تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما اعتقاد دارید که 2012 پایان دنیاست؟

راي دهنده
547. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی؟

74 13.53%
  • خیر؟

473 86.47%
صفحه 83 از 157 اولاول ... 337379808182838485868793133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 1562

نام تاپيک: 2012_ پایان زندگی؟

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

من يه خبري شنيدم كه قراره در تاريخ فلان‌( آخراي 2012 نميدونم كي دقيقا) يه سياره يا يه چيزي جلوي خورشيد رو بگيره و زمين 3 روز خاموش بشه
    اي صحت داره؟؟؟
    اينم ميتونن ربط بدن به 2012
    مادر دوستم ، اخترشناس هست ، خيلي هم معروفه توي مجلات هرچندوقت يكبار ازش مقاله چاپ ميكنن ، سمينارهاي زيادي توي استانهاي مختلف گذاشته ، يكبار زلزله پيش بيني كرده بود كه با ديدار رئيس جمهور به برنامه تدبير بلاياي طبيعي و .......
    ايشون هم همينو ميگه ، البته ربطي يه نابودي دنيا نداره ، طوفان و سيل و سونامي توي آمريكا و آذربايجان و گرووني ارز و طلا و انجام مبادل كالا به كالا و ..... هيچ ربطي به نابودي دنيا نداره .

2. این کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

بلاخره برای مشغول کردن کشورهای جهان سومی و همچنین مردمان بی فکر کشورهای توسعه یافته و فروش کتاب و مستند و ........باید همچین موضوعاتی که برای بشر جذابیت فراوانی داره مطرح بشه

انقدر هم انسان ساده تو این کره خاکی وجود داره که نگووووووووووووو

همین 56 نفری که با اطمینان میگن امسال سال آخر زنده بودنمونه به نظرم خیلی سطحی به موضوع نگاه کردن..........

البته شاید این موضوعات مطرح میشه چون قراره اتفاق بزرگی بی افته......مثلا حمله به ا.ی.ر.ا.ن

4. 4 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

بلاخره برای مشغول کردن کشورهای جهان سومی و همچنین مردمان بی فکر کشورهای توسعه یافته و فروش کتاب و مستند و ........باید همچین موضوعاتی که برای بشر جذابیت فراوانی داره مطرح بشه

انقدر هم انسان ساده تو این کره خاکی وجود داره که نگووووووووووووو

همین 56 نفری که با اطمینان میگن امسال سال آخر زنده بودنمونه به نظرم خیلی سطحی به موضوع نگاه کردن..........

البته شاید این موضوعات مطرح میشه چون قراره اتفاق بزرگی بی افته......مثلا حمله به ا.ی.ر.ا.ن
    البته اوایل تاپیک که ما پست میدادیم و نخوندید کلآ
    از این 56 نفر خیلی هاشون همون اوایل گفتند که بیاین نظرسنجی رو اصلاح کنیم
    و گزینه سومی رو اضافه کنیم، که اینکار اتفاق نیوفتاد، ما هم اون موقع اختیارات اصلاح نظرسنجی ها رو نداشتیم

ببینید

اوکی متوجه شدم.
    دقیقا هم منظورتو از وضعیت سیاسی کشور و تغییرات بزرگی که میگن داره اتفاق میوفته و ایران ال میشه و بل میشه رو متوجه میشم. بحث در این مورد و بخاطر مغایرت با قوانین انجمن باز نمیکنم. (خودم هم علاقه ای به بحث های سیاسی ندارم کلا).
    فقط اینو بدونید که اشاره من به تغییرات بزرگی که داره آغاز میشه مربوط به این مورد اصلا نیست.
    بحث من روی تمدن مایاهاست.
    من در حال تحقیق روی تقویم هستم. فقط میخوام مطمئن بشم که پایان تقویم مایاها به 21 دسامبر 2012 میخوره. اگه متوجه بشم که اشتباه محاسباتی در این تقویم رخ نداده خیلی خوب خواهد شد.
    دوستان حتی حرف ما رو درست متوجه نمیشن. فقط میگن شما فکر میکنین 21 دسامبر 2012 همه چیز تموم میشه و کره زمین نابود میشه؟ من یکی اصلا نمیگم در 21 دسامبر 2012 ساعت 2:30 ظهر کره زمین خواهد ترکید. کی یه همچین حرفی زده که ما هم بزنیم؟
    تحولات بزرگ در کره زمین در حال آغاز شدن هست و تقویم مایاها در حال اتمام. این حرف ما است.
    من پیشنهاد میدم عنوان تاپیک و نظرسنجی اصلاح بشه.

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

به نظر شما پشت این نظریه ی بی استدلال مایاها چه منافعی براشون وجود داره...؟؟

مثلا یه نمونه اش اینه که مردم چون میدونن دنیا میخواد به پایان برسه دست به کارهای خوب
    میزنن !! یا تفکر جهان سومی هارو به سمتی خارج از چیزی که باید پیش بره ، منحرف کنن..
    شایدم فقط دوست دارن با بیان نظریه هاشون همیشه در دنیا مطرح باشن.....و......

7. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان جدا هنوز دارین سر این بحث میکنین؟ 83 صفحه رفته جلو حالا یه موضوع علمی بود 10 صفحه جلو نمیرفت...
    بعد میگین چرا بهمون میگن جهان سوم

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

این موضوع در کشورهای مادرن هم بحث میشه ، اتفاقا چیزی که یک کشور جهان اولی رو از سومی تفکیک میکنه اینه که
    جهان سومی هرچیزی بهش بگن بدون اینکه حتی بگه چرا میپذیره.... توی همین کشور هستن کسانی که اگه همین الان
    بگن شبه برهوته میگن درسته بدون اینکه سوالی بپرسن.
    ولی خوشبختانه ما داریم اینجا سرش بحث میکنیم که دلیل این نظریه چیه و این یک پوئن مثبت هستش.

10. 4 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال bahman_0121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز بهتره این بحث رو اینقدر بزرگ نکینید

دانشمندان این گفته مایا رو جور دیگه ای تدبیر کرده بودن و گفتن سال 2012 قراره جهان از بین بره ولی با مطالعات و پیگیریهای دانشمندان معلوم شد که قراره زمین ماه خورشید و سیاه چاله در یک مسیر قراربگیرند که جاذبه هر کدان روی دیگری تاثیر داره و باعث این میشه که چند مدت تاریکی بشه و وضعیت آب و هوا و جوی کلا بهم میریزه خبری هم از زمین لرزه و بلایای طبیعی هم نیست پس دیگه هرفش رو نزنیم بهتره چون کلا همش داریم شک میکنیم رو دیگران و هزارتا وصله بهشون میچسبونیم
    بای

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

پایان دنیا ؟
    اگه دنیا رو زمین در نظر بگیریم چرا که نه !
    احتمالا دایناسورها هم قبل اینکه منقرض بشن یه همچین تایپیکی درست کرده بودن و توش منقرض شدن نسلشون رو به تمسخر میگرفتن
    چرا انقدر مطمئنید که هیچ اتفاقی نمیفته ؟
    ما انسانها هنوز خیلی ضعیف هستیم در مقابل طبیعت اطراف خودمون که بخوایم بقای نسلمون رو تا بی نهایت تصور کنیم
    یه شهابسنگ ناقابل میتونه کل تمدنمون رو به باد بده و باید بریم و از 0 شروع کنیم
    یعنی میخواین بگین امکانش نیست یه سنگ اسمونی که مستقیم داره به سمت زمین میاد از دست رصدگرا در بره ؟
    یه زلزله یه اتشفشان یه طوفان یا جنگ جهانی یا هر اتفاق دیگه ای
    چرا فکر میکنین خیلی بعیده ؟
    حداقل چیزی که این اخبار اخر زمانی داشته این بوده که یه اگاهی اخر زمانی مصنوعی بوجود اورده و ذهن انسانهارو نسبت به خطراتی که تهدیدشون میکنه حساس کرده
    این خیلی خوبه که ما بدونیم با صنایع خودمون داریم واقعا چه بلایی بر سر طبیعت محیط زندگیمون میاریم
    این خوبه که ما انسانها حساس شدیم نسبت به این مساله که منقرض شدن انواع حیوانات میتونه زنجیره غذایی رو به هم بریزه و در نهایت به خودمون ضرر میرسونه که بالای این زنجیره نشستیم
    نتیجه اینکه از نظر من اگر 2012 پایان دنیا هم نباشه که نیست اما بعید هم نیست همونایی که این تبلیغات رو به راه انداختن به فکر بوجود اوردن یه اتفاق باشن
    اینجوری که تقویم میگه داریم به اخرای فیلم 2012 میرسیم پیشنهاد من اینه که همگی با یه کاسه تخمه به تماشای صحنه پایانیه این فیلم بشینیم
    سلام
    خلاصه نوشتار شما اینه که ما هر ادعای بی پایه و اساس و دقیقتر بگم هر دروغی رو بپذیریم. چون شاید ممکنه اتفاق بیوفته. کسی ادعا کرد یک اژدها سرکوچه منتظر خوردنمونه ما قبول کنیم و از خونه نیایم بیرون؟
    بله هر لحظه ممکن فاجعه ای رخ بده و حتی حیات بشری در مخاطره جدی قرار بگیره. برخورد دنباله دار ها و سیارک هت با زمین. انفجار ستاره ای در فاصله کمتر از 30 سال نوری، برخورد دو ستاره نوترونی به هم در کمتر از فاصله 30 هزار سال نوری ، انفجاری خیلی شدید در سطح خورشید که منتهی به صدمه جدی به ازون بشه، تغییرات شدید اب و هوایی در زمین که منجر به اغاز عصر یخی جدید بشه و ... .
    اینها همه شدنی و ممکن هستن و اگاهی بشر درباره شون و امادگی مواجهش با اونها و همچنین پیشگیری از اونهایی که ممکنه با رفتار غلط بشر رخ بدن ( مثل نمونه عصر یخ یا نابود کردن لایه ازون) بسیار مناسبه .
    اما نه با دروغ.
    نه این که من بی هیچ پشتوانه و سند و مدرک مستدلی بیام و ادعا کنم هفته دیگه ماه دیگه سال دیگه فلان روز قرار انفجاری رخ بده و پوف . پایان جهان. این درست نیست. اگر ادعا میکنم 2012 پاینیه برای جهان بسیار خب دلیل کافی هم باید داشته باشم برای ادعام. پایان یک دوره تقویمی در یک تمدن منقرض شده نشانه پایان دنیاست ؟ من میگم این به پایان رسیدن تقویم مایایی نشانه میلیاردر شدن همه مردم دنیاست. این دو ادعا هیچ فرقی ندارن با هم. پشتوانه جفتشون پوچه.
    با دروغ گویی و سر کار گذاشتن مردم اروم اروم اونها رو و مهمتر از مردم مسولین و سیاسمت مدار ها رو به اخطار ها کم توجه میکنیم. اهمیت کنترل گاز های گلخانه ای در دنیای که به دروغ سعی میکنن خطارتش رو بزرگ کنن پایین میاد. اهمیت نیاز به امادگی و فعالیت تجهیزات مدرن و پیشرفته علمی رو پایین میاره. اهمیت دقت بالا تر در تصمیم گیری های سرنوشت ساز رو هم پایین میاره. کلا تکیه بر دروغ باعث هیچ پیروزی نمیشه.

13. 16 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

کار بیهوده ایست که واسشون دلیل بیاری بهترین کار اینه که بزارین در نادانی بمونن و
    Last edited by kases; 05-11-2012 at 08:55.

15. 3 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

خیلی جالبه
    میگفتن 6/6/2006 دنیا نابود میشه ... نشد
    میگفتن 11/11/2011 دنیا نبود میشه ... بازم نشد
    هیچکس نمیتونه بگه دنیا کی نابود میشه هیچ دلیل و مدرکی هم نیست با حرفهای یه قوم نابود شده میخواین بگین دنیا نابود میشه؟
    بیخیال!

17. 3 کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •