چرا من حریفشون میشم(با ساب زیروی خوبم
)
توی انتخاب کاراکترها وقتی X و میزنیم گزینه ی آخر مربوط به چیه؟؟؟همونی که از 1 تا 4 تغییر میکنه
چرا من حریفشون میشم(با ساب زیروی خوبم
)
توی انتخاب کاراکترها وقتی X و میزنیم گزینه ی آخر مربوط به چیه؟؟؟همونی که از 1 تا 4 تغییر میکنه
کنترل رو می گی ؟
فکر کنم اونجا نوع کنتر بازی رو تغییر میده، مثلا با A به جای لگد مشت بزنه .
--------------
راستی ...
کاش میشد با هم بازی کنیم ببینیم با این همه ادعا کجای کارن دوستان![]()
ممنون علیرضا
پایتم بدجور
فردا خوبه؟توی نمایشگاه بازیهای کامپیوتری برج میلاد؟؟؟؟؟؟؟؟من طرفای 1 بعدازظهر اونجاهستم
اگه موافقی بچه های دیگه هم بگیم بیان
درضمن احتمالا اونجا دارن فوتبال بازی میکنن محض احتیاط دی وی دیه بازیو بردار بیار
ok??????????
منم با ساب زرو همه رو میزنم اما اگه یه حریف قدر بیاد باهام بازی کنه اسموک و نوب رو برداره فکر نکنم بتونم کاری کنمکلا نوب و اسموک و جان کیج رو قوی ساختن عوضش ریدن که مثلا خدای جنگه و رئیس همه ی ایناس رو خیلی ضعیف درست کردن
البته به نظر من ضعیف و قوی بودن نداره.بعضی کمبوها راحته مثل جان کیج 3 بار ضربدر رو میزنیبعضیا هم باید یه خورده بیشتر روش کار شن مثل ساب زرو
محتوای مخفی: !
البته Ermac هم خیلی خوبه و حتی از نوب بهتره به نظر من .
کلا هر کی تله پورت داره خوبه ، حتی Raiden هم مبارز خوبیه .
البته من خودم با اسموک بیشتر از بقیه حال می کنم .
پ.ن : لول 150 توی Challenge tower جالب بود . نمیگم چی بود که اونایی که نرفتن برن دنبالش .![]()
احتماالا اینی که میگی امکان نداره بشه!فردا خوبه؟توی نمایشگاه بازیهای کامپیوتری برج میلاد؟؟؟؟؟؟؟؟من طرفای 1 بعدازظهر اونجاهستم
اگه موافقی بچه های دیگه هم بگیم بیان
درضمن احتمالا اونجا دارن فوتبال بازی میکنن محض احتیاط دی وی دیه بازیو بردار بیار
ok??????????
اونجا به Uncharted 2 گیر دادن و کلا مثل اینکه با کاراکتر دختر/زن تو بازی مشکل دارن!
مورتال کمبت هم که اینجور چیزا کم نداره.....![]()
آنلاینش مفتی نیست. reedem code می خواد. یا بقول خودشون reedem kode![]()
عیب نداره علی جون همون فوتبالو میزینم
ولی خیلی دوست دارم شما بچه های p30worldو از نزدیک ببینم
هر کس دوست داره فردا بیاد دستاش بالا![]()
آقا مثل اینکه واسه پی سی هم اومده همین الان از VOA شنیدم میگفت اومده درسته؟؟؟
چگونه میتوان کریتوس را در مورتال کمبت ظاهر کرد
-
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)