest_Moon_Iman : سلام اول از هر چیز می خوام بگم لطف کن وقتی میخوای تایپ کنی درست تایپ کن که خوندنش راحت باشه
    مثلن كارگرارو بخاي تو رمزد كارشونو تعتيل كني چيكار ميكني بايد بر اون فايلو باز كني و..
    احتیاج نیست این کار رو بکنی فقط کافیه تیک کار کوتوله هارو از بخش Basics بردای و کار بعد از مدت تایین شده از بین میره
    كد هاي شما مي تونه دوستي احالي اين روستاي قشنگ رو به همرا داشته باشه ؟
    بله اون گزینه ی people affection را از منوی basics تیک بزنید تا تمام اهالی از دختراش گرفته تا شهردارش و همچنین پچه ی خودت دوست داشته باشند
    تو تراينر من مي توني غذاي گاو گسفند و مرغ رو قفل كني و بينياز از غذا به حيوانات باشي
    اگه منظورت از قفل کردن اونه که توی منوی استارت 999 تا باشند از چهار کد اول منوی Basics استفاده کن
    اگه منظورت از قفل کردن اونه که توی جای غذاشون همیشه غذا باشه تیک all feed bins full رو بزنید
    فروش ماهي رو به 9999 برسونه
    با زدن اون تیک all iteams shipped علاوه بر اونایی که در منوی استارت قسمت amount shipped به 999 میرسند
    ماهی و علف ابی قرمز سبز هم 999 تا میشوند البته جایی نشون نمیده
    من خابم مياد ميخام برم بخابم
    خوابت میاد شب خوش خوابهای خوش ببینی
    Last edited by milad953; 07-06-2007 at 12:07.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

سلام
    من فهمیدم مشکل از کجا بود

واسه من واسه سال 2001 هست ولی فک کنم واسه شما 2000 هست
    اگه درست میگم یکی لطف کنه یه لینک به من بده

پروفشنال Harvest_Moon_Iman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    »----->ایــران<-----«

1

جواب پست Harvest_Moon_Iman : سلام اول از هر چیز می خوام بگم لطف کن وقتی میخوای تایپ کنی درست تایپ کن که خوندنش راحت باشه
    مثلن كارگرارو بخاي تو رمزد كارشونو تعتيل كني چيكار ميكني بايد بر اون فايلو باز كني و..
    احتیاج نیست این کار رو بکنی فقط کافیه تیک کار کوتوله هارو از بخش Basics بردای و کار بعد از مدت تایین شده از بین میره
    كد هاي شما مي تونه دوستي احالي اين روستاي قشنگ رو به همرا داشته باشه ؟
    بله اون گزینه ی people affection را از منوی basics تیک بزنید تا تمام اهالی از دختراش گرفته تا شهردارش و همچنین پچه ی خودت دوست داشته باشند
    تو تراينر من مي توني غذاي گاو گسفند و مرغ رو قفل كني و بينياز از غذا به حيوانات باشي
    اگه منظورت از قفل کردن اونه که توی منوی استارت 999 تا باشند از چهار کد اول منوی Basics استفاده کن
    اگه منظورت از قفل کردن اونه که توی جای غذاشون همیشه غذا باشه تیک all feed bins full رو بزنید
    فروش ماهي رو به 9999 برسونه
    با زدن اون تیک all iteams shipped علاوه بر اونایی که در منوی استارت قسمت amount shipped به 999 میرسند
    ماهی و علف ابی قرمز سبز هم 999 تا میشوند البته جایی نشون نمیده
    من خابم مياد ميخام برم بخابم
    خوابت میاد شب خوش خوابهای خوش ببینی
    مي شه بگي كوجارو تيك بزنم . بالاي كوجا . در ساني من خوشم مياد اينجوري بنويسم مشكلي هست

اين برنامه شما چجوري اصلآ كار مي كنه
    Last edited by Harvest_Moon_Iman; 07-06-2007 at 12:22.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    »----->ایــران<-----«

12

سلام
    من فهمیدم مشکل از کجا بود

واسه من واسه سال 2001 هست ولی فک کنم واسه شما 2000 هست
    اگه درست میگم یکی لطف کنه یه لینک به من بده
    درسته چتور فرق مي كنه مگه؟؟؟
    ولي فكنم فرقي نداشته باشه ؟
    Last edited by Harvest_Moon_Iman; 07-06-2007 at 12:13.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    »----->ایــران<-----«

پيش فرض

البته اينم بگم از آقا ميلاد تشكر مي كنم چون اين رقابت بايس مي شود يه مبارزه سالم و خوب داشته باشيم و داخل بازي خوبه و موجب پيشرفت مي شه

آخر فروم باز behnam_roli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من که نفهمیدم این برنامه چجوری کار میکنه

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    »----->ایــران<-----«

12

من که نفهمیدم این برنامه چجوری کار میکنه
    كجاشو متوجه نشدي بگو بهت بگم؟

آخر فروم باز behnam_roli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

كجاشو متوجه نشدي بگو بهت بگم؟
    از همون اولش که باید برنامه رو مشخص کنیم.مگه ما از cheat engine استفاده نمیکنیم پس چرا error میده.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    »----->ایــران<-----«

پيش فرض

آموش اين برنامرو تو اين مي تونين پيدا كنين

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Harvest_Moon_Iman; 07-06-2007 at 12:50.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    »----->ایــران<-----«

پيش فرض

Hello this is my first tutorial and it is how to make a trainer for pinball using cheat engine. I put a lot of time into this.

Requirements: Cheat Engine 5.2
    Pinball found in Start>All Programs>Games>Pinball
    Some basic knowledge using cheat engine. Preferably go to the tutorial in
    Start>All Programs>Cheat Engine>Tutorial

Step 1: Loading the process
    First start cheat engine and start pinball. Click the computer in the top left corner and double click Pinball.exe in the new window.

Step 2: Finding the addresses
    Make sure you have these settings:
    Now make sure you haven’t scored any points in pinball yet and type 0 in the value box. Click first scan.
    It should have scanned and found a lot of numbers and such. Score some points in pinball and press F3 to pause go to cheat engine and type how many points you scored in the value box and click next scan. You should have two addresses remaining in the box on the left.
    Highlight the and click the red arrow. Once they move to the bottom name both of them score.

Step 3: Creating the trainer
    In cheat engine click advanced options on the bottom left corner. Click the save icon on the top left and check Create a trainer that and Will run the game/application and will modify data and click ok.
    A window should popup and click add entry on the bottom left side of the window. Click add on the new window. Click only set a value and allow user to change this value. Put 5000 in the value box and click the top address and click add. Do this for the bottom address but be aware that it won’t allow you to check allow user to change value. If you click effect type in make score and in hotkey put whichever hotkey you want buy pressing it (i.e. press Ctrl+A) and click ok.

Step 4: Modifying the trainer
    On the left side you can change the about part of the trainer, the title of the trainer, the icon of the trainer, the background of the trainer, the process in this case pinball.exe, the launch file in this case pinball.exe and you can make your own layout for the trainer. It should be self explanatory but I’ll tell you two parts. For the launch file part just click the open button and browse for pinball.exe and in process click the arrow and find pinball.exe. On the right side you can size the trainer if you want but other than that click generate trainer and save the trainer. Now you can cheat at pinball and the score to whatever you want.

Conclusion
    I have posted my trainer if you want to see how it works and all. That ends my tutorial on how to make a trainer for pinball and best of luck to everyone
    Attached Files [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (195.8 KB, 22 views)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •