تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 120 اولاول ... 337379808182838485868793 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 1191

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در آلمان | فصل 2010-2011

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دومین شکست پیاپی تو مونیخ که طی 9سال گذشته سابقه نداشته

امیدوارم فن خال تیمو درست بکنه چون اصلا خوشم نمیاد جلوی اینتر هم به مشکل بخوریم

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دومین شکست پیاپی تو مونیخ که طی 9سال گذشته سابقه نداشته

امیدوارم فن خال تیمو درست بکنه چون اصلا خوشم نمیاد جلوی اینتر هم به مشکل بخوریم
    من هم واقعا گيج شدم
    فكر ميكردم بعد از برد اينتر يه بايرن جديد رو ببينم
    اما اين دو باخت حسابي از نظر روحي بايرن رو عقب ميندازه
    اينجوري پيش بره سهميه جام قهرمانان رو هم از دست ميده
    اگه بخوان جلوي اينتر هم اينجوري بازي كنن كه هيچ

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یواخیم لو: کلوزه خرید خوبی برای دورتموند خواهد بود

مربی تیم ملی آلمان می‌گوید کلوزه در ترکیب دورتموند به خوبی جا می‌افتد.

سایت گل – گزارش‌ها از آلمان حاکی از آن است که بروسیا دورتموند، صدرنشین بوندس‌لیگا قصد دارد میروسلاو کلوزه، مهاجم بایرن مونیخ را بخرد. یواخیم لو، مربی تیم ملی آلمان گفته او به خوبی در ترکیب BVB جا می‌افتد: «نمی‌خواهم پا در کفش دیگران کنم، اما تعجب نمی‌کنم اگر بروسیا دورتموند به دنبال خرید میروسلاو کلوزه باشد.

میرو هنوز مهاجمی در بالاترین سطح است. اغلب او را در تمرینات تیم ملی می‌بینم و او نمونه‌ای برای دیگر اعضای تیم است. او همیشه نهایت تلاش خود را داشته و بسیار جاه‌طلب است.»

لو افزود که می‌داند این مهاجم کهنه‌کار در سرتاسر اروپا خواهان دارد، چرا که قراردادش در تابستان به پایان می‌رسد: «او از آن بازیکنانی نیست که برای پول درآوردن در سال‌های پایانی بازی به خارج بروند. او هنوز بسیار جاه‌طلب است. می‌دانم که پیشنهادهای بسیاری دارد چون در پایان فصل بازیکن آزاد می‌شود.

مطمئنم که دورتموند تنها گزینه او نیست. به نظرم بایرن مونیخ هم ممکن است تصمیم بگیرد او را نگه دارد.»

---------- Post added at 04:42 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------

برنامه بازیهای هفته 25بوندس لیگا
    هفته بیست و پنجم رقابتهای بوندس لیگا جمعه شب آغاز می شود

سایت گل- هفته بیست و پنجم رقابتهای بوندس لیگا جمعه شب با برگزاری دیدار دو تیم بوروسیا دورتموند و کلن آغاز می شود. سایر رقابتهای این هفته در روزهای شنبه و یکشنبه برگزار می شود . در رقابتهای این هفته هانوفر و بایرن مونیخ مقابل هم قرار خواهند گرفت و اشتوتگارت و شالکه با هم بازی خواهند کرد.

این در حالی است که در پایان هفته بیست و چهارم، بوروسیا دورتموند با 58 امتیاز در صدر جدول قرار دارد. بایرلورکوزن با 46 امتیاز در رده دوم است و هانوفر با 44 امتیاز رده سوم جدول را به خود اختصاص داده.بایرن مونیخ 42امتیازی چهارم است و ماینتز، هامبورگ و فرایبورگ در رده های بعدی هستند.

برنامه دیدارهای این هفته بوندس لیگا بدین ترتیب است:

جمعه 13 اسفند (4 مارس)

بوروسیا دورتموند – کلن (ساعت 23)

شنبه 14 اسفند ( 5 مارس)

مونشن گلادباخ – هوفنهایم (ساعت 18)

هانوفر- بایرن مونیخ (ساعت 18)

نورنبرگ – سن پائولی (ساعت 18)

اشتوتگارت – شالکه (ساعت 18)

اینتراخت فرانکفورت - کایزرسلاترن (ساعت 18)

بایرلورکوزن- وولفسبورگ (ساعت 21)

یکشنبه 15 اسفند ( 6 مارس)

فرایبورگ – وردربرمن (ساعت 18)

هامبورگ – ماینتس (ساعت 20)

---------- Post added at 04:42 PM ---------- Previous post was at 04:42 PM ----------

پاسخ منفی هواداران به حضور نوئر در بایرن

با استقبال نا خوشایند هوادارن بایرنی احتمال پیوستن نوئر به منچستر یونایتد بیشتر شد

سايت گل -به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل بخش انگلیسی زبان سایت گل؛ مانوئل نوئر دروازه شماره یک آلمانها هر گونه شایعات مبنی بر ابراز علاقه او برای پیوستن به بایرن مونیخ را رد کرد و در ادامه گفت:" هر اتفاقی ممکن است بیافتد".
    نوئر به شدت مورد توجه باشگاه منچستر یونایتد نیز قرار دارد و سران منچستر به تازگی مبلغ 20 میلیون یورویی برای انتقال او به شالکه پیشنهاد داده اند. نوئر دیشب یکی از ارکان صعود شالکه به فینال جام حذفی بود او با درخشش در آلیانز آرنا توانست به خوبی از تک گل آبی ها دفاع کند و اکنون به کسب جام حذفی امیدوار است.
    او می گوید:" ما می خواهیم در فینال برلین نیز پیروز باشیم و ما خودمان را باور داریم". "من نگفتم که میخواهم باشگاه را ترک کنم" نوئر در ادامه و در مورد احتمال حضورش در آلیانز گفت:" اساسا هر چیزی ممکن است!"
    اظهار نظرات درمورد حضور نوئر در آلیانز دیشب با پاسخ ناخوشایند هواداران مواجه شد در دیدار دیشب بایرن و شالکه هزاران هوادار بایرنی با برافراشتن نوشته هایی با مضمون "بدون نوئر" اعتراض خود به این انتقال را نشان دادند.
    مانوئل نوئر در مورد این واکنش گفت:" این طبیعی است که من به توپ نگاه کنم و این نوشته ها را نبینم من میخواستم بازی خوبی انجام دهیم که اینگونه نیز شد." حواشی دیدار دیشب به نظر می تواند سران منچستر را برای جذب ستاره جوان فوتبال آلمان و جایگزینی فن در سار امیدوارتر کند.

آخر فروم باز ElmO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام

دوستان اطلاع دارید کریمی کی به شرایط بازی برمیگرده ؟!

.
    .

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ماریو باسلر: مانوئل نویر مسی دروازه بان هاست

ستاره سابق بایرن این دروازه بان را خرید خوبی برای تیم باواریایی دانست

سایت گل- ماریو باسلر، ستاره سابق تیم ملی آلمان و بایرن مونیخ، معتقد است مانوئل نویر، دروازه بان شالکه، بهترین دروازه بان حال حاضر جهان است و او را خرید خوبی برای تیم باواریایی دانست. این در حالی است که نویر که چهارشنبه شب همراه با تیمش به آلیانس آره نا رفته بود، با استقبال خوبی از سوی هواداران بایرن مواجه نشد. به تازگی شایعاتی در مورد عدم علاقه نویر به حضور در بایرن منتشر شد و به همین دلیل هواداران این تیم نویر را هو کردند.

باسلر در مصاحبه با نشریه بیلد گفت: "من کاری که هواداران بایرن انجام دادند را نمی پسندم. البته آنها به این معترض بودند که نمی توانند بهترین دروازه بان جهان را به خدمت بگیرند.

نویر را می توان با مسی مقایسه کرد. تنها تفاوت آنها این است که مانوئل دستکش به دست می کند. او شایسته پوشیدن پیراهن شماره یک تیم ملی آلمان است و بایرن مونیخ باید او را به خدمت بگیرد، بدون توجه به اینکه چه قیمتی دارد.

من مطمئنم که بایرن این کار را انجام خواهد داد. آنها بعد از بازی از نویر عذرخواهی کردند زیرا می خواهند او را به خدمت بگیرند. همه ما می دانیم چه اتفاقی رخ خواهد داد اگر بایرن نویر را بخرد. هواداران تا زمانی که خبر خرید او را نشنوند، ناراحت خواهند بود."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2011/3/4

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

.
    .

والا یه بار میگن هنوز داره بدنسازی میکنه یه بار میگن مصدومه خلاصه معلوم نیست قضیه چیه

یه جایی خوندم کریمی فقط این 6ماه رو رفته آلمان که کارای اقامتشو درست بکنه چون دیگه نمیخواد تو ایران زندگی بکنه و اصلا هم براش بازی کردن یا نکردن مهم نیست.چون مدیر برنامه هاش هم با ماگات رفیق بوده درست کرده که بره 6ماه شالکه تا بتونه اقامت بگیره.
    حالا راست و دروغش رو من نمیدونم

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه امروز بایرن از پس هانوفر هم برنیاد فکر کنم فن خال اخراج بشه

جالبه هانوفر این فصل تا حالا با شکست دادن کلن،اشتوتگارت و هانوفر باعث شده که مربیای این 3تیم اخراج بشن.
    باید دید فن خال چهارمیش میشه یا نه

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يعني دلم ميخواد سرمو بكوبم به ديوار
    از دست فن خال به خاطر لجبازي سر استفاده از بازيكنا توي پستاي غيرتخصصيشون
    از دست داور كه افتضاح برد و دوتا پنالتي مسلمو نگرفت و سر گل سوم هم وسط زمين خطاي بازيكناي هانوفر رو نگرفت و برنو رو هم به ناحق اخراج كرد
    از دست امثال ريبري و بادشتوبر با اون بازي افتضاحشون
    از دست كرافت به خاطر اون اشتباه احمقانش
    از دست مديرايي كه حاضر نشدن دوتادفاع درست حسابي بخرن كه اينجوري تحقير نشيم
    از دست .............

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

.
    .
    متآسفانه کریمی چوب استیل رو خورد.... تماشاگران شالکه گفتن کریمی از تیم آخر لیگ بی در و پیکر ایران اومده .... همین باعث شده که بازی نکنه ...مثل نویر که هواداران بایر گفتن نیاد بیارن و نمیاد ... تو شالکه این اتفاق برای کریمی افتاده و گرنه صحبت های ماگات که کریمی به شالکه رفت چیز دیگه رو نشون میداد تا اینکه بحث تماشاگران شالکه وسط اومد و ...

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اه ه ه ه ه پسر . به فاک عظمی رفتیم که !!!! چی کار میکنه این فن خال !!!!
    بوندس لیگا و حذفی ... پــــــــر . امیدوارم لیگ قهرمانان به این لیست اضافه نشه ... اوضاع وحشتناکه .

.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •