سلام یعنی با مودم تا 26 اینا میره ؟تا اونجا که یادمه ان 73 EDGE ساپورت نمی کنه،اگه ساپورت می کرد تا 23 میرفت!!! با مودم هم تو همین مایه ها میشه!!!
با تشکر
سلام یعنی با مودم تا 26 اینا میره ؟تا اونجا که یادمه ان 73 EDGE ساپورت نمی کنه،اگه ساپورت می کرد تا 23 میرفت!!! با مودم هم تو همین مایه ها میشه!!!
با تشکر
اقا من پست رو ویرایش کردم ، اولش اشتباه کرده بودم!!!!(دوباره بخون لطفا)
با مودم فوقش 23-22 هست دیگه!
آره برادر نده اگه لازم نداری
همون گوشیت که خسته شده با همون سر کن
مرسی
واقعا بلوتوث تا 480 جواب میده؟!×! دمش گرم بابا
البته بلوتوث های جدید دیگه
برای N-gage ام گمونم سرعته ترنسفرش خیلی کمتر باشه
آره کلس هاشون رو تو gsmarea دیدم! ساپورتشون خوبه ولی چه فایده که 30 بالاتر نصیبه ما نمیشه
بله اونم خیلی با نوسان
برای من ثابت 20 میگیرفت اگه میگیرفت
تازه اونم 20 مگ رو اینطوری میگرفت
بعد دریافتش میومد رو صفر یا یک
---------- Post added at 05:19 PM ---------- Previous post was at 05:14 PM ----------
راستی اون مودمی که من دارم نهایت زده روش تا 48 کیلوبایت در ثانیه ساپورت میکنه
برای شما هم زده؟
پشته جعبش نوشته
من بلوتوث گوشی خودمو گفتم
واسه من زده تا 5.76MB !
سلام دوستان
من فایل آپدیت d-link dwm 156 رو از سایت سازنده گرفتم چه جوری باید نصبش کنم ضمنا کسی میتونه نحوه ارسال اس ام اس فارسی با این دانگل رو توضیح بده
متشکرم
دوست عزیز من یه باز تو سایتش دیدم که زده بود اونایی که تو آسیا هستند، آپدیت نکنند!
Do NOT upgrade your device with these firmware if you have purchased a D-Link product out of South East Asia.
من هنوز نتونستم اس ام اس فارسی بفرستم باهاش!
Last edited by Sajad2006; 03-04-2011 at 22:11.
ایول
کجا مینویسه؟
من 5800 دارم اون چه قدره خبر داری؟
من X6 دارم ،واسه 5800 هم همینقدره!!!!
وقتی با بلوتوث گوشی رو به اینترنت وصل کنی ، سرعت رو مینوسه! من اینطوری فهمیدم . گفتم!!!(حالا به نظرم درسته این !!!!)
خوب اگه این قد باشه پس توی کانکشن با بلوتوث افت سرعت اونطوری نداریم
نیازی به سیم و ... نیست
دوستان نظرتون چیه که یک گوشی 100 هزار تومانی که 3G داره بخریم و از اون به عنوان دانگل استفاده کنیم
مرسی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)