تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 309 اولاول ... 337379808182838485868793133183 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 3081

نام تاپيک: Defy | گوشي مقاوم موتورلا با دوربين 5 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 3.7 اينچي

پروفشنال ehsan_update's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Medical Laboratory

پيش فرض

دوستان براي بستن اتوماتيك نرم افزار هاي اضافي چه نرم افزاري لازمه؟اين Advance task manager رو من دارم،اين قابليت رو نداره كه!
    به نظرتون گوشي من كه دوربينش همه چيو وارونه ميگيره،فيتكو تعويض ميكنه؟يكي دو هفته ميشه گرفتم!از اولم همينجوري بوده،اگه بخوان بازش كنن واسه تعمير قبول كنم؟
    چرا تو همون advanced task killer کلید منو ( عکس 4تا مربع گوشه سمت راست و پایین گوشی! ) رو بزن بعد setting رو لمس کن- اونجا Auto kill Level رو بزار رو safe. بعد گزینه پایین اون ، یعنی auto kill frequency رو انتخاب کن و زمانی که میخوای برنامه ها اتوماتیک بسته بشن رو انتخاب کن. وسلام!
    به نظر من اجازه نده حتی دست به گوشی بزنن چه برسه به باز کردنش!!! فقط مساله رو بهشون بگو و دوربین رو نشونشون بده اگه برات تعویض کردن که خوبه اگر گفتن ایراد نرم افزاریه بده برات درست کنن ولی اگه گفتن سخت افزاریه اصلا اجازه نده گوشی رو باز کنن! نمیدونی اینا برای پول حاضرن هر کاری بکنن! ( شاید یه قطعش رو عوض کنن یا خراب کنن تا بعدن کلی پول واسه درست کردنش ازت بگیرن! )

2. 3 کاربر از ehsan_update بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_nnn13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از شما ali_nnn13 عزیز. ولی من اونو رو حالت bridge قرار دادم.(اونم به خاطر اینکه اگه کانکت نشد شماره ی ارور رو بهم بده. کلا شرکتی که ازش خدمات میگیرم گفت bridge باشه بهتره!) حالا نمیدونم چیکار کنم؟! ممنون میشم راهنماییم کنید.
    با تشکر..............
    خواهش میکنم دوست عزیز...

bridging تنها کاربردش برای این شرکت ها همینه ! ولی شما اگه یه زمانی دیدین اینترنتتون مشکل داره یا وصل نمیشه میتونید راحت به bridging برگریدن و ببینین چه اروری میده !

والا من گوشی آندرویدی ندارم اگه داشتم چک میکردم ببینم میشه توی گوشی کانکشن ساخت یا نه ! توی ZN5 که نمیشه !

من از پارس آنلاین سرویس میگیرم و اونا گفتن که حالت bridging فقط برای شناسایی ارور بهتره ! وگرنه PPPoE دردسرش از همه کمتره !

حالا شما یه امتحانی کن ، اگه دیدین مشکل حل نشد اطلاع بدین شاید دوستان بتونن کمک کنن...

موفق باشی دوست من...

4. این کاربر از ali_nnn13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی unknown47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

حالا باید دوباره از اوتوران سی دی مودم اینکارو انجام بدم؟( چون از همین را نصبش کردم+ از 192.168.1.1 و باید یوزر و پس به طور پیشفرض ادمین رو وارد کنم ارور میده)
    باز هم ممنونم از کمکتون.

6. این کاربر از unknown47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_nnn13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا باید دوباره از اوتوران سی دی مودم اینکارو انجام بدم؟( چون از همین را نصبش کردم+ از 192.168.1.1 و باید یوزر و پس به طور پیشفرض ادمین رو وارد کنم ارور میده)
    باز هم ممنونم از کمکتون.
    خواهش میکنم، وظیفست دوست عزیز...

توی دفترچش یوزر و پسورد پیشفرض چی نوشته ؟

میتونید از طریق همون CD کانفیگ کنید ! ولی 192.168.1.1 یکم سریعتر و ساده تره...

موفق باشی...

8. این کاربر از ali_nnn13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ipejh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

چرا تو همون advanced task killer کلید منو ( عکس 4تا مربع گوشه سمت راست و پایین گوشی! ) رو بزن بعد setting رو لمس کن- اونجا Auto kill Level رو بزار رو safe. بعد گزینه پایین اون ، یعنی auto kill frequency رو انتخاب کن و زمانی که میخوای برنامه ها اتوماتیک بسته بشن رو انتخاب کن. وسلام!
    به نظر من اجازه نده حتی دست به گوشی بزنن چه برسه به باز کردنش!!! فقط مساله رو بهشون بگو و دوربین رو نشونشون بده اگه برات تعویض کردن که خوبه اگر گفتن ایراد نرم افزاریه بده برات درست کنن ولی اگه گفتن سخت افزاریه اصلا اجازه نده گوشی رو باز کنن! نمیدونی اینا برای پول حاضرن هر کاری بکنن! ( شاید یه قطعش رو عوض کنن یا خراب کنن تا بعدن کلی پول واسه درست کردنش ازت بگیرن! )
    ممنون از توضيحات كاملت عزيز!ولي موضوع جالب اينه كه اصلا گزينه اي به اسم setting نداره تو منو!فقط preference داره كه اونم همچين گزينه ا ي نداره!يه دونه ام information داره با exclude list و change log كه فكر نكنم به اونا مربوط بشه!

10. این کاربر از ipejh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی unknown47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

همون ادمین! حالا دیگه نمیدونم؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    نه نه درست شد.........
    آقا وارد شد!!!!
    Last edited by unknown47; 16-03-2011 at 17:50.

12. این کاربر از unknown47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ehsan_update's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Medical Laboratory

پيش فرض

ممنون از توضيحات كاملت عزيز!ولي موضوع جالب اينه كه اصلا گزينه اي به اسم setting نداره تو منو!فقط preference داره كه اونم همچين گزينه ا ي نداره!يه دونه ام information داره با exclude list و change log كه فكر نكنم به اونا مربوط بشه!
    فکر کنم شما به جای Advanced task killer برنامه Advanced task manager رو نصب کردید!
    شما این رو دانلود کنید و بعد اونطور که گفتم عمل کنید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خوش باشید

14. 2 کاربر از ehsan_update بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان از شهرهای دیگه 410 یا 420 گرفتن، حالا شما که تهران هستی میخوای 440 بگیری؟
    اگه دو تا ازش بخری 420 میده؟ اگه بده که منم پول بهت بدم برا ما هم بگیری.
    این آقا هادی هم بارش فک کنم سیزده بدر برسه دستش.
    نظرت چیه؟
    ما در خدمتیم
    والا من خودم که 440 نمیخرم
    تازه این قیمت واسه پایتخته...پایتخت اوصولا گرونتر از جاهای دیگست
    اگه خدا با ما باشهبه یاری حق تعالی از علاعدین قیمت های پایینتر میشه پیدا کرد
    اول میرم علاعدین
    منم کاری از دستم بر بیاد خوشحال میشم واسه بچه های فروم کنم...احتمالا اگه 2 یا 3 تا برداریم ازشون ارزونترم بشه

---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------

440 :که دوستان میگن بالاست!!! با گارانتی؟؟؟
    نه صادق جان...بدون گارانتی هستش
    والا گفت موتورولا گارانتی نداره

16. این کاربر از ba maram بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ezio7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان امروز رفته بودم علائدین که galaxy sl بخرم هیچ جا نداشت بی خیال شدم بعد رفتم چند جا دیفای قیمت کردم کمترینش همون پارس موبایل بود که بچه ها ازش خریدن. 440 میگفت فک کنم 20 میداد ولی خودش میگفت دیفای به درد نمیخوره صبر کن شنبه sl میارم به نظر شما چی بگیرم؟؟؟

18. این کاربر از ezio7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه meison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

شرمنده درست متوجه نشدم، فرمودین بعدش ریست میشه و فارسی (جز بروزر و...) یعنی چی؟ الان یعنی با این 3 تا فایل هم نمیشه تو بروزر گوشی فارسی هم ببینیم؟
    کدوم فایل لازمه بگید از مهدی جان بگیرم؟
    وقتی گوشی ریست شد ، فارسی میشه دیگه ... ولی بروزر همچنان فارسی و حرف حرف نشون میده ...

لیست فونتایی که تو فولدر system/font هست و بگن ، اگه Arabic داره ، باید اونارم بزاره ...

20. 2 کاربر از meison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •