دوستان میخوام با گوشیم از طریق ایرانسل وارد اینترنت بشم . تنظیمات رو هم انجام دادم ولی وارد اینترنت نمیشه .
با Wi-Fi وارد اینترنت میشم و مشکلی ندارم
دوستان میخوام با گوشیم از طریق ایرانسل وارد اینترنت بشم . تنظیمات رو هم انجام دادم ولی وارد اینترنت نمیشه .
با Wi-Fi وارد اینترنت میشم و مشکلی ندارم
با سلام کسی هست آموزش کامل آپدیت گوشی htc rhyme را برایم بگه
با سلام htc one sv
شنیدم موقع صحبت کردن بلند گوش کمی نویز یا خش خش داره . درسته ؟ آیا قابل حله ؟
کسی میدونه این مشکل چه جوری حل میشه؟؟؟
سلام
من xperia j دارم مشکل وایفای داره تو سایت ارین زده که با به روز رسانی جدیدتر درست می شه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمایی کنیذ
سلام . دوستان اگه یادتون باشه گوشیهای نوکیا سمبین یه کد داشتن میزدی میگفت گوشی چقدر کار کرده چند ساعت باهاش صحبت شده و میشد فهمید کم کارکرده یا زیاد
ایا برای اندروید و به خصوص گوشیهای سامسونگش چنین کدی هست که بازدنش بشه فهمید چقدر کار کرده گوشی؟
سلام دوستان من گوشی htc rhym دارمو آپدیتش هم کدم به آندروید 4 . میخواستم روش نصب بازیهای data دار رو بهم یاد بدین.. لطفآ اگه میشه قدم به قدم بگین چون تابحال با اندروید کار نکردم.![]()
سلام بر دوستان
من گوشی هوآوی Y210 دارم با فرمت صفحه کلید خود آندروید نمیتوانم فارسی تایپ کنم و با فرمت صفحه کلید هوآوی فونت های فارسی اصلاً جالب نیستند، میخواستم بدانم میتوانم با نصب فونت فارسی ظاهر فونت ها را عوض کنم؟ چون فونت های فارسی کل گوشی هم اصلاً جالب نیستند به خصوص در اس ام اس ها که نمایش کامل آنها در بعضی پیام ها هم مقدور نیست.
من اینکارارو میکنم ولی مینویسه دانلود field چیکار کنم!!!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)