تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 124 اولاول ... 337379808182838485868793 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 1233

نام تاپيک: سایپا 131

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

مقاومتی در برابر تصادف داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebi1952's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مقاومتی در برابر تصادف داره؟
    اگر منظورت پراید 131 هست. سوال خیلی کلی پرسیدی و جواب کلی هم بهش میشه خیر. ولی در عمل بستگی داره به نوع تصادف. به شخصه دیدم در تصادف پراید با 405 ، پژو تا در باک جمع شده ولی پراید خسارت جزئی دیده. این خودرو برای سرعت زیر 100 کیلومتر و داخل شهر خودروی خوب و مناسبی هست ولی برای بیرون شهر و اتوبانها ایمنی لازم رو نداره حتی با وجود تقویت بدنه و نصب ای بی اس و ایربگ.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

پراید 131sx آخر 90 کاپوت تعویض . بیرنگ فنی سالم اگه قیمت بهم بگید چند بفروشم خوبه ممنون میشم . بیمه تا برج 12.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

پراید 131sx آخر 90 کاپوت تعویض . بیرنگ فنی سالم اگه قیمت بهم بگید چند بفروشم خوبه ممنون میشم . بیمه تا برج 12.
    فک کنم حدودای 15

5. این کاربر از saalaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammadirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

لاستیک پراید Ex131 رو کی عوض کنم.به نظرتون لاستیک کارخونه ای رو تا کی میشه استفاده کردش؟ منظورم برای ماشین نو هستش

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

لاستیک پراید Ex131 رو کی عوض کنم.به نظرتون لاستیک کارخونه ای رو تا کی میشه استفاده کردش؟ منظورم برای ماشین نو هستش
    لاستیک ایرانی روی پراید معمولا کویر است که جنس خوبی دارد و بادوام است .
    بسته به رانندگی شما اگر درون شهر رانندگی کنید لاستیک زودتر مستهلک میشود ، من با کویر 90 هزارتا رفتم ( در عرض 16 ماه خارج از شهر ) و حدود 20 درصد دیگه هم ازش باقی مونده بود . باز هم نمونه مشابه خریدم انداختم روش .
    ادامه سوالتون رو اینجا مطرح کنید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

دوستان پراید 131 Ex به نظرتون دزدگیرش هیچ کیفتی داره؟

الان من دارم میگیرم با خودش دزدگیر غیر تصویری داره
    میخواستم بدونم دزدگیرش اصلا کیفیت داره یا نه؟ بعد ایمولایزر پراید واقعا ایمولایزره یا الکیه

کلا برای مبارزه با سرقت ماشین میشه رو ایمولایزرش حساب کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebi1952's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان پراید 131 Ex به نظرتون دزدگیرش هیچ کیفتی داره؟

الان من دارم میگیرم با خودش دزدگیر غیر تصویری داره
    میخواستم بدونم دزدگیرش اصلا کیفیت داره یا نه؟ بعد ایمولایزر پراید واقعا ایمولایزره یا الکیه

کلا برای مبارزه با سرقت ماشین میشه رو ایمولایزرش حساب کرد؟
    دوست عزیز
    برای قشر زحمت کش و متخصص سارقین حرفه ای، دزدیدن خودرو شما حتی اگر به پیشرفته ترین امکانات روز مجهز باشه، در صورت وجود زمان کافی امکان پذیر هست. حالا هرچی شما از اقدامات پیشگیرانه استفاده کنید درصد خطر میاد پایین ولی کاملا از بین نمیره.

چند تا توصیه میکنم به عنوان یه دوست کوچیکتر:
    1- حتما از قفل فرمان استفاده کنید تا درصد سرقت کیت ایربگ روی فرمان ماشین کم بشه.(حداقل قیمتش 500 هزار تومنه!)
    2- از قفل پدال استفاده کنید چون هیچ سارقی دوست نداره حین سرقت سرش پایین باشه و قفل باز کنه!
    3- از معرض دید قرار دادن اشیا قیمتی مثل پخش و باند، کیف ، عینک دودی، پول ، مدارک و .... تو ماشین خودداری کنین.
    4- دزدگیر ماشین کاربردیه ولی امنیت کامل نمیاره بهتره از انواع تصویری که وضعیت ماشین رو به خوبی نشون میدن استفاده کنین.

11. این کاربر از ebi1952 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

قفل فرمان رو سریعا گرفتم.قفل پدال هم خواستم بگیرم به نظرم کیفیتش خوب نیومد
    فردا حتما قفل پدال هم میگیرم
    اما دزدگیرش رو الان که دیدم کاملا مزخرفه.اولا چشمیش کار نمیکنه.ثانیا هنگ میکنه و بعد زدنش یهو میبینی بعد چند ثانیه یکی از قفل های در رو باز میکنه!!
    فردا حتما باید دزدگیرش رو هم عوض کنم.جالبه خودم تو کار پخش عمده صوتی و تصویری هستم و میخواستم خساست کنم برای دزدگیر!!
    حیف که استیل میت اصل دیگه گیر نمیاد و احتمالا مولر میبندم

راستی چه قدر کیفیت پراید اومده پایین.وقتی امروز نشستم توش شوکه شدم!! ما خودمون قبلا پراید هم داشتیم ولی خدایی کیفیت پراید های اون موقع بهتر بود.واقعا پرداخت بهتری داشت نسبت به الان
    کلا چه قدر فرقه بین پراید و پرشیا :(

.
    .

.

راستی نامرد ها ضبط هم ندادن و به جاش گفتن یه ماه بعد برو بانک 100 تومن پول بگیر
    Last edited by mohammadirani; 19-10-2013 at 19:48.

داره خودمونی میشه ronin_2607's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. ببخشید دوستان من یه سوالی دارم. مدتیه ماشین صدای موتورش خیلی زیاد و خشک شده. البته از آخرین تعویض روغن حدود 4500 کیلومتر گذشته، ماشین 31000 تا کار کرده. از طرفی نفس ماشین کم شده. بعضی وقتا خوبه. بعضی وقتا انگار 5 تا آدم سنگین وزن توشن راه نمیره. صدای ماشین تو دنده های سنگین خیلی بیشتره. من کیلومتر 17000 تا مجبور شدم دیسک و صفحه عوض کنم. ظاهرا از روز اول که تحویل گرفته بودم مشکل داشت و کلاچ سفت بود. منم که فکر می کردم پراید این مدلیه اهمیت نداده بودم. خلاصه نمیدونم الان چیکار کنم؟ آخرین بار کلیومتر 26000 تا دیاگ زدم مشکل خاصی نداشت. البته اون موقع اینطوری نبود. به نظر شما ایراد از چیه؟ روغن باید عوض شه؟ من همیشه بهران پیشتاز میریزم. و سر 6000 تا عوض میکنم. تا حالا انژکتور نشستم. کلاچ هم یه مقداری سفت شده. به نظرتون دیسک و صفحه باید عوض شه؟؟؟ آخه هنوز 15000 تا هم نشده. اگه اینطوریه چقدر زود تموم میشه. برای صدای موتور چیکار کنم. بعضی وقتا انگار مازراتی سواری !!!! گاز میدی صدای خشکی داره انگار یه قطره روغن توش نیست. راستی یه سوال دیگه هم بپرسم. جدیدا چراغ سمت راستم بعضی وقتا کم نور میشه و وقتی این اتفاق می افته چراغ آبی رنگی که تو نشان گراست به صورت کمرنگ روشن میشه. همون چراغی که وقتی نور بالا میدی روشن میشه. اما تو نور پایین کمرنگ روشن میشه. یه بارم لامپ عوض کردم. اما بازم اینطوری میشه. انگار که شله. با دست که به چراغ میزنی درست میشه. مشکلش از کجاست؟؟؟ و اینکه نور پراید تو تاریکی جاده نسبت به ماشین های دیگه خیلی کمه. عملا خاموش و روشن بودنش خیلی فرق نداره. نمیشه کاریش کرد؟؟؟ البته من دوست ندارم راننده های دیگه چشمشون داغون بشه اما واقعا نور خودش کمه. در مورد بوق هم سوال داشتم. رو پراید میشه بوق پژو نصب کرد؟؟ بوق خودش خیلی سوسوله.عملا خیلیا اگه صدای ضبطشون بالا باشه اصلا متوجه تو نمیشن. خصوصا ماشین های باکیفیت خارجی که صدا داخل نمیره. سیستم صوتی خفن هم دارن. حالا تو هم بوق بزن. اصلا انگار نه انگار.مرسی. معذرت بخاطر پرحرفیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •