نکته اینه که نمی دونم ویندوز با چه برنامه ای کرک شده که با همون حذفش کنم و کرک جدید نصب کنم!
نکته اینه که نمی دونم ویندوز با چه برنامه ای کرک شده که با همون حذفش کنم و کرک جدید نصب کنم!
کرک پست اول تاپیک رو دانلود کنید گزینه آن اینستال داره.
سلام کرکش باطل شده الان حالا چیکار کنم؟
در ضمن سایتشم پولیه که؟
سلام windose loder ژاک سده اینکه پولیه؟
سلام دوستان من اولین بار تو فرم کار میکنم اگه جـای اشتـباهـی میـنویـسم مـعـذرت
مـن لپ تاپم اپـل هـست ویندوز سون هم روش ریختم ولی بعد اپ دیت میگه 25 وقت دارم برای اکتیو کردن.تمام لودرها رو امتحان کردم انیستال و ان ایستالش اصلا پر رنگ نمیشه که استفاده کنم ازش. ریمو WGTهم میگه بهم کهWGTریمو شده .لطفا کمک کنید ویندوزم 25 روزش تموم نشه از کار بیفته![]()
اگرویندوزتون ultimate هست که از کرک Windows 7 Loader v2.0.9 DAZ استفاده کنید قبلش یکی خودتون که اگر کرک شده هست کرکش با برنامه MBR Regenerator که ازلینک دوم دان کنید پاک کنید برنامه رو که دان کردین روی دکمه start Regeneration system فقط کلیک کنید بزارین کارش بکنه وقتی که تموم شد سیستم ریست شد بالا اومد از کرک لینک اول برای کرک ویندوز خودتون استفاده کنید
لینک دانلود Windows Loader v2.0.8
لینک دانلود MBR Regeneratorکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
امروز برنامه Privacy Center باز شد و شروع کرد به اسکن کردن
من متوجه نشدم اخرش چی شد! یعنی اونقدر مشغول بودم که بعدش خاموش کردم یادم رفت چک کنم ببینم چیکار کرد.
حالا همش باز میشه و اررور میده!
نمیزاره هم برنامه و مرورگر هام را باز کنم
چیکار کنم؟
نمیشه حذفش کرد؟
چطوری اکتیو میشه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.دستم توی حنا مونده!
وقتی کرک میشه یه درایو به نام Z اضافه میشه به درایو هام !! با حجم تقریبی 100 مگ که ظاهرا پره ولی هیچ چیزی توش نیست!
مشکل چیه و طریقه رفعش چیه ؟
من کامپیوترم گه گداری هنگ میکنه و درست میشه خودش بدجوری رو اعصابمه تو قسمت مشکلات سوال کردم یکی از دوستان گفت مشکل از کرک ویندوز 7 هست من از ورزن 2.0.6 استفاده کردم و الان سیستمم جنیو هست من تو اکس پی این مشکلو ندارم و مشکلمم سخت افزاری نیست به نظر دوستان میتونه مشکلم از کرک باشه ممنون میشم راهنماییم کنید مرسی
اینم اون تاپیکه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ببخشید من ویندوزم اکتیو بود اما فکر کنم اپدیت کردم ریخت بهم می خواستم ببینم از صفحه ی 1 استفاده کنم یا چیز جدیدتری اومده ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)