سلام جناب تنها راه گوگل ترانسلیت هست که به صورت افزونه ای به کروم نصب کنید 3 سوته ترجمه می کنه خیلی هم راحته با های لایت کردن
اینم لینکش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام جناب تنها راه گوگل ترانسلیت هست که به صورت افزونه ای به کروم نصب کنید 3 سوته ترجمه می کنه خیلی هم راحته با های لایت کردن
اینم لینکش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه
من میخوام وارد منوی مخفی تلویزیون LG 42LED5600-TA بشم چطوریه؟؟ روشهایی که گفته شد بود مثل کمه ok , menu رو امتحان کردم نشد آیا روش دیگه ای داره(منظورم با استفاده از ریموت کنترل خود تلویزیون)؟؟؟
Last edited by Farshadi13; 28-08-2016 at 21:06.
سلام دوستان گرامي من تلويزيون ال جي ال اي دي مدل 4600 دارم ايا منوي مخفي براي تماشاي تلويزيون دارد يا نه لطفا مرا راهنمايي كنيد با آموزش يا لينك آموزش برام بگذاريد با تشكر
سلام تلویزیون من 42ub820t با قابلیت 4k هستش. برای فارسی کردن با روشی که گفتین وارد منو مخقی شدم و عدد مناطق مختلف رو زدم که فارسی نداشت درنهایت رو عدد 13 گذاشتم که متوجه شدم برا اسراییل هست. دوباره هرکاری میکنم این عدد عوض نمیشه یعنی فیلدش غیرفعال شده. از طرفی فیلم های 4k رو دیگه پخش نمیکنه . حالا چطور میشه به همون حالت اول برگردوند. البته آپدیت هم کردم ولی مشکل حل نشد. راهی هست نرم افزار تلویزون یه ریست کلی بشه و به حالت اولش برگرده؟ در ضمن با منوی تلویزیون ریست کردم درست نشد. ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام، من شنيدم كه اگر گزينه "in stop" بزنيد بجاي "EZ .." تنضيمات ريست ميشه. خودم يه بار اشتباهي زدم، اتفاق بدي نيفتاد و فقط ريست شد. امتحان كنيد ببينيد مشكلتون حل ميشه. در نظر داشته باشيد كهبعدش از اول بايد تلويزيونو ست آپ كنيد. در ضمن براي تلويزيون هاي ٤ ك شما بايد كد ٧٤١٢ يا ٧٤٠٠ وارد كنيد نه ١٦. اگر كه دستگاه شما وروديه م.ا.ه.و.ا.ر.ه داره ممكنه با تغيير كانتري كد به ايران ماهوارتون بپره، بايد بذارين رو ويتنام ٤٨٠٠. موفق باسيد.
Sent from my iPad using Tapatalk
شما آموزشي كه با استفاده از موبايل مادون قرمز دار ميتوني وارد بشيو تا كامنتا جستجو كن. راحت ترين راهه. گلكسيه ٤،٥،٦ جواب ميده به عنوان مثال.
سلام
این روشها رو 55UH850V هم کار میکنه؟ چون الان کیبرد فارسی داره و خیلی جاها persian ولی منوها فارسی نمیشن فکر کنم نرم افزاری حذف شدن !!!
(میتون با کمک گوشی هواوی p6 که مادون قرمز داره این مشکل رو حل کنم چه نرم افزاری نصب کنم تغریبا یک روز وقت گذاشتم تا از طریق شبکه کدها رو بفرستم ولی نتونستم با تلویزیون پیر بشم چون خیلی با مدلها قبلیش فرق میکنه)
متشکرم
سلام دوست عزیز
من جدید گرفتم همین تلویزیون رو ، برای فعالسازی ez از گوشی که فرستنده مادون قرمز داره مثل گلکسی اس 5 و اس 4 و اس 6 استفاده کن ، بعدش اپ smart remote رو نصب کن ، بعد برو تو tv بعد vizio رو پیدا کن و most models رو بزن ، وقتی کنترلش اضافه شد ، دکمه --/- رو بزنی مستقیم میره منوی مخفی با رمز 0413 وارد شو ، این روش فکر کنم برای بقیه تلویزیون ها جواب بده
من دو روزه دارم سر و کله میزنم ببینم کد منطقه ای ایران چیه ، فکر کنم 27777 باشه ، باید تست کنم
اینو تست کن ، 7400 و بعدش 7412
اینم برنامه گوشی :
http://getandroid.ir/download/apps/productive/1414-smart-ir-remote-anymote.html
Last edited by afshin110; 11-09-2016 at 12:18.
هیچکدوم از این کدا برای u850v جواب نداد ،اگه کسی میتونه لطفا تست کنه
شما كد ٧٤١٢ در قسمت كانتري كد منوي مخفي وارد كن و اوكي كن بعد از اون ايران به قسمت لوكيشن منو اضافي ميشه. توجه كنيد كه مدل شما ريسيور دار هست و با اين كار احتمالا ريسيورتون ميپره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)