با سلام.
با تشکر از پاسخ شما .
نه از قبل هم این مشکل بود . این مسیر شما رو هم بررسی کردم تنظیمش درست بود روی GMT +03:30 Iran
بود .....
با سلام.
با تشکر از پاسخ شما .
نه از قبل هم این مشکل بود . این مسیر شما رو هم بررسی کردم تنظیمش درست بود روی GMT +03:30 Iran
بود .....
سلام دوستان ایمیل من درست شد مر30 بخاطر کمکی که نکردید
مر30
مر30
سلام
دوستان چطور باید از یه پاسخ عنوان شده تشکر کنم؟؟
مر30
سلام
دوستان چطور میتونم دو idرو همزمان با هم باز کنم؟
مر30
با سلام .
این سوال رو که این جا نمی پرسن .کافی هست که دکمه تشکر یعنی
رو بزنید ولی فکر کنم شما چون کاربر تازه وارد هستید محدودیت دارید باید پست هاتون تا یه حدی برسه بعد میتونید . این جور سوالات رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بپرسید .
میتونید از نرم افزار Multi yahoo استفاده کنید . توی گوگل سرچ کنید میبینید مثلا این یکی از لینک های دانلودش بررسی نکردم لینک دالنود درسته یا نه .سرچ کنید پیدا میکنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by skyzare; 22-03-2012 at 06:01.
خواهش میکنم
دیگه شرمنده بنده اطلاعاتم در همین سطح بود
البته من ساعت ویندوز هم رو حالت آپدیت با اینترنت گذاشتم که اتومات هر چند وقت یکبار بروز میکنه
ولی مطمئن نیستم این قضیه تا چه حدی میتونه تو مشکل شما تاثیر گذار باشه
دوست عزیز -- کردن ایمیل سایت عظیمی مثل یاهو کار هر کسی نیست .
اکثر -- هایی هم که انجام می شه به خاطر ضعف پسوردها و انتخاب پسوردهای ساده و قابل حدس زدنه .
موقع ثبت نام تو یاهو یه سری سوالات درباره ماشین مورد علاقه و... ازتون می پرسه .
این سوالات مال موقعی هست که پسوردتون رو فراموش کرده باشید یا مثل مورد شما پسوردتون رو عوض کرده باشن .
اگر جواب سوال ها رو می دونید بعد از ورد به صفحه لوگین یاهو گزینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بزنید . تو صفحه بعد گزینه I have a problem with my password رو انتخاب و گزینه Next رو انتخاب کنید .
تو صفحه بعد ادرس ایمیلتون و تو کادر پایین نوشته داخل عکس رو تایپ کنید . تو صفحه بعد شما باید به سوالات جواب بدید تا به شما اجازه تعویض پسورد داده بشه .
امیدوارم مشکلتون حل بشه .
سلام مر30 بخاطر راهنماییتون اما اینقد این سایت شلوغ که حالا حالاها وقت میبره ما اوستا شیم ببخشید
---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------
Last edited by siminam; 22-03-2012 at 20:41.
سلام
من دوست دارم لیست اونایی که بهشون ایمبل میزنم سمت چپ صفحم ببینم اما نیستن چرا؟باید چکار کنم درست بشه که وقتی انلاینن بدونم
مر30
سلام
شما به قسمت optionبعدmail optionوmail account برید و قسمتsening name rهر اسمی دوست دارید بنویسین و تغییرات روsaveکنید
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)